Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dalsze mutacje Homo POwikus !!! |
Wiesz,jeżeli nie ma dużej róznicy to chetnie wezmę oryginał,jutro,w zasadzie dzisiaj zadzwonie i zapytam co i jak-mam nadzieje że jutro sie zrobi,bo z taką naturalną klima to się nie bardzo jeździ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dalsze mutacje Homo POwikus !!! |
Ubuntu 7.10 ściągnąłem jak myślisz ''duzy'' dobry wybór ? poczytałem dowiedziałem się jakie gry działają na Linuxie ale czy by ''Warrock ''działał ? Dzisiaj zainstaluje Ubuntu jak nic nie schrzanię to będzie dobrze ;) Win Xp wkurza mnie już wygląd mnie brzydzi to na dodatek ostatnio tyle błędów i w ogole zawiesza się z byle programu .
|
|
Co do rozgałęzień usb no to ja nie mam takich żeczy mam 4 sloty usb więc nie potrzeba mi takich żeczy a co do znania sie na kompie myślę że znam się BDB mam zadbanego kompa niemam z nim żadnych problemów komp uruchamia mi się nie dłużej niz minuta, a system jest upożąkowany jak należy inni nażekają że nieda się pracować na Xp bez ponownej instalacji co 3 miechy a ja potrafię jak ostatnio 1,5 roku bez zmiany windowsa bo wszystko chodziło jak należy i nadal tak jest.
|
|
Nie zagra 5 podstawowych piłkarzy, będzie bardzo ciężko. Dlatego doping musi być na maxa !!
|
|
Ja równiez polecam Kraske :)
|
|
czesc wszystkim, jesli chodzi o pizze w DaGrasso to fatalna, w warszawie ciagle ja jadlam i ucieszylam sie ze w koncu w lomzy otwieraja, ale niestety porazka :) niedobra, inaczej zrobiona, inny smak, tylko sosy sa takie same, wielkosc nawet pomniejszona, hehe nawet ulotka nie ma tak wyrazistych kolorow jak warszawska, no ale to nie koniec..wezmy np pizze nr 2 Capriciosa, w warszawie 17.30 a w łomży 18.90, dalej np.nr 8 Piacere w warszawie i nie tylko 20.40 a w łomży 22.30...i tak dalej !!!, zdzierstwo i to ma byc pizza sieciowa????najtansza pizza mala (margherita) 11.90 a najdrozsza 25,70, jesli chodzi o duza to od 13.00(margherita) do 26.60, ceny wahaja sie 15-20zl , nie polecam, jesli ktos chce prawdziwej DaGrasso to do w warszawy :)hehe, jesli chodzi o 4 pory to dobre nawet,tylko te ceny ... jesli chodzi o Chilli Pizza to tez jadlam ale brzuch mnie ciagle bolal od tych splesnialych serow ktore dodaja, Do D'Angelo nie mam nic, pozdrawiam
|
|
jak widze rakiem sie wycofales ze swoich pogladow ALE nie odpowiedziales DLACZEGO TYLKO MIESZKANCY LOMZY MAJA PLACIC ZA POSIADANIE PSOW SWOICH IWSIOWYCH??!! A RESZTA GDZIE!? DOPLATY UNIJNE LICZA!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |