Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spadek po rządach PiS |
krystynab napisał(a): > Loosac--i to jest rzetelna ocena i napisana nie tylko dobrze > stylistycznie ale i bez błędów ortograficznych ...co rzadko > zdaża sie na tym Forum Prawda, baaardzo rzadko się zdarza :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spadek po rządach PiS |
chodzi o ŁKS? Gdy tak to 2 : 0 dla GKS .
|
|
już jest 3 :0 !!!!!!!!!!!!!!! Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
A ja nie mam nic przeciwko STRANSKIEMU. Zawsze jego posty poprawiają mi nastrój, bo traktuję je z przymrużeniem oka. Uważam, że jeśli komuś nie "leży" jego poczucie humoru - zdecydowanie odbiegające od przeciętności, to nie powinien czytać jego wypowiedzi. Jedyne co nie podoba mi się u STRANSKIEgo i u innych forumowiczów - to wyzwiska i błędy w pisowni!
|
|
No niestety. Jest coraz gorzej. Brak kasy przekłada się na miejsce w tabeli.
|
|
halina: nie wycofałem się z żadnych swoich poglądów. Z jakich, jeśli można wiedzieć? loosac: dzisiaj ok. 200 dzieci kupi sobie pieska. Ich rodzice nie mają pojęcia, ile to zachodu i kosztów. Jeżeli "podatek" byłby baardzo wysoki, to jeno dzieci bogatych rodziców miałyby pieska. A jeśli tak, to "chodofcy" nie "produkowaliby" piesków "rasowych, ale bez rodowodu". Stąd wzięłaby się kultura. Prościej już nie umiem tego wytłumaczyć. Ja też nie chcę płacić żadnych podatków. Ale skoro już są, a ja mam psa, to nie wnikam za bardzo na co i po co. Biorąc psa wiedziałem, że każdy kosztuje ok. 150 PLN/m-c (a mam 2 psy). Inaczej się nie da. No chyba, że w Polsce :) Pozdrawiam.
|
|
Da grasso jak dla mnie bomba, wieczorkiem super klimat, idealne miejsce dla mnie i mojego chłopaka. Pizze wyśmienite, polecam serdecznie.
|
|
lukasz 1984 - ten ktos rzucil w szybe specjalnie? przeciez to szczyt bezmyslnosci ,jak se pomysle ,zebym wiozla swoja roczna coreczke z tylu i jakis palant by mi tak zrobil to mnie krew zalewa na sama mysl
|
|
malinowamamba najwyraźniej masz wymagania "minionej epoki", toć tam śmierdzi, duszno jest i dziwna obsługa. Byłaś keidyś w 4 porach?
|
|
raczej przypadkowo nie było.Pytałem się znajomego mówił że tylna szyba ot tak sobie nie pęka.Pewnie że ktoś specjalnie zrobił.niewiem czy pamiętacie,ale kiedys mi się o uszy obiło że gdzieś na przykoszarowej rzucali czymś w samochody.Kiedyś pamiętam że skakali po samochodach na parkingu.Brak mi słów.........................
|
|
"ten pies to suczka" ... ;)
|
|
haah5 zycze Ci powodzonka ja wlaśnie zdawalam ezgaminy w Szczytnie no i do przodu teraz czekam na testy psychologiczne, fajna sprawa, ale musze Ci powiedziec ze bardzo malo dziewczyn przeszło i moja rada poćwicz przed sprawnosciowym, najlepiej skorzystaj z sali gimnastycznej:) i poćwicz poszczegolne elementy:) ponadto z tego co wiem mozesz skladac w każdej chwili dokumenty teraz juz nie ma sztywno określonych terminów, czyli składasz kiedy chcesz powodzonka
|
|
Kurde zle to widze
|
|
pewnie chodzi o metanabol hmm jeśli tak to pomysl o zdrowiu najpierw... bo puniej będzie już zapuzno.... no chyba że sie kozak od metaamfetaminy znalazł hehehe
|
|
w tym pod wroclawiem? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
"W najbliższych planach mam zrobienie kursu prawa jazdy kat. B." polecam zrobienie kursu czytania gdyz taki watek byl zakladany niejednokrotnie, poczytaj netykiete.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |