Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Coraz więcej ludzi przed Pałacem Prezydenckim; Jarosław Kaczyński jest na miejsc |
co jak co aby tylko nie to Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Coraz więcej ludzi przed Pałacem Prezydenckim; Jarosław Kaczyński jest na mi |
"Autor: Nasza (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 01-11-07 19:48 chyba żartuje w łomzy sauna - ha ha ha nie ten poziom nie ta kultura. Tu znaczna część nie wie do czego służy mydło. Nasza" "Autor: LORA (---.lom.vectranet.pl) Data: 01-11-07 19:48 jest na ul. Hipokratesa 5 - Odnowa biologiczna Lub gabinet kosmetyczny Pozdrawiam. Lora" I co, Nasza -lyso ci? ;)
|
|
Re: Coraz więcej ludzi przed Pałacem Prezydenckim; Jarosław Kaczyński jest na miejsc |
nie ma to jak D'angelo - zawsze chrupiąco czarne ciasto!!! ale dodatków full - na wegetarianie oczywiscie. Mniammmm...
|
|
Re: Coraz więcej ludzi przed Pałacem Prezydenckim; Jarosław Kaczyński jest na miejsc |
A ja wygrałem...... - 2 KALENDARZE - 3 KSIĄŻKI - 11ZŁ W TOTKU - GRE KOMPUTEROWO NO I CHYBA TO WZYSTKO... HEHE
|
|
Tak on i tylko on, bo jak nie on to kto? rudy błazen z druhem
|
|
A w tym salonie Sudan Sun czy jak to się zwało powinni mieć.
|
|
gtw-tomek no dobra to spoko jak ty myślałeś że to żart i chciałeś pogratulować żartu no to sorka za te kłutnie zwracam chonor ale tak jest z tym usb tak mi się działo tak poradzili i tak zrobili zmieniłem te usb po tak większym prawie roku czasu więc no nie co dwa dnia ale to ma nato wpływ.
|
|
www.orange.pl temat wałkowany n-ty raz Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
te sauny takie podobne w treści jak ten supermarket łomżyński przy dworcu autobusowym pomiędzy ulicami Sikorskiego a Dworcową - ten taki w porwanym blu kolorze. H ah aha ha I co dziwne nie przeszkadza mieszkańcom miasta ,że w samym centrum. HA ha ha Wszystko na miarę zapyziałych ambicji mieszkańców naszego miasta.
|
|
cavalera heheheheeh tak to u mnie jest przecinek :) heheh heheheheh hehe hehe ja bym wogóle wybużył te wszystkie lokale lepiej żeby zrobili jakąś poważną piwiarnie :P a nie tylko piizza i piizza :P hehe hehehehh hehe heheh hehe hehe hehe heheh ehhe hehe hehh ehhe dobra już sie nie wydurniam :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nic to też coś, tak jak nikt to ktoś
|
|
nie zmieniaj tematu, glupio ci i tyle, pierdolisz a nie masz pojecia, nie wstyd ci ze nie wiesz co jest a czego nie ma w twoim miescie?
|
|
Panowie, co sie dzieje waszym forum LLUG? Posucha jakas z aktywnoscia a na dodatek na aktywacje konta juz czekam zdrowo ponad 24h. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
heheh dzięki ale mam troche inny model na oku.sama L760.ale chce kupić nówkę,z jakiegoś sklepu dość blisko
|
|
jak ci przyłoże torebką to wieśmaku szacunku dla Damy nabierzesz!!!!!!
|
|
marcin-ja mówie o tirach z za granicy.I naprawde to co ci kierowcy robią to tragedia.Dziś jechałem i laweta znów błyskła za mną drogowymi...bardzo to rozprasza, a poza tym oślepia poprzez lustra.Spojrzałem na tablice - RUS
|
|
"Tirowcy zza wschodniej granicy to psychopaci. Na dwupasmowce raz wloklem sie za nimi 30 na godzine bo "dowcipni" jechali obok siebie." to już nie jest dowcip,to hamstwo..
|
|
ty jestes zwykly cwel bez honoru a nie dama
|
|
powiem tak, (nie jestem specem w tych dziedzinach) w tej pizzeri jadlem tylko raz na otwarcie, i uwazam ze byla bardzo dobra (jedna z lepszych) a jadlem chyba we wszystkich pizzeriach, ale kazdy lubi co innego a o gustach sie nie dyskutuje, i uwazam ze w lomzy najpierw jest diavolo, pozniej da grassa czy jakos tak i d'angelo, ale tak jak pisalem kazdy lubi co innego, Pozdrawiam
|
|
zabolalo co? buahahah, powachaj swoje krocze to zobaczysz kto mydla nie zna buahahaha!!
|
|
arek, weź pod uwagę obsługę, poziom lokalu i świeżość produktów..... na mojej pizzy było tyle popiołu co na "środę popielcową"... a wentylacja (klima ...) to dno tam jest, posiedzisz 5 minut i śemierdzisz.....
|
|
Tak was czytam i w ogóle poczytuje o Linuxie trochę i widzę zalety ale dla mnie ma jedną wadę już bym se nie pograł w żadne gry tylko te linuxowe a np żadne GTA CS nic . Waszym zdaniem na początku zainstalować Mandriva czy openSUSE ? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Bartes, przeczytaj uważnie nazwę tematu.
|
|
Gołębiewski w Mikołajkach ;]
|
|
to niemożliwe bo jak to, że to jest tak jak nie inaczej ktoś też tak powinien?
|
|
Bartes ja używam Linuksa od x czasu wyłącznie i GTA oraz CS bez problemu banglają :)
|
|
Gołębiewski jest dobry dla buraków ze wsi... ;)
|
|
ktoś to nie on, bo jak nie ktoś to nic, że coś nie jest jak ktoś tylko tak jak coś
|
|
nie ze stówy rocznie robie raban, tylko z samego faktu płacenia i zasadności podwyżki. może zapłać podatek od posiadania roweru , albo hulajnogi, komputera , bo masz- luksus :))))) bo można cos wynaleźc w uzasadnieniu. dlaczego , od kota nie , od papugi , rybek akwariowych itp. przeciez za te pieniądze i tak nikt nie sprzata. więc za co ten podatek ??? Za sam fakt posiadania?? To ,ze psy sraja to oddzielny temat, podobnie jak wypadki rowerowe, czy szkodliwśc siedzenia w sieci.
|
|
A dla mnie nijak się ma podwyżka opłat za psa do czystości, co z tego, że ktoś postawi jakieś tam pojemniki, i tak samo tam nie wejdzie to, co piesek czy kotek zostawi, więc dla przeciętnego użytkownika chodników to nic nie zmienia. Inna sprawą jest fakt, dlaczego właściciele kotów maja nie płacić skoro te zwierzaki brudzą, ba mało tego brudzą często w piaskownicach, tam gdzie bawią się dzieci, Jedynym tłumaczeniem może być chęć zwiększenia diet radnych, bo innego tłumaczenia nie widzę. Natomiast jak już ktoś zauważył na pewno wzrośnie liczba bezpańskich zwierząt.
|
|
Re: Coraz więcej ludzi przed Pałacem Prezydenckim; Jarosław Kaczyński jest na mi |
c jak coś "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
ma ktoś może niepotrzene kąto na fotce , to niech poda namiary , mi potwierdzenie aktywacji juz 2 dni idzie , a musze tam zajrzeć Pifpaf
|
|
FINU CZY CI NIE ŻAL , FINA WRACAJ NA RENIFERA Pifpaf
|
|
zginął polski żołnierz w Iraku jego kolega jest cięzko ranny stracił rękę za dużo złego spotkało już naszych rodaków zgadzacie się ze mną ??? Pifpaf
|
|
OMG... a już myślałam, że ktoś coś komuś podarował.... LOL
|
|
dobra juz mam , dzieki za pomocną dłoń
|
|
Jadac tam kazdy z nich mysli:"Kazdy ale nie ja...Mnie to nie spotka..." Z bólem słyszy sie wiadomości jak zginął kolejny nasz zolnierz,ale smierc jest piasana w ich ryzyko zawodowe... Tak samo jak np.kierowca cięzarówki zginalby w wypadku samochodowym albo robotnik zginalby spadajac z rusztowania na ktorym malowal dom...
|
|
szkoda, ze slownika nie wygrales Zbych
|
|
Nie polecam korzystania z sauny na basenie np. w Zambrowie. Na pewno nikt sie tam nie wzmocni - a jedynie może rozchorować dlaczego???? - przed wejściem do sauny jest napisane, że wychodząc z basenu należy wsiąść przyśnić - z tego co zauważyłem, każdy ładuje sie od razu do sauny, potem basenik i tak w kółko - a woda jest przecież chlorowana, nie myjąc się wdychasz opary chloru i zamiast pomagać sam sobie szkodzisz. Dlatego polecam lokalne łomżyńskie sauny - 2 x w tygodniu wystarczy, aby zabezpieczyć organizm przed nadchodzącą zimą. Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |