Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jak PiS uszczęśliwia Czeczenów:) |
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jak PiS uszczęśliwia Czeczenów:) |
byłam wczoraj wieczorem z koleżanką i już wszystko jest w porządku z wentylacją. może już coś poprawili...
|
|
http://muzyka.wp.pl/g,0,id,33812,w,ps,niusy.html?rfbawp=1194012841.398 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ostatnio w D'angelo zdrozało (przynajmniej tej na Mazowieckiem) srednia 6 kosztowała 9,50 teraz 11,50 poza tym przypalili mi ja ostatnio. Czasami tam kupuje, przynajmniej kupowalem, teraz przezuciłem sie na Chili Pizza podobna pizza 9zł polecam.
|
|
A ja polecam super ośrodek szkolenia tel.888601967 kurs 800zl.
|
|
jak wyglada?
|
|
praca jak praca. sami się zgłosili do tej pracy. wiedzieli jakie ryzyko ponoszą. co innego by było gdyby byli zmuszani. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
mam pytanie.gdzie w lomzy lutuja chlodnice?
|
|
ten pies to suczka z małymi i ona broni swoich dzieci jeżeli ktos zobaczy ta sunię niech natychmiast dzwoni do schroniska byłam dzisiaj z panią kierownik schroniska ale suni nie znalazłyśmy obeszłyśmy cały teren koło stokrotki statoila i iglo ale psiny nie ma najlepiej żeby wypatrzeć gdzie ona się chowa gdzie ma gniazdo bo tak z telefonu ze się kręci to nic nie da ponieważ jak schronisko przyjedzie suni juz dawno może nie być więc jeżeli ktoś zauważy sunię mam prośbe żeby najlepiej ją czymś zainteresował czy przynajmniej wypatrzył gdzie ona dokładnie najczęściej się kręci wtedy ułatwi to sprawę pracownikom schroniska
|
|
lutowanie chłodnic dobre jest tylko na jakiś czas, na dłuższa metę jest to bez sensu, bo będzie się odnawiac co jakiś czas, także już lepiej zainwestować w nową.
|
|
doctorr-"pewnie ugryzl STRANSKIEGO to i wscieklizne zlapal:)" nie nie nie,to srański ugryzł psa :D
|
|
|
|
Zapewne jest to słowny żart, mający na celu prześmiewczą oceną czyjegoś postu (czyt. mojego). Zgodnie z wytycznymi dedukcji prostej, mało zawiłej: "NO WAI" - No way! - (Nie!, Nigdy w życiu!, Za nic (w świecie)!, Za żadne skarby!, Nie i koniec!, Za żadne pieniądze!) zgodnie z http://www.dict.pl/plen?word=no+way&lang=EN
|
|
Ok, Adamusie, wszystko ok, gdyby tylko jeszcze usunac ten ton wyzszosci "Dzieci, nie bądźcie tak agresywne.", ale poprzednia wypowiedz mogla byc stonowana i grzeczniejsza. Ja rowniez, chcialbym, zeby kultura posiadania psa byla jak w krajach europejskich, ale bez przesady: 1) Nie mam zamiaru placic za glupote tych wlascicieli, kotrzy pozwalaja swoim pupilom robic na chodnik. 2) Nie mam tez zamiaru placic za glupote tych, ktorzy biora psa a potem wyrzucaja go gdy nadchodza wakacje. 3) Ani nie mam zamiaru placic za glupote tych, ktorzy na caly dzien psa wypuszczaja, by biegal sobie po osiedlu. 4) Miasto robi w ch... ludzi posiadajacych psa: z jednej strony na kazdym trawniku "Zakaz wyprowadzania psow" a z drugiej brak wyznaczonego miejsca do takich celow. 5) Nie wiem, czy to przypadkiem nie we Francji, wlasnie z podatkow za psa miasto sprzata kupki. -i czysciej i bezrobocie mniejsze :> 6) Trawnik nie jest do chodzenia (do chodzenia sluzy chodnik), wiec kupki moga sobie tam parowac :> (taka zlosliwosc z mojej strony).
|
|
Zależy jaka meta..głównie pochodzenie.A o czym myślisz??
|
|
baca666, czy Ty nie widzisz że ktoś se z was jaja robi ?!, a wy zara szabelki w dłoń i huzia na Józia.... rudy błazen z druhem
|
|
1. Niewiem czy zauważyliście, ale pewne osoby mają więcej niż jeden profil i zachwalaja łomżyńskie da grasso. Astronom daj już sobie spokój ;-) 2. Byłem...zjadłem..zapłaciłem...wyszedłem i żadnych rewelacji. - pizza wogóle nie ma podlotu do tej np: w dagrasso w Krakowie. - za droga jak na taką pizze - obsługa mało rozgarnięta - w lokalu było tyle dymu, że szkoda gadać.... Zbych
|
|
w schronisku sa nawet szczeniaczki:)a psiaki ze schroniska sa najbardziej oddane:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |