Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Diagnoza eksperta |
Gans lamusie , sorry ale musze cie obrazic idioto. A za co tak policji nie nawidzisz? Niejaki wilk z hemp gru kazal ci obarazac ludzi ktorzy sa od tego zeby zapewnic tobie bezpieczenstwo czy byc moze po prostu jestes uczulony na niebieski kolor, co ? Jestes pewnie szczylem , który nienawidzi policji choć nawet nie wie za co. Albo po prostu podoba ci sie jechanie na policje..a żeby się uwiarygodnić to być może specjalnie (przykładowo) rzucaleś pestki przy policjantach żeby ciebie zawineli , spisali , no i już później mogłeś mowiś przy swoich kolegach-małolatach (takich samych niedorozwojach jak ty, wyznających podobną ideologię) że cie psy zawinęły , wpierdol spuscily itd co ? to jak gowniarzu, ile masz lat? Gans, lepiej weź się za książki i zdobądź jakieś wykształcenie, zamiast później pieprzyć trzy po trzy na system który nie pozwala ci nic osiągnąć heee Śmieszą mnie goscie twojego pokroju. Weź sobie mojego posta pod głębokie rozważanie, o ile jestes zdolny , bo być może wszystkei szare komórki ulotniły ci sie razem z buchem. Strzała niedorozwoju. I nastepnym razem pomyśl zanim napiszesz podobne kretyństwo hee Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Diagnoza eksperta |
FIO rynków wschodzących badz azjatyckich :) ale na start trza troche duzo gotowy
|
|
a moja kolezanka boi sie dywanow...serio:) jak zobaczy taki dywan z dlugim wlosiem(?) to za nic nie wejdzie do pokoju:P
|
|
...gans, czyli jednak twoje szare komorki ulotnily sie razem z buchem. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Krzyżak, użyłeś słowa: MYŚLI w stosunku do gansa... dlaczego mu pochlebiasz?? Co? =) Właśnie w tym sęk, że on NIE MYŚLI he he P.s. Taaa , gans sypie kozackimi (czytaj: skrajnie idiotycznymi) tekstami, bo żyje w przekonaniu, że w internecie jest się anonimowym... a tu ZONK hehe
|
|
OCH TYKU TY TO NIE PRZZPADKIEM Z PG3LUBIE PISAC NA CAPSLOKU
|
|
juz myslalem, ze morderca:D hehe Zbych
|
|
on sie muzi wyzalic...niech napisze do "przyjaciolki" albo "pani domu" Zbych
|
|
Nie znam przypadku aby dzika świnia przekroczyła dozwoloną prędkość.
|
|
>>>>>3. Krzyzak niie wiesz o co chodzi to nie pisz głupot<<<<< Wiecie co???? Ja uważam, że temat powinien być zamknięty.... Kto za???? ja TAK "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Czy FED obniży w środę stopy?
|
|
byłam zaskoczona jak Litwini jeżdżą u siebie- powolutku, ostrożnie a u nas- masakra. szczególnie wyprzedzanie na trzeciego, pod górkę to ich specjalność
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |