Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Problemy Komorowskiego - czy trafi do Pałacu? |
Myślę gans, że Ty masz miękki charakter.... A tak pozatym to bym uważał na słowa, bo niewiesz kto jest po drugiej stronie....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Problemy Komorowskiego - czy trafi do Pałacu? |
jezu...chce pracowac w policji...to niech pracuje...byscie pomogli, a nie przeszkadzacie...popieram go i mysle, ze jak chce pracowac tam to pozwolcie mu to zrobic...
|
|
W sumie to... może i racja. Jakby każdy miał pistolet... to by znacznie "drobna" przestępczość spadła...może troche na koszt zabójstw, ale przynajmniej by nikt Cię nie okradł :-) W USA są stany w których jak jesteś pełnoletni to idziesz do sklepu i kupujesz spluwę. Przestępczość spadła.... bo będziesz 1000 razy zastanawiać się czy napaść na kogoś, bo możesz niezdążyć się przeżegnać i niemasz głowy. Bardzo często niepełnoletni gówniarze kradną... napadają. A tak by nie napadali, bo nie mogą sami kupić broni i by niewiedzieli czy ktoś ich do św. Piotra nie wyśle :-) Ja osobiście nie jestem za tym, ale.. ale jak widać są miejsca gdzie to się sprawdza.... :-)
|
|
Komorowski nie ma problemów :) |
gans, a gdybyś tak obraził pare osób z np tego forum i by kilku przyszło za chwilę do Twojego mieszkania..i mieli by bardzo złe zamiary ???? To co byś zrobił? Po kolegów zadzwonił, czy po policję? Tak teoretycznie pytam. I ile masz lat jeżeli mogę wiedzieć ????
|
|
Hehe dzięki za link
|
|
Dajcie mu spokoj :) To kolejny internetowy napinacz,ktory nasluchal sie Peji albo Hemp Gru... heh.Nie zdaje sobie sprawy,ze gdyby nie jakies prawo,normy,zasady i zeby nie organ ktory tego pilnuje to juz dawno ziemię by gryzł na Przykoszarowej.... ;) Zbych
|
|
co nie? co za kolo!!
|
|
SaneOne -------> TYLE cI POWIEM ŻE JESTEŚ NUDNY Z TYM SWOIM CYTATEM I GRAFITY KTÓRE CAŁA łOMŻA ZNA ... ZANJDŹ COŚ LEPSZEGO.... a CO DO PYTANIA gŁUPIE PODOBNIE PEWNIE JAK TY.... ODPOWIADAM BO OBIECAŁAM ŻE BĘDĘ ODPOWIADAĆ NAWET NA TE GŁUPIE WIĘC ODPOWIEDŹ BRZMI nie
|
|
hEJ.. mOJA SIORKA POSZLA NA POLICJE ONA ZNA TE ZASADY
|
|
SaneOne spytał:"trzeba z Tobą chodzić?"odp mŁODA:"ODPOWIEDŹ BRZMI nie " A wiec pykaneczko ustawione...
|
|
Ja mam sąsiada...i on ma takiego brata, który pił z bratem jego dziewczyny. A brat tej dziewczyny właśnie był na policji.... Niechce być uszczypliwy... ale zamiast pisać to tu... to leć szybko po siostre... posadź ja przed kompem i niech pisze co wie :P
|
|
serdecznie zapraszam do odnajdywania znajomych na stronie nasza-klasa.pl
|
|
Potwierdzam, potwierdzam. Dobry link !
|
|
hehe malahit i co ze sobie zaprzeczyłem poprostu chciałem się upewnić czy mam racje to poszedłem :) hehehe
|
|
a ja płacę z Intelligo i zawsze dochopdzi... 50gr od transakcji.
|
|
Tak, on tak myśli.
|
|
w górę
|