Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MANIFESTACJA -poparcie dla Juszczenki. |
no o to chodzi ze juz szukalem ale nie ma nikt nic nie wie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MANIFESTACJA -poparcie dla Juszczenki. |
jezeli ktos sie chce dolaczyc to moj numer gg 2921659, bedzie jechalo kilka aut z lomzy i kolesie z elku, pozniej dolaczamy do bialegostokui w wawie do kolesi z tamtych okolic pozdrawiam Krzysiek --- PGG
|
|
Heniek nie bądz taki ciekaw kogo ona ze sobą weżmie, no ale tobie to ja moge powiedzieć - tym kimś będe ja. Ula pamietaj, że ja tez oddałem głos.
|
|
OK.
|
|
Mieszkania są znacznie tańsze niż w duzych miastach.
|
|
Czy widzieliście ten serwis www.elomza.pl ? Chłopcy z IST postarali się nawet reklamę na sklepie zrobili bajerancką i nawet im to wyszło. Przesyłam buziaczki
|
|
Starać może i się starali... Forum to nie miejsce na reklamę.
|
|
Podsumowanie ZA PRZECIW ----------------------------------------------------- INET 1 Wszyscy IST +/- 15 +/- 2 wszystko jasne....
|
|
'podobnież' 30 złotych ;)) pozdr. kasia
|
|
Zagłosowałem również. Jesteś na 2 miejscu! Trzymam kciuki!
|
|
Piotrze, kiedyś to śpiewał i grał na akordeonie P. Michalski (były n-l szkoły drzewnej). Mieszka jeszcze na Sikorskiego. On pewnie ma nuty. Podobno było to nagrane na płytę, ale tej nie posiadam. Tyle wiem i pozdrawiam. --- PGG
|
|
OK. Powodzonka.
|
|
ja tez zaglosowalem, chociaż nie mogłem znaleść Twojego zdjecia, kliknąłem w sondzie. Powodzenia :)
|
|
wszystkie kobiety to sa ch... z cyckami
|
|
ORANGE glupota to ci mial dac ksiadz na drugie tylko kosciol nie zezwolil
|
|
Jeśli chodzi o ceny "codziennych" zakupów to są porównywalne...przynajmniej z Wrocławiem. Usługi w Łomży są tańsze, komunikacja miejska i mieszkania też.Piwo jest w Łomży tańsze!!! :)))
|
|
masz Ci babo ........ głos ;) Pozdrawiam Tiger
|
|
jak pies sie nudzi to jajca lize
|
|
lomza jest na srednim poziomie pod wzgledem cen,tylko powinnismy wiecej zarabiac
|
|
Zagłosowałem !!! Masz 1 miejsce.
|
|
Angelo Mike wystąpi 3 lipca w klubie ATOM !!! Co o tym sądzicie ?? Ja myślę, że w końcu coś zaczyna się dziać w naszej Łomży... nazis
|
|
...Czytać umiem facet i widze,że to ty się napalasz jak ... ja tylko stwierdzam fakty dla mnie to możecie waszymi maluchami i fiatami na PARYŻ - DAKAR nawet jechać hahaha "SZYBKIE I WŚCIEKŁE MALUCHY 4" MODLIN CZEKA :)))))
|
|
a swoją drogą, to jest kilka dobrych zdjęć. ale tylko kilka. większość to typowe pamiątki. i jak na prace konkursowe trochę kiepskie. taka mała dygresja ;) jeszcze raz trzymam kciuki i.. udanego wyjazdu, mam nadzieję pozdr. kasia
|
|
Ja chciałem powiedzieć, że z tych osób, które znam. Dokładnie z południa nikt nie ma x2. Przejrzałem wszystkie poprzednie posty i co zobaczyłem? To, że któs o nicku loko 15-kwietnia-04 o 23:46 pisze, ze ma x2. Dziwne, ze nikt procz niego tak nie ma. Cos mi tu smierdzi lizustwem i podsylaniem falszywych postow, zeby mozna bylo dluzej kit wciskac
|
|
Ja zagłosowałem na zdjęcie k2_32_4, niech ma ten 1 glos
|
|
+1 :)
|
|
X2 --- to nikt nie miał i watpie żeby ktoś kiedyś miał... --------------------------------------------------------- ...tyle mego w tym temacie...
|
|
najmniejsza odległość między jednym z bloków na konstytucji a boiskiem ma wynieść ok. 20 metrów, ciekawe czy to ucieszy tamtejszych mieszkańców szczególnie wieczorem gdy zasiądą tam zwolennicy napojów na pewno niebezalkoholowych, trybuny zaplanowano od strony śniadeckiego ale nie ma co narzekać może nie będzie tak źle :-)) w razie sukcesu znajdzie się stu ojców sukcesu w razie porażki nie znajdzie się żaden
|
|
I ode mnie masz +1 :) Dziwi mnie jeszcze format zdjęć umieszczanych w tym serwisie konkursowym. Zdjęć tych nie da się powiększyć, obejrzeć dokładnie, są tylko jakiś małe kolorowe plamki :) Jak bym nie wiedział, na jaki numerek mam głosować, naprawdę byłbym zakłopotany. --- PGG
|
|
Też Ci pomogłem i jesteś pierwsza - HURA !!! Tylko po powrocie do kraju z lewostronnego ruchu wróc na prawy.
|
|
Terrorysta popieram w Sp 8 sa najlepsze foki :))))))) Widac kto sie zna na rzeczy :)
|
|
ja tez o tym słyszałem . Parwdopodobnie dzieciaki z przedszkola tylko nie wiem ktorego
|
|
JayCop2004 a u Ciebie w domu to wszyscy zdrowi???? :)))
|
|
nie byłęm zadnym organizarorem !! bylęm uczestnikiem !!! przy mnie jak ktos probował wjechac na stary dworzec zostawał usuwany !! po prostu jak ktos wjechał kazano mu wyjechac !!! dla mnie było spoko !! wszystko ok !! zgadzam sie tez z wypowiadzią ze Audi nie mialo czego gubic na fadomie !! teraz jest prosty niz zarzucic !! po prostu gosc szkoduje samochodu !!! nie wygrywa sie takich rajdow jadąc 5 km/h i nie przyciskajac troszke !! taki jest fakt !!! napewno taka imprea lepsza jak zadna !!! podziekowanania dla organizatorow !!!
|
|
Zbych twoje podsumowanie bylo idealne,moja organizacja jest za tym aby wprowadzic cie w nasze szeregi
|
|
WOw mam przeczucie ze jestes jednym z nas
|
|
raver jak ci cos nie pasuje to nie pisz nic ...
|
|
WOw, bardzo mądre zadał pytanie. Brawo !! Nie od dziś wiadomo że terroryści zagrażają światu, zabijają ludzi. Więc pytanie czy są oni użyteczni jest chyba nie ma miejscu, ale może dla niektórych nie jest tak to oczywiste jak dla mnie.
|
|
Człowiek jest niepocieszony gdy go oszuka wróg lub zdadzą przyjaciele, a często jest rad, gdy oszukał sam siebie. Ja często oszukuję sam siebie. Wmawiam sobie że nię tęsknię, że aMERYKA JEST RAJEM, NIEBEM I PRZYSZŁOŚCIĄ.... Żaden chyba wynalazek nie przyszedł człowiekowi łatwiej niż niebo. Gdy przyjde wściekły, gdy znowu mnie jakiś tutejszy pseudo patriota oszuka, gdy przytruję się meksykańskim żarciem, gdy wmuszę w siebie porcję bezsmakowego, sztucznego Amerykańskiego żarcia mówię sobie że to tylko chwilowy czyściec, że jutro będzie niebo... I zaczynam oszukiwać sam siebie - chowam zdjęcie swojej ukochanej do szuflady żeby nie tęsknić, włączam amerykański program telewizyjny, zachwycam się amerykańskimi słodyczami i jem owoce z całego świata, wciąż dziwiąc się że wszystkie smakują jak woda. Patrzą i na kupkę dolarów, i nie dopuszczam myśli, że gdy opłacę wszystkie rachunki jej nie będzie. Idę do parku, wieczorem posiedzieć na łąwce i pomyśleć. Za chwilę zatrzymuje się policja i pyta co tu robię, i że mam natychmiast opuścić park bo jest tu niebezpiecznie. Niebo-zjawiły się dwa Anioły i wywiodły mnie z piekła. Dostałem bilety na BoneyM i Eruption - niebo, zobaczę ich jeszcze na żywo, idę na wystawę Rembrantda - większość to obrazy Świętej Rodziny(niebo?), koncert lLinsey Andersona - w niebie tak chyba grają na gitarach. Razem z Mariuszem spędzamy NIEBAnalnie czas wypijając flaszkę nieniańskiej polskiej okowity, rano niebo - Aga przynosi kubek gorącej bezkofeinowej kawy, w niebieskiej sukience wygląda niebiańsko, anioł Ci ona jest.... z diabelskim charakterem. Za chwilę naczelny da mi popalić bo strony nie gotowe na czas, miałem zrobić zdjęcia ale Niebo zakryły chmury. Pocieszam się że zakryły chwilowo - i jestem zadowolony, bo znów oszukałem sam siebie.
|
|
Co sadzicie o przestepczosci lomzynskiej i czy jest w Lomzy niebezpiecznie?
|
|
może warto powrócić do tematu
|
|
Przymierzam się do częściowego lakierowania samochodu.Którego polecacie lakiernika?W szczególności chodzi mi o dobrze dobrany kolor,by jak naj mniej odróżniał się od starego lakieru?
|
|
polecam zakład w Piatnica zz cpn jest tam pani ktora najlepiej potrafi dobrac kolory . Nie ma zadnej róznicy i to nawet te cięzkie do dobrania.
|
|
no i popatrzcie |
Krew mnie ostatnio zalewa. Nie dochodzą do mnie listy i paczki z zagranicy, a jeśli już coś dojdzie, to jest mocno "zmolestowane". Niektóre paczki mają wręcz ślady otwierania. Z krajowymi jest podobnie. Paczka wysłana do mnie z Białegostoku dotarła do mnie w stanie mocno opłakanym - na 100% była otwierana, ponieważ pierwotnie oklejona była brązową taśmą - do mnie dotarła oklejona białą. Mieliście już podobne perypetie?
|
|
JayCop2004: Co piłeś i gdzie to można kupić? :-) Zbych
|
|
i ja Tobie dziękuję. Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia. POWODZENIA....
|
|
to zalezy ale chyba najlepsi sa w naszym wieku lub starsi...ale do mlodszych tez nic nie mam ;) np w mojej szkole z mojego rocznika nie am zadnych pozadnych partnerow, wiec wole mlodszych
|
|
powiem tak: ja w szkole średniej też miałem dwa języki obce i maturę z jednego z nich.... ...teraz to sobie chwalę.... choć namęczyłem się co nie miara! --- PGG
|
|
Mój plan taryfowy w TP uległ zmianie bez mojej wiedzy. Oczywiście jak się domyślacie na moją nie korzyść. Jak się dowiedziałem nie tylko mnie to spotkało. Było kiedyś Biuro Obsługi, i tak jak napisałem było, można pisać gdzieś. Ale może zna ktoś jakiś nr tel. pod którym można załatwić takie sprawy z realnym człowiekiem. pozdrawiam
|
|
Unia Europejska to banda złodziejska!!! Zapraszam dziś wszystkich na manifestację antyunijną do Warszawy organizowaną przez Młodzież Wszechpolską i Ligę Polskich Rodzin!!! Chwała Wielkiej Polsce!! bagrmosen
|
|
Ale wiecie co jest najlepsze... wstałem dziś rano i.... ...słońce świeci tak jak wczoraj! Tak jak wczoraj radio gra, kot mój tak jak wczoraj budzi mnie mrucząc do szyby. Dopiero wieczór będzie inny niż zwykle. Od dzisiejszego wieczora nie będę sam. Nie będę sam wobec ludzi i Boga. Pierwszy maja - święto pracy? Pierwszy maja - wejście do unii? To tylko(aż?) polityka i gospodarka - prawdziwe życie toczy się tuż przy nas i jak je sobie ułożymy tak bedziemy szczęśliwi! Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia! Do zobaczenia! --- PGG
|
|
nie bede inna POWODZENIA. na razie jestes gora!
|
|
http://otworzoczy.4lomza.pl :D polecam!!! i ZAPRASZAM!!! bagrmosen
|
|
A było ciekawie, rozmawialiśmy o wielu sprawach z tematów poruszanych na forum. Łyknęliśmy świeżego powietrza i utwierdziliśmy się w poglądzie, że warto co jakiś czas spotkać się. T i g e r
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |