Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZY KTOS wie ,co mowi DYREKTYWA UNIJNA ??? |
własnie byłem w tym dagraso i he co z tego że pizza ma 42 cm jak na tych 42 cm jest 3 razy mniej skladników co na 28cm w 4pory hmm do tego stoliki usyfione obsługa do bani klimat to z jakiegos burdelu hehe nigdy tam niepujde tak zjebanej pizzy nigdy niejadłem podobnie jak moi znajomi :) nie no myslałem że to coś super bedzie ale tak sie zawiodłem heehe idzcie i sie przekonajcie :( jak niewierzycie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZY KTOS wie ,co mowi DYREKTYWA UNIJNA ??? |
mam do napisania prace:przemowienie pochwalne na temat czlowiekaz mojego srodowiska(a wiec z Łomży;)ktory w jakis sposob przysluzyl sie naszemu miastu... nie mam pomyslu o kim moglabym napisac...moze jakies sugestie?:) tylko prosze o powazne odpowiedzi!
|
|
haaaah5, numer telefonu napewno znajdziesz w internecie na stronie podlaskiej policji.Musisz napisac zyciorys-dlugopisem lub piorem-na kartce, podanie dol sluzby w policji, zaswiadczenie o niekaralnosci-uzyskasz to za 50zl w sadzie na dwornej,tam bierzesz druk od straznika,w kasie kupujesz znaczek skarbowy za 50zl, idziesz do kolejnego okienka i po 10 min masz juz papier w reku.z wysztkimi wymaganymi dokumentami kierujesz sie na komende przy Woj.Polskiego.Pozniej pozostaje czekanie na telefon kiedy masz sie udac do bialego...reszty dowiesz sie tam bo pisac mi sie juz nie chce..:)
|
|
Najgorsza pizza jaką w życiu jadlem. Szkoda kasy, pieniędzy i żołądka !!!!! Niepolecam nikomu. Zapłaciłem 20 zł - co z tego że duża, wygląda beznadziejnie, smakuje jeszcze gorzej - wole isć do 4 pory, zjesc pizze ze smakiem za 15 zł, posiedziec w przytulnym i miłym miejscu i zostawić napiwek fajnej kelnerce. Jeszcze raz - NIE POLECAM !!!!
|
|
Hehe, ja płacę z kb24 i zawsze dochodzi... 99gr od transakcji. Polecam !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |