Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chcą osadzić Chrystusa na tronie Polski |
Ktoś zobaczył maszyny z napisem pth Kurpiewski i skojarzył to zrazu że stacje będą budować, z tego co widziałem to firma ta ma jakieś podwykonastwo na szosie zambrowskiej, o stacji nic jeszcze nie słyszałem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chcą osadzić Chrystusa na tronie Polski |
wiesz co ŻAL CIĘ
|
|
w mieście jest dostatecznie dużo stacji i nie ma problemu z kupieniem benzyny. Problem jest w tym aby kupić ja po przywoitej cenie. Problem jest w tym ,ze w naszym mieście brakuje innych obiektów istotnych dla sprawnego funkcjonowania miasta jak i ich mieszkańców. Jak gościł tu temat hipermarketu przy Zawadzkiej to połowa na tym forum lała krokodyle łzy jak to taki obiekt w centrum miasta. Jak stacja smierdzaca to moze być pod balkonem ot proszę rorzutnikowa gnojowa inteligencja z Łomży.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Niestety ale wiele dobrego o naszym Klubie ostatnimi czasy powiedzieć nie można,po części nie dziwię sie piłkarzom granie przy niemal pustych trybunach za marne pieniądze to nic ciekawego z drugiej strony mogliby powalczyć o to by się wybić ,choć to im nie bardzo wychodzi.Ogólnie sporo niedobrego się dzieje teraz czeka nas przerwa w rozgrywkach ,może więc uda sie coś zmienić na dobre ,ale będzie to bardzo ciężkie ,obecne czasy nie mają nawet porównania z tym co przeżywaliśmy grając w 3 lidze a[przecież powinno być lepiej dlatego należy wyciągnąć jakieś wnioski.
|
|
ja się wpisuje i uważam
|
|
dzięki wszystkim za rade.pozdro
|
|
Treść jest ukryta
|
|
1baśka ty jesteś idiotka. STRANSKI , bez niego forum byłoby nudą.
|
|
zastanawiam się tylko czy wogóle pisać na tematy zaczęte przez srańskiego......tego ....
|
|
Z tym kiszeniem to trochę przesada :P, ale w latach gry na 3ligowych boiskach ŁKS udowodnił,że potrafi stanąć na wysokim poziomie pod każdym względem teraz jest gorzej ale nie można załamywać rąk tylko trzeba się wziąć do roboty po prostu potrzeba nam ludzi którzy potrafią coś stworzyć ,czas jest, zobaczymy jak go klub oraz kibice wykorzystają.
|
|
Już nawet ja zaczynam się powoli wkur.... jak cholera... jak sie przychodzi na mecz to myśli się tylko o tym, aby drużyna się nie skompromitowała... :/ Atmosfera na stadionie jest lekko ujmując słaba, oczywiście najwierniejsi kibice poprawiają nieco tę atmosferę, niezłym dopingiem. Ale jaka gra taki będzie i doping...Szkoda gadać o tym naszym kochanym ŁKSie... W meczu z Jastrzębiem miałem Ochotę wyjsc ze stadionu po 60 minucie... poczekałem do końca i niczego ciekawego sie nie doczekałem. Jeżeli nic się nie zmieni to za 2 lata nie będziemy nawet wiedzieli co to jest druga liga, a będzie sobie mogli chodzić na amatorskie mecze w A klasie...
|
|
Szukam osoby majace na sprzedanie szczeniaki American Staffordshire Terrier - w skrócie Amstaff Najlepiej po rodowodowych , zrownowazonych rodzicach ! gg : 7737781 @ : sniper98@wp.pl
|
|
Przewracanie przez kibiców reklam nie jest wspieraniem klubu a pozbawianiem go pieniędzy, po co reklamodawca ma płacić za reklamę skoro będzie przewrócona. Wchodzenie na płytę to kolejne pieniądze z kasy klubu. Czy klub to wytrzyma? Dziś najwierniejszym kibicem nie jest ten co to krzyczy a ten co płaci na klub czyli kupuje bilety lub innym sposobem daje kasę klubowi.
|
|
ja to konam ahahahhaahhaha czy wy widzicie co piszecie hahahhahahahah
|
|
kabarety nieraz wchodze tutaj zeby sie zrelaksowac czytajac takie rzeczy ;]
|
|
Siema Marceli_Pietruszka ja korzystam z net24 i mam predkosc 2mbit i szczerze mowiac lepiej chodzi niz neo i nie zaluje przejscia jak dla mnie to same plusy
|
|
Nie zapomnij o pozwoleniu na psa agresywnej rasy.
|
|
Rzeczywiście "rozrywka" czytanie wypowiedzi człowieka, który ma kłopot z psychiką. To, tak jakby na oddziale psychiatrycznym lekarze i personel robili sobie kabaret z chorego, który uważa się za Napoleona, czy z innych pacjentów mających paranoje umysłowe, czy inne urojenia. Tacy ludzie powinni być leczeni, trzeba im pomagać odnaleźć się w życiu. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
a kto to stransky?
|
|
jedrlas wiem co to koza , wiem co to pałka ,ale co to jest krywształek ,odpowiec. I co ma dziad do kasy.
|
|
Chej ty fak[t] jesteś kimś ważnym na tym psychiatrycznym czy paciętem.
|
|
No faktycznie zarząd klubu przydałoby się zmienić no i przydałby sie jakiś konkretny trener ale przy tej drużynie przy ich zaangażowaniu to na wiele nie pomoże. Obecnie mamy w notowaniu II ligi 13 czyli przedostatnie miejsce i tylko patrzeć jak odstrzelą nas na ostatnie miejsce chyba że zostaniemy przy tej pechowej trzynastej pozycji co widać, słychać i czuć. A co do ostatniego meczu to mogli chociaż trochę pokazać że się starają, nie dla miasta, nie dla klubu, ale dla wiernych stałych kibiców, którzy im kibicują, no i choćby dla samych siebie by móc z twarzą wyjść na miasto gdzie się mieszka, przebywa, lecz to co pokazali to już nie wina zarządu, trenera, ani sponsorów. Po prostu olali to. Inaczej nie da się tego skomentować.
|
|
kamillo nie pisz ze ruska sie nadaje do du.y bo sie widac ze nie znasz ruska jest dobra tylko toksyczna ale efekty takie same albo i lepsze niz polska meta wiec nie pier..
|
|
Narzekacie jak stare baby. Nikt nie mówił, że w II lidze będzie różowo. Ale mam nadzieję, że na wiosnę wszystko sięjakoś ułoży i wywalczymy trzeci drugoligowy sezon w Łomży.
|
|
3 cykle + biosterol + omka = ALE JESTEM KOKS BEJBE
|
|
poczatki netii byly trudne ojjj transfer do 12 kB/s ;) ale teraz jest lepiej. jak mozesz to korzystaj !
|
|
antek, jest na to bardzo banalna rada, wystarczy bandy reklamowe przesunąć bardziej na prawą stronę i nikt ich nie będzie przewracał, są przewracane, aby mudz wywieść fany.
|
|
koks koks i po koksie na starosc
|
|
Wydaje mi sie ze masz zle informacje ;] A moze raczej NIE WYDAJE MI SIE ;] I powraca pytanie : Szukam osoby majace na sprzedanie szczeniaki American Staffordshire Terrier - w skrócie Amstaff Najlepiej po rodowodowych , zrownowazonych rodzicach !
|
|
to pewnie ty duzy haha
|
|
wiem wiem niezwracam na to uwagi piszę bez patrzenia na klawiaturę i wale byki ;p
|
|
A oco chodzi z tym 2k??
|
|
pomyśl o mp3 playerach. teraz można mieć na nich 40GB stosunkowo niedrogo (400zł), choć kupno 300GB dysku i kieszeni USB wypada znacznie korzystniej (lub na to samo) ;)
|
|
Kończy się niedziela,ale czy była kolorowa? Raczej nie... Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Malachit.Mnie nie prowokuje.Po prostu stwierdziłem fakt.
|
|
Dobrze że się kończy !. Zacznie się zwykły tydzień i człek może wreszcie kawy normalnie się napije....
|
|
Albo herbatki...:)
|
|
haha skad wiedziales ?! kurde ! jaki krejzol z Ciebie ! meen :> eot ?
|
|
Taki to środek osiedla, że płakać się chce. Jeszcze niedawco krowy tam paśli i konie. Myjnia też była i obok cmentarz.
|
|
2000 win 2k to winda dwa kilo Ja nawet patrząc na klawiaturę staram się nie robić błędów RESPECt i pozdr
|
|
Jeśli ktoś ma taką możliwość, zorganizowania koncertu hip-hopowego w Łomży to bardzo bym prosił żeby się tym zajął.Bardzo chciałbym sie przejść na taki koncert i na pewno nie tylko ja.
|
|
to ty w Krakowie byłeś? Tam wszystko lepiej smakuje:)))
|
|
tomekko juz wróciłem własnie wczoraj:)sam nie podskakuj bo wiesz co będzie :D Z tego co widzę to ta pizzeria padnie szybciej niż powstała:P
|
|
Każdy ma taką możliwość wystarczy tylko trrochę chęci i uporu, tak więc BIG_NJ do dzieła.
|
|
i bardzo dobrze, ze zacofana antares
|
|
Kombinuj.. najlepiej zeby byla to BITWA niech sie zjada wszyscy do lomzy :]
|
|
moim zdaniem najlepsza płyta pezeta to muzyka poważna. A z najnowszych produkcji fajna jest płyta kodexu 3
|
|
jakiś czas temu pytałam, gdzie można napić się kawy w Łomży... z waszych postów wywnioskowałam, że idę do Retro i ... jedzenie smaczne, obsługa nieco niemrawa, ale... kawa nadaje się tylko do tego by zrobić sobie pilling... tak choc jest sygnowana przez Lavazze nie jest choć trochę do niej podobna (nawet do robionej w domowym ekspresie ciśnieniowym). rozczarowana pytam poraz drugi gdzie można napić się dobrej kawy?!
|
|
jaki gość;P Wygląd to nie wszystko ;P :)
|
|
wejdz sobie na tamten wątek i wybierz inny lokal, bylo tego pełno i nie zawracaj pały kawą, szkoda serwera...
|
|
u mnie, z domowego Krupsa ;))) jesli chodzi o lokale, to kiedys calkiem przyzwoita byla w Rampie(niewielki ekspress Lavazzy ładowany nabojami), choc nie wiem czy nadal to funkcjonuje. Nie najgorsza kawka jest w restauracjach 4PR, bywala w ogrodku obok Statoila(latem oczywiscie), w Yamie tez czasem zdazy sie wypic dobra kawe... no ale oczywiscie wszystko zalezy tez od podejscia do sprawy i towarzystwa... pozdrawiam Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Do bloku rasa BEAGLE chyba jest niezla, albo Cavalier King Charles spaniel ???
|
|
To się w głowie nie mieści co ludzie wyprawiają. Wyworzą biedne zwierzaki, albo przywiązują je do drzew. Jak ktoś bierze pieska to niech najpierw pomyśli, czy wogóle będzie się nim zajmować.
|
|
a jakie s cenz wznajmu rusytowania? interesuje mnie rusztowanie Plettac takie jak www.monter-rusztowania.pl Orientuje sie ktos w cenach wynajmu rusztowania?
|
|
Jak uważacie,co należy zrobić aby wyeliminować plage pijanych kierowców na polskich drogach?
|
|
chyba ładnych dziewczyn nie widziales he
|
|
Taaa sam jestes jak ten Amstaff
|
|
kto miałby grać?? Najlepsi raperzy polscy np. Grammatik, WWO, Molesta, HG, i wiele innych. Oczywiście nie chciałbym iść na koncert meza czy jeden osiem L bo to nie jest hip-hop !!
|
|
a czemu oni maja w nazwie "jedynka"??
|
|
wowo zadna miejscowka sie nie spali bo i tak kazdy o tym wie,no a czym ty jezdzisz i gdzie?bo ja rowniez zadnego wowa nie kojaze,hee
|
|
Kurde kupse z automatu i se wypij, a nie ta nidobr ta zajasna, a ta z prądem.....LOL
|
|
Aaaa też kiedyś miałem 2000 nawet nawt miałem go około 1,5 roku, ale jak dlamnie mało rozbudowany i wygląd niebardzo się mi podoba nawet jak instalowałem do niego style xp.
|
|
Samochód nie jest niebezpiecznym narzędziem i tak sie nie kwalifikuje. Prawda jest taka, że każde przedmiot moze stać się niebezpiecznym narzędziem w rękach nieodpowiednich ludzi. Nie ma zabierania prawka na rok. Powinno być więzienie za stworzenie zagrożenia i konfiskata prawa jazdy. Nie ma zmiłuj sie.
|
|
bo jak powstala grupa to graly wpg 1 matole
|
|
Witam, Nazywam się paulina zakrzewska i pisze właśnie artykuł na tmat tych okenke kaowych, a dokłądnie na temat tego, że ogłosiły upadłośc,i mam prośbe, czy ci którzy korzystali z tych okienke mogli by do mnie na maila napisać: ile wpłącili tam? jak sie dowiedzieli o bankructwie firmy? czy bede doszukiwać swoihc praw w sądzie? i czy zapłącą rachunki jeszcze raz ? na adres p_zakrzewska@op.pl i jak chcecie ze mną porozmawiać na ten temat to podajcie mi numery telefonów a ja zadzwonię. Myślę, że moge wam pomóć , bo przy naglośnieniu tej sprawy może łatwiej będzie odzywskać pieniądze, bo dowiedziałąm się, że firma ma jakieś zabezpieczenie finansowe. Bardzo byłabym wdzięczna za pomoc, i możliwośc wykorzystania waszego zdania w tekście, nawet jeżeli nie chcecie się wypowiedzieć imiennie . dziei , pozdrawiam serdecznie Paulia Zakrzewska
|
|
Bez rodowodu to nie amstaff... Tak więc pozwolenie na amstaff'a potrzebne. Wcale nie tak trudno je uzyskać. Na kundelka nie potrzebne :) Pozdrawiam. PS. A co to "amstaff po rodowodowych rodzicach"? To może być amstaff nie po rodowodowych? :)
|
|
już wiem dlaczego nie ma w Łomży kawiarni, dobrego kina, czy też ciekawych koncertów, czy nawet kabaretów... proste... przeciętny łomżanin, tutejszy forumowicz jest wymiocinem kultury masowej i tylko taką papkę jest w stanie przyjąc... tragiczne to ale prawdziwe, najważniejsze tu to ŁKS, a raczej "rozgrywki" poza boiskiem i piwsko ze startfoodsami...
|
|
Adamus to mój wybór czy płacę ten podatek czy nie. Stać mnie na posiadanie gromadki psów, ale nie mam zamiaru bezsensownie podwyżać płac tym, którzy na to nie zasługują. Co, może się oszukujesz, że te pieniądze idą na schronisko? Z tych 100zł może 1zł idzie. Mój piesek jest zadbany i niczego mu nie brakuje. Ale Tobie chyba czegoś brak...
|
|
chyba za dużo kawy wypiłaś...
|
|
matol to ty masz na drugie pajacu !!!
|
|
Ja o tym rosnacym mozgu nie slyszalem i jakos nie zaobserwowalem tego u zadnego rottweilera ;) No ale skoro ktos tak napisal... Smieszna jest ta cala nagonka medialna, co raz sobie jakas rase wybiora i sieja panike, bo nabazgrac taki artykulik zaden problem, a kasa leci. Poza tym mam wrazenie, ze cale to zamieszanie wynika tez z tego, ze niestety pod wplywem mody masa osob kupuje sobie takie rasy i probuje tresowac na "psa morderce", pozniej sa skutki. Co do amstaffa, to nie wiem czy cos sie zmienilo, ale chyba nie byl na liscie niebezpiecznych ras? A poza tym oprocz wystaw, to jest to swietny pies sportowy, jesli kogos to bawi i lubi pracowac z psem, to z pewnoscia bedzie zadowolony z tej rasy. Zbych
|
|
beth ile masz lat? jak wiecej niz 18 to codz ci pokaze elfa
|
|
Treść jest ukryta
|
|
TO bedziesz musial drukarnie wynajac :P
|
|
aha, niedowiarkom podsylam zdjecie elfa ;)
|
|
Nie wier', nie bojsia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |