Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd nie poparł płacy minimalnej!!! |
to juz bylo..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd nie poparł płacy minimalnej!!! |
warunki porownywalne wszystko zalezy od ucznia znajac zycie kazdy byl tylko w 1 szkole to jak moze ja porownac z inna Ci co zdali powiedza ze dobra szkola ci co nie powiedza ze zla tematow bylo juz tyle o tym ze wystarczy poszukac a co do egzaminu jest tak latwy i banalny ze mozna na niego isc bez zadnej smiesznej szkoly nauczania proponowane pomoce dydaktyczne itd.? ze co masz na mysli ?? :D:D szkielety przyklady wypadkow z twoim udzialem ?? haha ostro nawet za drobna oplata mozesz brac udzial w wypadku straz moze cie wycinac niezapomniane przezycia hahahah konam
|
|
hahahahahaha. Dziś na Onecie dziennikarz zastanawia się jakie to pokolenie wyrośnie z "dzieci neostrady". Pamiętam jak kiedyś na podobne pytanie postawione na forum "nasz ulubiony bohater z Bawełny" wrzasnął -cyt: "ale ja nie mam neostrady" !! mŁODA - czy Ty także jesteś biedne maleństwo dzieckiem neostrady ?? Zastanów się nad pytaniami kolegów........, jeżeli potrafisz odpowiedzieć mądrze na 1% z nich to powinnaś zrozumieć także poziom i celowość swojego postu. Ja od siebie życzę Ci wszystkiego najlepszego. Jak już będziesz wiedziała, że świń nie wpuszcza się na salony, dowiesz się ile to jest 5! (Christian Kramp), oraz poprawisz wszystkie swoje błędy ortograficzne w w/w wypowiedziach to zajrzyj tu jeszcze do nas !!
|
|
Głosuję na hanusię Bielicką, napisała piosenkę "My z Łomży :))"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |