Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Unia ostrzega: Zabraknie nam gazu |
wcale bym sie nie zdziwila gdyby gans i mloda byli jedna i ta sama osoba.inteligencja na tym samym poziomie...nie ublizajac mlodej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Unia ostrzega: Zabraknie nam gazu |
To po prostu kolejny samozwanczy odpowiednik jasia_smietany z onetu (atak klonow?).
|
|
Wiec zamiast zalatwiac tylnie szyby normalnym ludziom powinni eliminowac sprawnosc pojazdu psychopatom ze wschodu w TiRach.
|
|
loosac ja niewiem,chyba mnie pomylili,nie mialem rejestracji RUS tylko BLM,powinien widziec ze swoj:P
|
|
Chcesz mieć ząbki jak krywształki to pij mleko z koziej pałki ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
G... prawda ani kraska ani ewelin nie mają orginałów, obaj biorą z firm, które nie mają nic wspólnego z orginałem, robiłem w tych firmach, jeden poziom wykonania, kraska troszkę drorzsza.
|
|
Dzieci, nie bądźcie tak agresywne. I czytajcie ze zrozumieniem. Mam psy, płacę podatki, wiem też dlaczego jest tyle bezpańskich psów. Chciałbym, żeby qltura posiadania zwierzaka była taka, jak w cywilizowanych krajach. Ale wiem też, że to nie tutaj. W RP więcej jest psów na łańcuchach niż psów mających świeżą wodę do picia. Schroniska są przepełnione. Słowo "kastracja" wzbudza grozę, co najmniej dziwny uśmieszek. Ehhh, po tym, jak traktujesz zwierzaki poznam, jak traktujesz ludzi. Pozdrawiam.
|
|
orginał szybę to można kupić w ASO za ok 1tyśka, w Evelinie mają Nordglas a na Krasce Pilkington te drugie trochę droższe
|
|
Robrob wiec co o tym sądzisz?Dzwoniłem,nowa szyba 300 +100robocizna.Czy mozna na nich polegać?
|
|
Tu nie chodzi o rozgałęzienia USB. Chodziło mnie o rozgałęzienia na torze RF do modemu. Drugie telewizory itp. Co do systemu nie mówię , że nikt się nie zna, ale część naprawde nie wie o co chodzi. Ja mam XP już ok roku i śmiga super. Tylko trochę trzeba dbać o porządek. Jest sporo procesów pracujących w tle zupełnie nieprzydatnych w codziennym urzytkowaniu komputera itp.
|
|
Loosac--i to jest rzetelna ocena i napisana nie tylko dobrze stylistycznie ale i bez błędów ortograficznych ...co rzadko zdaża sie na tym Forum
|
|
taaa, w Play`u są Samsung L760, wystarczy zajść do Stokrotki i się wszystkiego dowiesz :> ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
chlodnice Koyo to koszt rzedu 250-270pln, zainwestuj w nowa i olej spawanie!
|
|
zgadza się. Po bramkach w 32 i 45 minucie przegrywamy do 65 minuty 0:2 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
1basieńka ma racje.W/g mnie to biedny,(a),zakompleksiony,(a),człowiek.Ale swoimi postami,potrafi sprowokować .Myślę, że to stara szkoła -peerelowsko-esbecka.
|
|
Ten temat jest rozległy i tak obserwuję wszystkie wypowiedzi obecnie jeżdżę tylko osobówką i nie spotkałem wiekszego hamstwa jak na nr Litwy ale nie można mówić zbyt ogólnikowo że kto jeździ tirem to jest zły zazwyczaj spotykamy ludzi z charakterem. Można pogadać na CB wymienić swoje zdania po protu pogadać. ja osobówką robię około 70 000km rocznie, to chyba nie mało. Więc jeśli ktoś spotka na 15-20 km rocznie przebiegu jakiegoś niekompetentnego tira czy osobówkę to proszę nie pisać na tym forum bo szkoda słów i znaków wybitych. Po prostu ktoś się nadział w swojej karierze kierowcy i miał farta, lecz na drodze nie sztuka wymagać, ale poczuć się jako uczestnik ruchu, uważać i również pomagac innym. Nie każdy urodził się kierowcą i nie każdy potrafi wszystko zrozumieć, lecz jeśli już jesteśmy uczestnikami tego ruchu to nie zwalajmy winy na innych (jeśli znasz lepiej przepisy i jesteś bardziej kompetentny - jak tak uważasz to może się zastanów)... nad prędkością, ograniczeniem, a w ogóle to twoja noga czy wiesz co ciśniesz? czy wielką mase pojazdu czy zwykłą osobówkę która też nie ustanie na zawołanie. Zazwyczaj łatwiej nam oceniać innych, a co spotkamy po drodze to wielki znak zapytania.
|
|
ta Pizza Hut i Łomza haha, tu ludziom 20pln to duzo zaplacic a co dopiero ceny z Hut
|
|
Proszę zwrócić uwagę że od 2008 roku - nie będzie podatku od posiadania psa. Będzie to opłata z tytułu posiadania psa. Podatek był obligatoryjny i "wszyscy" właściciele powinni go zapłacić. Niestety opłata nie będzie tym samym co podatek. Miasto będzie zmuszone zatrudnić sztab ludzi, którzy będą odpowiedzialni za pobieranie powyższej opłaty. Więc pieniądze uzyskane z tego tytułu "pójdą" na ich wynagrodzenia. W roku ubiegłym maksymalną stawkę podatku (dopuszczoną przez MF), tłumaczono "chipowaniem" - znakowaniem psów za których został zapłacony podatek. I nic z tego nie wyszło, pieniądze przepier.... To samo będzie z pojemnikami na psie odchody. W Warszawie w obecnym 2007 roku podatek miał wartość symboliczną - jeden złoty. I jakie mają schroniska. A co w Łomży? MirekO
|
|
co to meta ?
|
|
meta jest zawsze na koncu
|
|
typ sie pyta po ile meta a nie o zdrowie. 45-50pln cos takiego
|
|
Kto wie jaki jest wynik meczu?? gdzie są na żywo zdawane relacje??
|
|
kolejne spotkanie będzie już wkrótce. pokażemy jak instalować krok po kroku Linuxa i omówimy najważniejsze zagadnienia związane z pracą tego systemu Zarejestruj sie to będziesz powiadamiany o informacjach nt spotkań
|
|
Brr... dramatyczny mecz. Skawski człowieku ucz sie na błędach!!! :(
|
|
Mam nadzieję, że trener od razu weźmie się za naukę... Czas biegnie. Dla mnie, kibica to smutny dzień: ŁkS 3:0 i dziewczyny 3:0.
|
|
arek111 o ktora silownie Ci chodzi ? :)
|
|
Najpierw trzeba wymienić zarząd w klubie bo ten co jest obecnie jest do dupy, nie umie nic zorganizować, zarząd musi sie starać o nowych sponsorów nawet w całej Polsce, a nie jęczeć że nie ma sponsorów, jęczenie jak stara baba nic nie da, trzeba działać. Trzeba zatrudnić doświadczonego trenera, od początku wiedziałem że Lewandowski nie da rady, ponieważ nie ma doświadczenia.
|
|
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=58670&t=58670
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |