Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS już tylko dla oszołomów?! |
Kiedy opadną liście i położy sie kwiat Przez mgłę na oślep Podążysz na inny świat Więc zastanów się dobrze Stojąc nad tą mogiłą Czy kąpiel w srebrze Można nazwać siłą Co daje tobie ta nazwa, ten stoŁek Kiedy idziesz przez życie sam Jak srebrników pachołek Brak Ci tchu, życie łapiesz rękoma Przystań na chwilę Międy światami dwoma Spójrz, nie jesteś motylem Twoje zycie to Ty i Twoi bliscy Spójrz więc na tą mogiłę Będziecie razem wszyscy Nie rób niczego niczego na siłę rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS już tylko dla oszołomów?! |
a ja myslalam ,ze jesli ktos zaplaci STOWE to za konkretna usluge np. za posprzatanie za nasranie przez psa. COS ZA COS!!!!!!Mam oddac za friko kase i jeszcze beda mnie ganiac ,że pies nasral w nieodpowiednim miejscu? Kasa do zwrotu -------a ja się zastanowie! Zbych
|
|
:> hehehehe:D to chcialem uslyszec:D
|
|
z mojego względu nie kupujesz bo ja się ślinie?
|
|
powodzenia zycze ci haaaah5 i abys sie dostala i daj popalic takim typkom jak gans w zyciu trzeba byc twardym a nie mietkim giekawe jaki jest w rzeczywistosci gans pewnie jak (on to nazywa pies) ustanie przed nim to sra po gaciach a tu sie wymadrza mi plany z policja nie wypalily bo wyjechalam za granice a te podwyzki o kyorych byla mowa mialy byc juz rok temu a niedawno jak rozmawialam z kolezanko policjantko ze studii to powiedziala ze sa podwyzki ale juz dla stopni wyzszych a dla posterunkowych to sa grosze ona sama jest juz sierzantem wiec wie jak to jest i jak juz sie dostaniesz do szczytna na szkolke to uwazaj na bar obok szkolki niezle tam sie dzieje a sami poborowi tam przychodza jeszcze raz powodzenia i pisz jak ci wychodzi pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
spoko spoko mŁoda suka dla mnie tych BBSów dlatego na inne pytania jesce nie odpisała Zbych
|
|
Nie,nie... nie ma tak ze w kwestionariuszu wpisujesz np sekcja kryminalna i od razu po testach bedziesz latala po ulicach i łapała bandziorów jak Basia z "Kryminalnych" :))) Po przyjeciu do sluzby bedziesz w sluzbie przygotowawczej(3lata o ile sie nie myle),oczywiscie przed tym pojedziesz na kurs podstawowy(który trwa bodajże kilkanaście miesiecy)... Poczytaj sobie ustawe o Policji tam powinno wszystko być :) A najlepiej jak ktoś Ci wytlumaczy na żywo,czyli przejdz sie do Sekcji Kadr w KMP i tam wszystkiego sie dowiesz....
|
|
atikoo, popieram!!!
|
|
Powtarzam, "podniesiony podatek" spowoduje, że matołki nie będą miały psów. To dobrze i dla nich, ale jeszcze lepiej dla tych psów. Dyskutujecie tu o sensie opodatkowania w ogóle, no to nazwijmy to "opłatą za psa", 'opłatą dla związku kynologicznego", "opłatą na schronisko" itp. . Moim zdaniem wysokie opłaty sprawia, że psów będzie mniej, a skoro tak, to bezdomnych psów nie będzie wcale (oby). Poza tym w cywilizowanych krajach nie ma tak dobrze (100 PLN). Chcesz mieć psa, dobrze zapłać. Chodzi tam o narzucenie na właściciela odpowiedzialności za los zwierzaka. Ba, są kraje, w których pewnych ras NIE MOŻNA mieć w ogóle. A u nas: "chodofca" ma na podwórku 40 piesków, co miesiąc 20 szczeniaków "rasowych bez rodowodu" i za 4 m-ce 18 spośród tych szczeniaków trafia (w najlepszym razie) do schroniska. A Wy tu o podatkach... Pozdrawiam.
|
|
ja tam wole kierowcow tirow na zagraniznych blachach( nie wszystkich) niz Polskich zagraniczny zawsze jak ma to zjedzie do boku by mozna bylo go wypszedzic mrugnie ze wolna droga gdy nie ma nikogo z drogiej strony... Nasi kierowcy Tirow nie sa tacy uprzejmi w wiekszosci to powodem sa nasze drogi probowal ktos z was jechac takim kolosem po takich trasach ?? do tego tak obciazonym ?? gwarantuje ze zatrzymac takiego kolosa nie jest latwo i jak sie tak ustawiasz dziwisz sie ze przejerzdza przed "nosem" to wez 4 worki kartofli do bagarznika i jedz lesna droga zobaczymy czy jest to takie proste przy 90 km/h ?? mnie gorzej irytuja kierowcy na warszawkich blachach ktorzy wciskaja sie w ostatniej chwili jerzdza po miescie po 120/130 km/h woge nie patrza ze zaczynasz wyprzedzac on zajmuje lewy pas i zadowolony Najpierw zaczac naszych kierowcow uczyc jazdy reszta dospauje sie do poziomu jazdy w danym kraju (patrz drogi angielskie) jezeli wszyscy jerzdza zgodnie z przepisami to i "przybysze" beda tak robic
|
|
no dagrasso to syf heheh ja tez już tam niepujdę obsługa jak z jakiegoś taniego baru żarcie hehe co prawda pół metra pizzy ale na tym pół metra mozna znależć 4 plasyrki szynki hehe no i nawet prawdziwej mozzarelli niema tylko jakiś lepiszcz na wierzchu hehhe to jest jedno razowy lokal wchodzisz i nigdy niewracasz lepszy klimat panuje nawet pod gruszą!!!!
|
|
SaneOne to foto twojej dziewczyny.........współczuje
|
|
dzięki
|
|
Mądrale z was, nie jeździliście większym pojazdem więc nie macie zielonego pojęcia co to znaczy "wyrobić się na tacho", mieć ogranicznik prędkości, uważać na osobówki które wyprzedzają i za chwilę hamują żeby skręcić w prawo czy lewo, lub wymuszają pierwszeństwo. Jednym słowem najlepiej napisać co "duże" to złe. Co do "amerykanów" niestety zgodzę się że sporo z nich jeździ brawurowo, ale i są w porządku - co pomogą, przepuszczą etc. Swego czasu jak jeździłem osobówka z tych rzeczy co opisujecie nigdy mi się nie wydarzyła, żeby mnie spychał, jechał na mnie - dosłownie szok. Jeżeli chodzi o stan naszych dróg to niestety niebyły projektowane na takie natężenie ciężkiego ruchu. Wypadki z samochodami ciężarowymi zdarzają się rzadziej niż osobówek, tylko głośno się o nich mówi że TIR najechał, zderzył, rozjechał - tak jak pisałem po prostu duże jest złe i tego się boicie. PS drzewko_szczescia jak jedziesz 80-90 to nie dziw się że uczepił Ci się ogona ;-)
|
|
co tam jak tam?
|
|
poszukaj postu pisanego przeze mnie na 4lomza, tam duzo odp.
|
|
Aha i ciekawie ile kartek dostaniemy :P .
|
|
W Salonie PLUSa ORANGE ERA PLAY - na abonament lub Mixa ;)
|
|
Ja sobie Kulig sam organizuje zycie i warunki do niego.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |