Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No to Jarka powaliło |
A do USA to mieli ochotę jechać w tym przedstawiciel władz a teraz .........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No to Jarka powaliło |
a ja uważam że mieszko z grupy operacyjnej hahahhahahahahhaha "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Powinnaś nauczyć psa, że jak ma potrzebę i jest w domu to powinien ''poprosić''. Mój pies zazwyczaj piszczy i go wypuszczam.
|
|
Uczniowie ściągali i ściągać będą i to widać, tylko uwierzcie,że nauczyciel widzi wszystko, a kartki zabiera tym, którym chce zabrać. :P Pierwsza ławka nie jest zła... bo belfer ustanie przy drugiej a na pierwszej rób co chcesz :)
|
|
luśka...bardzo dobrze cie zrozumialem... z tego co zrozumialem, to chcesz sprzedac wpis na mieszkanie w perspektywie...no wiec to jest niemozliwe:) Jan_Serce no wlasnie;]
|
|
martam1979<----- a skąd masz informację, że padło??
|
|
sora lamusy ale ja policji nieuwazam.a pluc psowi w morde to neizadna filozofia . co ztego ze pujde na 2.4 w cele. wyjde i znow ponize skurwiela.wtedy kiedy trzeba to psow niema wiec najlepiej zeby wcale skurwysynow niebylo. Wybij sobie zglowy szukac na komendzie pracy. zreszta co ty tam mozesz robic kible bedziesz czyscic jak reszta spoleczniakow rudy błazen z druhem
|
|
zwracam honor :) nie zrozumialam intencji wypowiedzi.ale tak przez forum to czasem trudno zrozumiec,co druga osoba miala na mysli.pozdro
|
|
fajnie :D
|
|
szkoda wielkie. a browarek jest zawsze po spotkaniu w którymś z łomżyńskich lokali gdzie można wspólnie porozmawiać :)
|
|
4 pory jest sztuczna jak by w proszku kupic wymieszac wszystko i upiec
|
|
Gans tak pisze, bo uważa, że jest zupełnie anonimowy.... gorzej jak naprawde by ktos przyszedl... wtedy rura by zmiekla ;-) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Oj Krzyżak sorry... uzyłes słowa UWAŻA... więc ok =P he he he rudy błazen z druhem
|
|
a więc z tobą chodzić nie trzeba...:) hmmmm:)
|
|
mŁoda... jeżeli tak to co jeżeli nie to co?;>:D:D
|
|
Pewnie jeżeli nie... to nie.... a jeżeli tak to pewnie fajnie :p To ja może inną zabawę wymyślę :-D Kto odezwie się od teraz w tym temacie ten idiota :P Dobra zabawa nie ????
|
|
A po co mi odpowiedź jakieś małolaty na moje pytania, na jaki ty możesz się temat wypowiedzieć. Może na temat samochodów, komputerów, elektroniki, buahha. Spadówa na chata tam się wygadasz z g*wniarzami. rudy błazen z druhem
|
|
Przed swoim blokiem w ciągu tych lat od kiedy obowiązuje ustawa (zarządzenie) o uprzątaniu przez właścicieli psów ich "kupek" widziałem tylko jedną osobę która to robiła. Może na innych osiedlach jest inaczej. Mogę tylko przypuszczać, że zwiększy się ilość bezpańskich psów na ulicach. A wtedy te pieniądze przydałyby się wówczas bardziej na rozbudowę schroniska dla zwięrząt, na zakupy pokarmu, opieki weterynaryjnej niż na pojemniki na odchody. Gratulować podwyżki. Na szczęście w domu mam papugę, ale może powstaną speckomisje i będą włazić do domu kontrolując kto i jakiego zwierzaka ma. A może jeszcze podatek od rybek akwariowych? Bo o podatku za posiadanie kota też coś się tam komuś marzyło. Może nie w Łomży ale w sejmie.
|
|
Jakie masz IP? Z jakiego łącza korzystasz? Jakie masz zabezpieczenia na swoim komputerze? Jaki masz numer telefonu/adres/rozmiar buta. n/c :/
|
|
Niech spier... z tym podatkiem. Skoro mam placic wiecej za psa to niech sami sprzataja kupy. rudy błazen z druhem
|
|
nie no...
|
|
czy rozumiem to za szok? Zbych
|
|
wyjdzie ok 2000 zl "-Dzien dobry -Czy trudno jest zdobyc kwalifikacje na egzaminatora? -Aaa trudno trudno..."
|
|
Na jakim 3
|
|
mŁODA: ale Ty chyba nie zauważasz tego, że sama się "dissujesz"... może głupia nie jesteś, ale z pewnością mało inteligentna... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
moga byc zarowno ludzie jeszcze zyjacy jak i ci ktorzy juz zmarli...
|
|
duży- oco chodzi z tym testem psychologicznym? ( czy to chodzi o badania psychologiczne mam je ważne jeszcze trzy lata)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |