Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS. Wierni do grobowej deski. :) |
Wiem wiema ale więszość o tym niema zielonego pojęcia i wkoło nażekają na windowsa i instaluja na nowo bo uważają że po zaisntalowaniu będzie ok fakt będzie ale jak się nie będzie dbało o niego to znów się zacznie pierdzielić.A co do rozgałęzienia RF hmmm nic mi o nie wspomniano że to wina tego ale chyba raczej z tym jest OK. Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS. Wierni do grobowej deski. :) |
3 : 0 dla GKS
|
|
ja ostatnio wymieniałam szybe w polówce na Krasce i jestem zadowolona. mialam wczesniej odprysk od kamienia i kleili mi w evelinie.mialo sie nie rozejsc....mialo :) pojechalam potem do nich a pan Justyn wyparl sie,ze to nie u niego bylo robione.ja rozumiem jakby to bylo po roku czasu,to moglby i nie kojarzyc,ale po miesiacu?!
|
|
szukalas polsrodkow to dostalas!
|
|
Lossen sacen kiermen floreckmen mmekten septen
|
|
cos sie tak ujebal tych 4 por?? chlopie ty chcesz komus wmowic ze cos co mu sie podoba ma mu sie nie podobac?
|
|
jak im placa tak graja, ja tam sie dziwie ze wogole na boisko wychodza
|
|
Pizza byle jaka.Czekam aż otworzą w łomży-Pizza Hut-.Jest super.Zamawiasz na miejscu,bierzesz ile chcesz sałatek i dodatków za darmo!!!
|
|
tommeknet : w 4 porach bywałam, ale w ogóle mi to nie odpowiada. Zgadzam się z opinią osoby o nicku Ja jak Ja, bo każdy ma swój gust, ten woli to, ten to, kłócić się nie będę. Odpowiada mi Da Grasso, mogę polecić ludziom, bo jestem zadowolna.
|
|
Gra na nim codziennie ktos?
|
|
po ile teraz meta w łomży za 100 szt ?
|
|
chodzi pewnie o modyfikację znaczników meta na stronie, http://pl.wikipedia.org/wiki/Znaczniki_META_w_j%C4%99zyku_HTML kamillo to zalerzy od firmy, jedna podstrona to koszt około 10-20zł więc 100 podstron to około 1000zł ale myślę, że są firmy co zrobią to za 600
|
|
a według mnie najlespsza szkoła jazdy w Łomży to ośrodek "Daniel" mieszczący się przy ul.Wojska Polskiego. Świetny instruktor wie na czym polega nauczenie kogoś jeździć samochdem cena też przystępna, polecam nr tel. 507164544
|
|
Sklep w którym ruscy tirami przywożą Wódkę własnej produkcji .
|
|
ZEO Nike Ostrołęka - Jedynka Łomża: 3:0 (25:19, 25:19, 25:18)
|
|
Witam mam pytanie gdzie moge kupić fajny motorek zarejestrowany na motorower do 2000zł?
|
|
wystarczy przecież poszukać w wyszukiwarce...tyle tych tematów było;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Frick - myślę że ten twój tekst nie dotyczy się mnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |