Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Relacja uczestnika spod Pałacu Prezydenck. z 16-09-2010 z 21:00 |
chłopcy zawsze lubili się bawić w wojnę, tak było jest i będzie a tu wchodzi w grę jeszcze niezła kasa. Jurand
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Relacja uczestnika spod Pałacu Prezydenck. z 16-09-2010 z 21:00 |
czekalem na ta pizzerie jak widzialem jakis czas temu - duza pizza, dowoz za darmo(wkoncu w lomzy), super. niestety niemilo zaskoczylem sie gdy dzwoniac dowiedzialem sie ze dowoz nie jest darmowy. pojechalem dalej pamietajac wrazenia z pizzerii w warszawie. ceny wzrosly o jakies 20%.kupilem, przywoze do domu - kolejne rozczarowanie. duzy kawal ciacha z mala iloscia sera i jeszcze mniejsza iloscia dodatkow skupionych glownie na samym srodku placka, sos czosnkowy - moze i podobny do tego jaki kojarze,ale pomidorowy nc :/ wiem ze ta pizza jest smaczna bo to jest franczyza i w kazdym z lokali powinna byc przynajmniej bardzo podobna do siebie. chyba ktos zainwestowal i za bardzo chce duzo zarobic, ale moim zdaniem z takim podejsciem to sie szybko zwinie i utopi kase :( szkoda bo gdyby sie postarali to na prawde niezla pizza jest (nawet za te 20-22zl) a wiec, jak to czyta to: -zrobic dowoz za darmo (co z tego ze zarobi na dowozach 500zl jak sprzeda o polowe mniej) -nie rozwadniac sosow -na prawde postarac sie troche z tymi dodatkami, przynajmniej zeby rownomiernie byly rozlozone :/ bo na prawde nie chcialo mi sie rozgarniac na cala pizze z tej kupki na srodku sprouje jeszcze za jakis czas i jak bedzie dalej kiszka to do da grasso bedzie trzeba chodzic w warszawie na ursynowie (the best), a w lomzy zostanie diavolo i 4pory roku :(
|
|
to byłby duży plus dla lokalu, no i klima.... ludzie klima.....
|
|
gillete napewno każdy żołnierz,który jedzie do Iraku wie,że może wrócić i dostać dobry hajs albo wrócić tylko,że w trumnie. Tak jak Zybik napisał są to chotnicy.
|
|
Login: Stolec haslo: kako
|
|
www.tvn24.pl/1393,1,szklo_kontaktowe.html DiDi
|
|
i do tej pory nikt nie wysłał go na tamten świat? :shock: "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
AAAAAAAAAAAAAAA WSZYSCY ZGINIEMY !!!!!!!!!!!!! KTO MI PUJDZIE KUPIĆ BROWARA , BO PATRZE SKLEPIK POD MIOIM BLOKIEM OTWARTY !!!!!!!!!!!!!
|
|
Biernaczento -o jakim hajsie mówisz więcej zarobi na zmywaku w Angli niż kapral w IRAKU!!!!!!!!!!!!!
|
|
pewnie ugryzl STRANSKIEGO to i wscieklizne zlapal:)
|
|
to powinienes tez byc chyba...az tak blosko podchodziles, zeby zdjecie zrobic...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |