Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tak wygląda obecna Czeczenia |
Ja nic nie widziałem żeby stacje jakoś robili ?! na szosie zambrowskiej tak rozkopane że się połapać nie można he ;) a niech budują . Pifpaf
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tak wygląda obecna Czeczenia |
a co ci nie pasuje komunisto jak niemasz ochoty nie bedziesz tankowac a układy tez mogłes sobie wyrobic cioto
|
|
Z tego co wiem to stacja bedzie na rogu przy samym wjezdzie do Łomży a nie jak ktos pisal kolo ks.anny.Kurpiewski postawi ta stacje czy chcecie tego czy nie. Ale juz niepiszcie ze to ma byc w srodku osiedla bo tylko nujecie domysly i wprowadzacie ludzi w blad.
|
|
steamboy nie gniewaj się na tego Spiero , to jest ksiądz z BOBOLI.
|
|
Zezwolenie potrzebne jedynie jeśli amstaff byłby z rodowodem Zbych
|
|
Ja osobiście jestem zadowolony. Cały czas dokupowany jest nowy sprzęt. Przydała by się nowa ławka do barków i jakaś porządna brama do przysiadów, a tak poza tym wszystko ok. Każdy znajdzie coś dla siebie, najlepiej samemu sprawdzić i wyrobić sobie własne zdanie.
|
|
Wybieramy najładniejszą siatkarkę UKSu"Jedynka" Łomża.Jeżeli kibice w całej Polsce na róznych forach internetowych wybierają najładniejszą siatkarkę reprezentacji czyli byłych "złotek",to dlaczego łomżyńscy kibice mają być gorsi i nie wybrać łomżyńskiej siatkarki?Więc zapraszam do głosowania i wyrażenia własnej opinii.Pozdrawiam
|
|
mi podoba sie 4 P. dalej sobie dopiszcie:)
|
|
no to niby gdzie pisac ,jak tylko na forach mozna pogadac.a co do Ciebie wowo to tak samo jak ja,tez aktualnie leze w domu i jeszcze pare miesiecy tutaj spedze,tylko ze mi frajer z ciagnika droge na glownej zajechal..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |