Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a czy kary umowne beda naliczane? |
...a ja się boję bać. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a czy kary umowne beda naliczane? |
OS: Arch Linux Core Dump Kernel: 2.6.23 (Vanilla) DE: KDEmod 3.5.8 Testowałem bardzo wiele dystrybucji i ta odpowiada mi najbardziej... Plusy: -możliwości konfiguracji i optymalizacji niewiele ustępują Gentoo, a można go postawić znacznie szybciej... -wspaniały menedżer pakietów Pacman... stworzenie własnej paczki jest o wiele prostsze niż stworzenie DEBa czy RPMa... -system bardzo sybki i już w standardzie optymalizowany pod i686 -szykie i efektowne modularne KDE (znane także jako KDEmod) -bardzo przejrzyste pliki konfiguracyjne -bardzo szybko uaktualniane repozytoria najświeższymi wersjami programów -rolling release Minusy: -badzo trudny dla początkującego użytkownika -brak narzędzi do konfiguracji (wszystko się robi edytorem tekstu) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Fakt jest faktem, ze autor tematu ma dojrzalosc 12 latka
|
|
Ale jak ktos sie zapisal na mieszkanie to musial wplacic jakis procent na poczet tego mieszkania, wiec sprzedac wpis to pewnie odzyskac to co wplacil i jeszcze na tym zarobic? Tylko tak jak pisali po co? Skoro mieszkania w Łomży są jeszcze wolne np u Zacharzewskiego?.:)Złoty okres sie skończył Panowie i Panie. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
chłopie nawet sobie nie zdajesz sprawy jak ciezko zdac taki egzamin ! testy jak testy ale psychologiczny OJ. powodzenia zycze, zapytaj sie w WORDzie :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |