Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Światowy Kongres Czeczenów. |
Nie napisałam że ja jestem w gimnazjum tylko moja siostra sie tam uczyła i z tąd go znam!! Dzięki tyku za obrone
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Światowy Kongres Czeczenów. |
To ja Ciebie bronię... chcę Ci tylko pomóc.... a Ty mnie dopiero na 3 miejscu uhonorowałaś ???? Aj.....
|
|
Qrwa jak kiedyś to konie zap... po ulicha i waliły kloce to nikt się nie czepiał i i robił żadnych pojemników na gówna tylko teraz się p.... i se wymślają łażenie za psem i zbieranie klocków po nich i podatki q.... po 100zł qr... się wam a gło... po.... !! Pifpaf
|
|
fakt nie ma co nażekać na neta z Vectra wszystko z nim ok tylko to wina kompa bo powidzieli mi że do neta z vektry najlepiej jet mieć karte sieciową a ja niemam i mam go do usb podłączonego i to wina usb powiedieli żebym podpiął do drugiego gniazdka i tak zrobiłem i jest gites i że podobno tak co jakiś czas podpinać najlepiej do drugiego, a naj lepiej to do siecówki. Pifpaf
|
|
"Autor: mŁODA (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 30-10-07 20:32 SaneOne?? Niby w czym..." no nie wiem... usiądź sobie na spokojnie, daj sobie trochę czasu, przeczytaj temat od początku do końca i jak już Cię oświeci, to udzielisz nam sama odpowiedzi na to pytanie... Pifpaf
|
|
w nas jest bardzo liberalne podejście sądów do piratów drogowych. Mimo faktu ,że na drogach dzieje się żle i bezpieczeństwo wielu ludzi z tego powodu jest zagrożone sądy bardzo pobłazliwie traktują piratów drogowych. Mam znajomego w drogówce od którego dowiedziałam się , że łomżyński sąd nie przychylił sie do ani jednego wniosku policji o zatrzymanie uprawnień sprawcom kolizji drogowych którzy dokonali je ze szczególnym naruszeniem zasad bezpieczeństwa . A były nawet przypadki gdy zwracał zatrzymane przez policje uprawnienia sprawcom potrąceń pieszych na oznakowanych przejściach. Pifpaf
|
|
Moim zdaniem podatek płacić owszem trzeba, ale nie w tak wygórowanej kwocie (!) Sprzątanie po swoim pupilu jest również jak najbardziej wskazane!! Jeszcze się nie zdarzyło abym widziała w Łomży (!) osobę sprzatajacą po swoim psie! Pojemniki - mile widziane lecz często opróżniane! (Jak zauważyła MiYu, byłoby nie do zniesienia, gdyby takie pojemniki stały przez cały tydzień wypełnione po brzegi!) Smutne jest to, że wiele osób, które nie są zbyt przywiazane do swoich piesków, zamiast zapłacic podatek, będą wolały wyrzucić psa na ulicę! I znów schronisko będzie przepełnione! I wiele nowych biedactw tam trafi zamiast cieszyć się życiem wśród swoich dwunoznych przyjaciół!
|
|
Luśka w tirze wyżej się siedzi i wiecej widzi więc wyprzedzanie pod górkę jest spoko :D heheh
|
|
MiYu - nie zawsze to jest powodem, nie uogolniaj. Posiadanie psa jest obowiazkiem jego utrzymania, wychowania, wykarmienia, wyprowadzenia, masz rowniez obowiazek w stosunku do gminy, powinnas placic podatki za posiadanie psa. Za te pieniadze utrzymuja sie schroniska miejskie. Oczywiscie mozesz nie placic, Twoj wybor, konsekwencje moga byc niemile. Co do tych trawnikow, jesli zarzadca tej zieleni jest MPGKiM no to cholera, chyba musi miasto egzekwowac oplaty ?!
|
|
Nie Malachit. To jest niedoszkolona łomżyńska młodzież:) angella
|
|
W Łomży to każdy patrzy jak napierdolić sobie kasy za 5 zł
|
|
hanka bielicka?
|
|
Niech władze miasta najpierw pozbędą się problemu wron, które obsrywają chodniki, samochody, domy i ludzkie głowy. Od roku nie chodzę chodnikiem koło parku obok Drzewnej, bo strach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |