Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Młodzież w Smoleńsku odnalazła kolejne fragmenty TU-154 ! |
Ha ha ha W moim rozumieniu pomoce dydaktyczne to np: programy komputerowe, makiety czy plansze... Widać, moja wyobraźnia nie sięga tak daleko jak twoja:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Młodzież w Smoleńsku odnalazła kolejne fragmenty TU-154 ! |
Mam ulotkę Da Grasso ceny od 12,90 do 27,40 za pizzę. Mała 32cm śr, duża 42 cm śr. Ale czy o wielkości tu chodzi? Dodatki zwykłe: curry, oregano, MAJONEZ (sic!) gratis Ekstra trzeba dopłacić za ser 4,50 do dużej i 3,50 do małej pizzy. Oraz za dodatki. Mimo wszystko wybieram się, chce sobie wyrobić własne zdanie. Na razie i cenowo i jakościowo w Łomży w kategorii pizza wygrywają "4 pory" (chociaż ostatnio w tej samej restauracji jadłam obłędne "polo de la casa"...). No i rzeczywiście, 4 Pory mają nie tylko jedzenie, ale i klimat, jakiego brakuje innym kokalom w mieście. Można zabrać dzieciaki albo przyjaciółkę czy kontrahenta na kawę - panie z obsługi są kulturalne i miłe. Tak trzymać!
|
|
a ja otworze Pizza Hut i was wszystkich zaprosze.Chcecie?? rudy błazen z druhem
|
|
a ja proponuje kardynała Wyszyńskiego był szczególnie zwiazany z Łomżą i jest dżo książek o nim
|
|
mimo wszystko bez wzgleduna to czy napisala, czy zaspiewala to zawsze lepsza Bielicka od Boguskiego
|
|
no, nazbierało sie troche tego.Nie grymaś i bierz sie do roboty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |