środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przyszli NOCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Ewentualnie niech powołany ksiądz wystawi rachunek z VATem a zmarły go zapłaci"

''Taaaaa, na pewno zaplaci. haha''

Taaaaa, na pewno wystawi...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przyszli NOCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

wcale tego nie neguję ;]

Zbigniew Borkowski 606326371 zajebisty ziomek jak kumpel, drugi instruktor tez bardzo mily i konkretny zdecydowanie polecam

ferenc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*x*x*- nie trzaeba tam pracowac zeby robic zakupy dla dziecka!!! Zgadzam sie ze jest maly wybor- np. nie ma wiekszosci zabawek ktore reklamuja, a te sa najbardziej pozadane przez dzieciaki....

Hej Beth! Pimpus brzmi fajnie ale nazywam go Max! Pimpusiem będzie tylko dla mnie! Felix - ładne imie dla pieska! :)) Dziś z Pimpkiem - Maxiem wyjeżdżamy, to będzie jego pierwsza, tak daleka podróż. Mam nadzieje, że sie spisze i nie nabroi! :)

ludzie czy wy nie macie oczu nie potraficie liczyć w każdym sklepie z zabawkami w Łomży jest taniej niz w pseudo hurtowni PRYMUS gdzie do każdej i tak już wygórowanej ceny doliczyają 10% marży, porównajacie z cenami chociażby w FARTLADNII W 4+, dużym problem w tej hurtowni jest brak cen na towarze i tak naprawde nigdy nie wiemy za ile to kupujemy

Powiem tak, są sprawcami wielu wypadków, ponadto niszczą nasze drogi nie płacąc nawet grosza. Powód, podatek w paliwie, a oni jadąc są jak małe cysterny, mało tego jeśli nawet który dostanie mandat to kredytowy, i tak nie zapłaci. Zagranica jest nie do uchwycenia. ta sprawą powinien sie ziajać ustawodawca.

buehehe i sie zaczelo, kazdy bedzie polecal tate, mame, ciocie, dziadka kolege, siebie itd.!!

Ja rowniez polecam Zbigniewa Borkowskiego, uczył mnie dziewięc lat temu - super gosc!

zgadzam sie z ajwlys

moim zdaniem to najlepszy ośrodek w Łomży i naprawde wszyscy komu go polecam byli zadowoleni

mŁODA mam pytanko chce kupic nokie,albo 6300 lub n 73 co bys mi doradziła?i czemu?

Tak radni są madrzy inaczej i tyle.
Najłatwiej lebiodom siegnąc do czyjejś kieszeni , a o wiele trudniej coś wykreować.
To jest rozbójnictwo- po prostu masz "coś"(np.; telewizor samochód , psa , pralkę - byle jaki pretekst) to dawaj bo nam brakuje, bo my rządzimy - bedziemy się zbierać i radzic kogo i jak jeszcze oskubac w tym mieście. Kredo rady miejskiej- zakazy (wszystko zakazać jak u kononowicza) i kogo jeszcze dymnąc na pare groszy, aaaaaa no i jeszcze nagrody sobie przyznac za te wybitne osiagnięcia, za te złote mysli, za ten wkład "intelektualny"
Niech "gwiazdy" wreszcie wymysla cos , co ulży obywatelom, cos co w ramach juz istniejących pieniędzy pomnoży je, albo wpłynie pozytywnie na rozwój miasta, przyśpieszy go.
Malowanie domów i wymiana chodników , sorki, ale to funkcje administracyjne - jeden rozgarnięty cieć z tym sobie poradzi. niech radni wreszcie cos wymyślą.
Kochani radni kreatywnie należy mysleć , a nie po zbójecku.
Jacek 16 dobrze opisał, wasze lenistwo i głupotę . Najłatwiej uchwalic podatek- to jest cud , po prostu juz nic więcej nie jesteście w stanie w tym mieście zrobić??
Chciałbym jeszcze zapytac "myślących inaczej" radnych gdzie można wyprowadzic psa, aby pobiegał swobodnie ???
Są wyznaczone miejsca ??
Bo nakaz prowadzania na smyczy i w kagańcu psa , to "tęgie głowy" uchwaliły- ale gdzie zwierze może swobodnie pobiegac niech jeszcze wskażą.
Chcą się posiłkowac pieniążkami za pieski - to niech wskażą, gdzie te pieski moga zaznać luzu.
chca karac , to niech wskażą obywatelom gdzie mogą wyjść z psem na spacer i nie chcę się rozpisywac , ze wszystkie książki dotyczące psów wskazują na codzienny swobodny ruch psa.
A może radni chca zmusic obywateli do usypiania psów , albo wygonienia na ulicę ??
A może obywatele nie maja prawa miec psów, moze w konstytucjiu jest cos na ten temat zapisane, moze cos przeoczyłem.
A może wreszcie zrobia porzadek z wałęsajacymi sie bezpańskimi psami , które zapewne kup nie robia i nie stanowia zagrożenia dla mieszkańców. Bo od dawna zapewne radnym( i tylko im) wiadomo , ze największe zagrożenie sprawiaja psy które są na spacerze z włascicielem(opłacajacym podatki) :))))))
A te bez właściciela , to sa super.

dzieci dzieci..idcie do mamy pomlaskac suta. ja wiem ze odrazu wwaszych telefonach jest 997 wystukiwane gdy rowerek skradna zpiwnicy albo dostanie sie w oczko.ale prawda jest jedna.wtedy kiedy trzeba tto i ich niema.w nienawisci do policji zostalem wychowany zlodziej zyje i zyc bedzie.lamus będzie ukarany,smierc kurwom i frajerom. wolnosc ludziom i zlodziejom ; ) Zawsze i wszedzie policja ****** będzie.

Jurand

Jesli chodzi o czas trwania to nie mysl,ze sie w 3 miesiece wyrobisz,jak sie zapisujesz to tak mowia a co do czego to ponad pol roku schodzi jesli chces miec szanse na zdanie to tylko i wylacznie w wordzie jakies pol roku temu jak zdawalem to u kaminiaka na 30 osob zdala jedna a w ordzie na 30 ,15 kurs ciebie wyjdzie jakies 2600zł nie apmietam dokladnie ale sam kurs 2000zł potwierdzenie nie karalnosci 50zł,z policji informacja o punktach 15 zł potwierdzenie,że masz prawko(to jest dla mnie smieszne) w wydzial komunikacji chyba jakies 15 l egzamin chyba 120zl plus jescze tam jakies pierdy,ale juz nie pamietam ,kasa z tego nie jest rewelacyjna i po pol roku bedziesz mial dosc uwierz mi!jak masz jescze jakies pytania pisz

Zaduszki
Cmentarz, tonie w powodzi
Zapalonych zniczy.
Alejami wciaż płynie
Rzeka – ludzkich mysli.
Morze kwiatów zalewa
Kamienne tablice,
Szept modlitwy za zmarłych,
Czas refleksji, nad życiem

Aha - podniesiony podatek wszystko załatwi ?????
Sieroty.

Jurand

ten blondyn to frajer bity ,kiedys pamietam jak z okna chcial skoczyc na broniewskiego ,negocjator ,policja, straz ,cale osiedle patrzylo.Pozatym smierdzi od niego gownem.

http://4lomza.pl/index.php?wiad=13283

Stwórzcie kochani warunki do zycia dla ludzi, to i patologii bedzie mniej.

Jurand

Bywa, że tu na ziemi nic już nie trzyma, wszystko boli, drażni, męczy...
Ale trzeba być, póki jest choćby jedna osoba, do której można powiedzieć "kocham Cię" - mama, ojciec, dzieci...

Idiota...

"Stwórzcie kochani warunki do zycia " ciągle tryb roszczeniowy..... "stwórzcie", "dajcie", "zróbcie"... .... umiesz liczyć ?- licz na siebie" - twórz, rób, działaj.... wielu już tak postępuje ... i osiąga to co chce osiągnąć....

Z tego co pisze lunatyk to masakra :(

Ostatni mecz w Łomży w tym roku. Nikogo chyba nie trzeba specjalnie mobilizować. Barwy na siebie i jedziemy z maksymalnym dopingiem!!

No cóż widzę że temat rozległy i opinie różne 20 000zł za taką działkę to raczej przesada ale 15 000zł to jest w realu a co do skarbówki może ktoś kompetentny napisze czy można sobie tą sumę odliczyć od podatku :-) czy dalej jedziemy na czarno... bo nasze posły śpią rządu praktycznie nie mamy a jak się odnajdzie to z pewnością będzie myślał gdzie szukać budżetu i jak zrąbać najbiedniejszych bo tylko z nich się da .

gooralek-ja mówię o tirach z RUS i LT -wyprzedzałem tira w zime a ten dociskał gazu,mało w rowie nie wylądowałem.

OSK KAZIK ul. DWORNA 3
Wyklady na poziomie, pomoce dydaktyczne za free :-) Instruktorzy cierpliwi i przyjaźnie nastawieni do osoby uczącej się i duża zdawalność za pierwszym razem :-D I wcale nie tak drogo!!

kontakt.... ma dwa w ścianie ale nie pomogę ;(

Forum w którym morzecie pozdrwiać kogo chcecie, kiedy chcecie i jak chcecie... pozdrowionka dla wszystkich którzy się tu wpisują i tu zaglądają

O dwóch takich biznesmenach co zbierają makulaturę (jeden umysłowy w dżinsach, drugi fizyczny w moro). Może kiedyś zostaną wybrani prezydentem/premierem ? W Polsce wszystko możliwe.

Ja pozdpawiam jerzeli morzna mŁODA, ktura je códowne dziecko szczyścia. Mam pytanie, kiedy u mŁodej je komónia piersza oczywisda ?

Kompromitujesz się dziecko po raz wtóry. Warto ?

Zapal jutro znicz na nieodwiedzanym przez nikogo grobie... niech zaiskrzy mały płomyk, nich wiedzo że nikt o nich nie zapomiał...

Ks. Piotr A. Faliński
Zaduszki
kręte alejki wiodące przez ziemię
znaczone krzyżami
poświata płomieni wypełnia
ogrom ciemności
i cisza zmieszana z zadumą
otwiera jak klucz grobowe milczenie
spotkanie dwóch światów,
które są tak odległe
jednak bliskie bo związane
z człowiekiem
to życie
to jedność
to zaduszki

młoda przypominam, że nie odpowiedziałaś na pytania w "twoim poprzednim forum"

ROTFL

BTW.

[image]http://img529.imageshack.us/img529/6821/negative24at6.jpg[/image]

to masakra jakaś jest hehehe

Kurcze trochę dziwny klimat tam panuje, nie dość, że kurzu pełno to zapomniano o wentylacji (a tym bardziej o klimatyzacji)... dusznawo, śmierdzi jedzeniem... a w dodatku pizza była przypalona. Dziś tam byłem ostatni raz.

Chyba nic nie pokona 4 por roku....

Zaznaczam ze nie mam nic wspólnego z reklama tych pizzerii no ale jak powstaje coś nowego to już niech powstanie coś normalnego a nie dusznego, zakurzonego i źle pachnącego....

Co sądzicie o tej pizzerii? Chodzi mi o klimat, bo pizza zjadliwa ale niczym się nie wyróżnia.

hahaha Da Grasso jest rownież w Toruniu, a tam wszedzie beznadziejną pizze robią więc się nie dziwię, że probują i w Łomży wciskać "ciasto z serem" :)

a na stole czysta a na stole czysta ....

PoZDyPywam młodą. witam i żegnam na tym forum.

Adall - Elvisy? :D

Ptysiu, to przy niej pikuś :)

rudy błazen z druhem

jak wyżej

Jurand

Pozdpawiam takie idiotki pozbawione inteligencji jak ty młoda. Głupota nie boli właściciela ale przeszkadza innym.

marcelus resurection

Jedynym plusem udzielania się tak głupiej małolaty jest to, że uśmiałem się po pachy. Na marginesie gówniaro jak będziesz miała 27 lat (czyt. tyle co ja) może wtedy będziesz miała prawo udzielić odp. na moje pytania, chociaż po co mi odp. takiej idiotki.

marcelus resurection

Podobno o 12.30

sorki 11.30

*X*X , to "hehe" to u Ciebie służy za przecinek?

vectra się kasztani dosyć często ostatnimi czasy, nawet dziś rano necik mi siadł.
A podłączanie co dwa dni do drugiego gniazda usb to dobry żart. Powinieneś opatentować ;)

A i pamiętać należy że w dni pochmurne należy zakładać płaszcz przeciwdeszczowy i kalosze. Wtedy internet w vectrze hula 15 razy szybciej

JAK ZWYKLE SIE CZEPIACIE I SAMI SIE WYMĄDRZACIE ZTĄ MĄDROSCIĄ KTOREJ ZADEN CZLOWIEK NIEPOSIADA BO JEST NIEDOSKONALY..TO JEDYNIE ODROBINA INTELIGENCJI KTÓRA DYSPONUJE SIE ZA POMOCĄ ROZUMU KTOREGO TEZ ZADUZO NIEMACIE.POZDRO DLA MLODEJ

Zachęcony przez Malachita obejrzałem film.

<Kolumb pisze.... a oglądałem, pierwsza cześć filmu to bzdury>

a niby gdzie te bzdury? Faktycznie religia chrześcijańska oparta jest w dużym stopniu na wcześniejszych religiach, co w zupełności nie przeszkadza mi w wierze w Boga. Wiara nie wynika z wiedzy tylko... słowa mi zabrakło... po prostu wiary. Albo wierzysz albo nie. Dla mnie wręcz potwierdzeniem istnienia Boga jest to że przed narodzinami Jezusa ludzie czcili Boga.

Dzięki Malachit, ciekawe teorie spiskowe

Czemu na serwerze jast postawiony taki słaby AMX MOD X mało w nim pluginów :(

mam prośbe-możecie mi polecić jakiś sklep,gdzie można kupić nowe telefony komórkowe w rozsądnej cenie

Treść jest ukryta

oj gans najpierw naucz sie poprawnej ortografi a pozniej tu sie wypowiadaj a zreszto pewnie piszesz o sobie idioto bo dziecko to ty nie masz szacunku dla innych nie masz go dla siebie jestes zwyklym scierwem i nic wiecej mam nadzieje ze kiedys ujzysz te dziewczyne ktora sie chce dostac do policji i to ona ciebie wsadzi za kraty ale nie na 24 jak ty to mowisz heheheheh

każdy złodziej to p..... kozak

www.ebay.pl

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Autor: Nie ma zmiłuj (80.240.166.---)
Data: 31-10-07 15:21

Powiem tak, są sprawcami wielu wypadków, ponadto niszczą nasze drogi nie płacąc nawet grosza.
----------------
Tu o ile mi wiadomo to się mylisz. Tak samo płacą jak polscy kierowcy. Na granicy okazują papierek że opłacili ? (nazwa wypadła mi z głowy). Inaczej nie wjadą do kraju

Miejmy nadzieję ,że przyjdzie 2 razy więcej ludzi niż ostatnio,spokojnie sie tyle pomieści.

Mam taki oto dylemat.Mam nokie 9300 i mam propozycję zamiany na k750i.Jak uważacie czy sie opłaca czy raczej dac sobie spokój?

daj sobie spokoj

chcesz mnie prowokować do utarczek słownych?
nie da rady... goń się...

Jest również w Domu Pomocy Na ul Sikorskiego

Do "Nasza" Kolega wyżej miał rację, ale obawiam się, że koło niewiele by pomogło, tu trzeba większego kalibru. Myślę że dzisiejszy dzień powinien być twoim świętem, a przynajmniej twojego intelektu.
Nasuwa mi się jeszcze jedno drobne pytanie: Czy ty wiesz jak korzystać z sauny ażeby odnieść jakikolwiek efekt terapeutyczny, czy tylko pogrzać tyłek i się spocić jak ŚWINIA. Oczywiście zgodnie z ostatnią tendencją rządzących, ja też przepraszam ŚWINIE

"Nic nie zacytuję, bo sam siebie nie powinienem - wolę gdy to inni robią"

Tylko nie Zbyszek Szlichta, gosc niesympatyczny i gburowaty

fLoorek to dobre. Kolejna porcja śmiechu by się przydała :)

sprubój 997..............................Nie ma codów. Złóż reklamację do Pana Tuska !

Moj pies po spacerze przechodzi prysznic.

co ja pedałom będe tłumaczyła kto to jest Dama zwłaszcza jak udaja ,ze nie znaja mydła ha ha

ale glupek buahahaha :D

Myślałem,ze chodzi o dar KATA a nie KONTA :P

ja mam 4 katy w pokoju...ale bedzie problem z jego poradowaniem

skecz, piszesz że to nie nasz wojna i masz rację, my siedzimy przed kompem i do Iraku się nie wybieramy:)

ok male sprostowanie, widze ze wszedzie zrobili dowoz platny wiec kicha :/
ogolnie, wydaje mi sie ze powinien byc bezplatny

Stalowa Łapa co ty wogole wygadujesz???jakie 4-5tyś???Straszysz ludzi cenam i i trudnością???Najlepiej robić w WORDzie kurs ok.2000zl(+ drobne opłaty takie jak niekaralność i egzaminy),a do tego można starać się o dofinansowanie do takiego kursu(75% skutecznosci)
Egzaminy koncowe tez zdaje sie w WORDzie,bo tam zbiera sie komisja utworzona przez Marszałka Wojewodzctwa.Wystarczy dobrze słuchać wykładów a ze zdaniem nie bedzie problemów .

a ja polecam fajny ośrodek tel.888601967 kurs :800zł

Piesek mały,biały w czarne łatki.

Tomek mówi Bankowy

Uwaga w Łomży na Piłsudskiego (niedaleko alajek na Bema) widziano wściekłą kozę. Wszystkich którzy mieli z nią kontakt powinni być odstrzeleni!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org