Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAWIADOMIENIE |
Wlasnie, strach sie bac ;) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAWIADOMIENIE |
WYnajmij operatora Kija Bejsbolowego i zaloz firme pozyczkowa ;) A na powaznie: Jak znasz jakiegos kumatego czlowieka -zainwestuj w GPW. Zbych
|
|
dziekuje Wam za słowa wsparcia :) duzo latwiej wierzyc czlowiekowi w siebie,jesli inni w niego wierza :) bede dowiadywala sie u źródla o terminy przyjec,jakbyscie jednak mieli jakiekolwiek informacje,to dajcie znac.dziekuje
|
|
zacznijcie korzystac z czegoś takiego jak stałe zlecenie :) a nie jakies mieszka czy poczty he
|
|
Przeczytajcie artykuł: http://wiadomosci.onet.pl/1632364,11,1,1,,item.html ...zastanwiam się jak duże/małe jest prawdopodobieństwo że cała sytuacja mogłabyć ustawiona.
|
|
lat 24. a co bym wtedy zrobil. jebnol drugiego trzeciego kosą. i dzieci poszly by sie jebac cwaniacy rudy błazen z druhem
|
|
aha
|
|
Jestes Gans konkretnym przykładem IMPOTENTA INTELEKTUALNEGO heh rudy błazen z druhem
|
|
Gans odpisał na pytanie Krzyżaka: "lat 24. a co bym wtedy zrobil. jebnol drugiego trzeciego kosą. i dzieci poszly by sie jebac cwaniacy" A co z pierwszym byś zrobił impotencie intelektualny ?
|
|
dywanów hehe dobre
|
|
wESZŁAM ALE TŻEBA MIEĆ ILEŚ TAM POSTÓW... TO SIE LICZY ILE RAZY NAPISAŁAM W RÓZNYCH FORACH
|
|
rynki azjatyckie jak dla mnie są w tym momencie za ryzykowne, wystarczy zobaczyć co się dzieje na giełdzie w Szanghaju.
|
|
Teraz czekamy na odpowiedź Gansa ;-) Szczerze to lubię czytać takie teksty... mówię prawdę ;-) Gans. A jak bym powiedział, że Cię znam..i bym powiedział, że to co wcześniej powiedziałeś nie jest prawdą ;-) I, że raczej byś zadzwonił na policję :-) Jakbyś się do tego ustosunkował ???? Moje pytania mogą być dziwne... albo i gorzej... ale musze się trochę zniżyć poziomem ;-) Niech będzie, że pochlebiam... "TROCHE" :-)
|
|
Stałe ip?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
sIEMKA... kOLEJNE MOJE FORUM ZAPRASZAM TAKŻE TO POPRZENICH "cZEGO SIĘ BOJĘ" A TAKŻE "KONKURSY" a CO DO TEGO FOTUM TO MORZECIE MI ZADAWAĆ RÓŻNEGO TYPU PYTANIA (CENZURA OBOWIĄZUJE) Z PEWNOŚCIĄ NA KAŻDE ZNICH ODPOWIEM A WIĘC PISAĆCC
|
|
trzeba z Tobą chodzić? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
I teraz się zacznie ;-)
|
|
wIEM JESTEM TU OD JAKIEGOŚ CZASU I POZNAŁAM LUDZI I ICH GŁUPIE GADKI JEŚLI O TO cI CHODZI pOZDRO
|
|
czy masz problem z capslockiem? ewentualnie ..czy jakiś problem psychiczny??! Jurand
|
|
ALe nagłówki co mówią.... Olejniczak bohaterem.... uratował życie Kobiecie.. Ja wszystko rozumiem. Ale jak on jej to życie uratował???? Że z nią rozmawiał? Nie ujmuję jego odwagi itd bo nie każdy zdecydowałby się na taki krok, ale że zaraz bohater i że życie uratował ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Autor: SaneOne (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 30-10-07 17:35 trzeba z Tobą chodzić? Autor: mŁODA (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 30-10-07 17:39 OBIECAŁAM ŻE BĘDĘ ODPOWIADAĆ NAWET NA TE GŁUPIE WIĘC ODPOWIEDŹ BRZMI nie Młoda... Młoda... Młoda ;-) Czytaj uważnie, bo zaraz Cię "zjedzą" ;-)
|
|
Czy jestes głupia ? Jesli nie to czemu ? Ile masz lat ? Skad klikasz ? Jaki masz monitor ? Sluchasz muzyki ? Masz psa ? Gdzie idziesz do liceum ? Jak sie nazywasz ? Jaka masz miseczke ? Stringi czy figi ? Golisz sie ? Myjesz zeby ? Lubisz ser ? Wie viel ? How much ? Skolka ? :>
|
|
hahahaha... jednak to chyba nie ja jestem głupi... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a o podatku od glupoty nie uchwalono, ja proponuje po 2000 za kazda sesje. Ciekaw jestem jak wyglada rozliczenie za podatek 50 zl od psa. Ile poszlo na sprzatanie odchodow (swoja droga konia z rzedem jak widzial sprzatanie psich kup). Jezeli potrzebne sa pieniadze, to sa inne srodki, oc chocby straz miejska zamiast smigac z radarkiem po drogach (dublowanie pracy Policji) to niech wezma sie za wlascicieli, ktorzy nie przestrzegaja przepisow. Chocby tych o sprzataniu gowien (w Anglii mandacik za nieposprzatanie kosztuje £1000). Na co pojda podatki za psy? Juz mowie, na diety radnych, szkolenia, wizyty zagraniczne. A juz napewno nie na porzadek z psami. Porzadek z psami - efekt pogryzienie na Nowogrodzkiej - wszyscy wiedzieli tylko gowno zrobili. Jak mam placic 100 zl to moj piesek bedzie walil kupe pod ratuszem, a co stac mnie zaplace 100,- zl. Tak powiedza inni wlasciciele psow - place 100 zl to niech miasto sprzata. Prosta logika.
|
|
kiedy reklama w październiku niechcący występuje to kierMek w listopadzie zupę grzybowa gotuje
|
|
Aha, gaz czy ganz (wszystko jedno), idz pozamiataj ulice, moze cie przyjma do zawodowki na Xywke to chyba sobie wziales po sesji wachania "Cyklonu B". rudy błazen z druhem
|
|
loosac: no to jest jasna sprawa, że najpierw merytoryczne hehe jak znajdę trochę czasu, to chętnie wspomogę LLUG... póki co to czeka na mnie jeszcze CMS do wdrożenia i listopadowe kolokwia :(
|
|
Po..... ich wszystkich pokolei sk.....
|
|
loosac zanim się mądrzyć wyjeb ten obrazek w kosmos , wkurwia mnie , gdy na niego patrze , to żygac sie chce , tak samo wtedy , kiedy łajno na trawniku leży
|
|
mialas odpowiedziec na kazde...
|
|
|
pewnie kmini jak wybrnąć z tego "nie" DiDi
|
|
ale nic mu zarzucic nie mozecie...pomogl i to jest pewne...czy to zle? no mnie sie wydaje, ze nie..i na tym powinnismy zakonczyc:D DiDi
|
|
ja dzisiaj skręcałem w lewo i czekałem aż się pas zwolni, a dwa tiry minęły mnie z prawej w odległości mniej niż pół metra z dużą prędkością... może oni sporo jeżdżą i mają jakieś tam umiejętności prowadzenia tych pojazdów, ale mimo wszystko aż ciepło mi się zrobiło... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ptysiu80 - i chyba tak zrobie :) ale sprawa jest naprawde poważna, bo zagraniczni "GOŚCIE" zagrażają naszemu bezpieczeństwu,naszych dzieci itp
|
|
jak możesz to informuj na bieżąco bo ciekawi mnie tez ten temat
|
|
może już ktoś wkłada jej coś ciepłego do ust hahaha
|
|
Panowie... proszę... :-) Ona jest z gimnazjum.. pewnie w pierwszej klasie....
|
|
1. Nie tzreba chodzić2 2. Tyku kojażysz mi sie ze znajomym siostry 3. Krzyzak niie wiesz o co chodzi to nie pisz głupot 4. Hmmm napisałeś głupia zabawa a inni nie zwracają na to uwagi 5. Nie jestem głupia bo mądrzejsza od Ciebie 6. A jak myślisz gdzie mieszkam?? 7. Do LO nie ide bo skończyłam 8.O sprawy osobiste sie nie pyta 9.Loosal zadajesz mi pytanie. A najpierw mi sie pytasz po co ktoś ma do ciebie pisać pytania. Chyba niekumaty jesteś 10.MARCEL PIETRUSZKA nie g*ówniary bo z pewnością starszej od ciecie dzieciaku 11. Jeszcze jakieś pytania?? NIE OSOBISTE
|
|
SaneOne?? Niby w czym...
|
|
KrzyzaK a no:) a tak
|
|
Tak, zbliza sie zima i w schronisku beda potrzebne koce, stare swetry itp. do wyścielenia bud pieskom. Jeśli macie stare, zbędne Wam juz koce, chodniki dywanowe, to możecie przekazać je dla schroniska. Schronisko "Arka", ul. wojska Polskiego 136 Dzięki!!
|
|
dzieki bardzo:) no wlasnie widze ze temat sie rozkrecil:P tylko teraz co ja mam wybrac?;) jeszcze raz dziekuje:)
|
|
madziu:) chetnie:) otwieraj! hehe Pifpaf
|
|
ja nie jestem za podatkiem ale jak zmobilizowac tych ktorzy nie sprzataja po czworonogach?? kto z was sprzata po swoim piesku?? tylko szczerze!!
|
|
powinnni zabronic wypowiadac sie dzieciom ponizej 18 roku zycia na forach
|
|
Diavollo to taka zwykla pizza jak inne takie zwykle pizzerie w lomzy.... co do da grasso... to az łezka w oku mi poleciała ze takie "bary" jeszcze robią :(:( wróżę im około 2 miesięcy działania, a potem zamkną interes....
|
|
tyczy sie to szczególnie RUS i LT.Niech w swoim kraju trąbia na swoich.
|
|
Gans jestescie siebie warci... DiDi
|
|
Gans to przyklad konkretnego KRZYKACZA,czyli dobry tylko w mordzie ;) Chłopak o fachu złodzieja nie ma zielonego pojecia zapewne,a poprzez internetowe łącza udaje pseudo gangstera... haha Ciekawe czy jak dorośnie,kupi sobie samochód(na który zapierdzielał kilka miesiecy za granica) i jak jakiś ZŁODZIEJ mu go "zwędzi" to czy dalej bedzie krzyczał CHWAŁA I WOLNOSC ZŁODZIEJOM... hahaha Takich idiotów co gąbkę mają zamiast mózgu to powinno sie od razu na stryczek posyłać! Gans-pozdrawiam pseudo mafiozzzzzo :D rudy błazen z druhem
|
|
Tyle glupoty na tym forum, ze jakby opodatkowac to Lomza bylaby Irlandią, a co mowic o Polsce. Proponuje wprowadzic podatek od farbowania wlosow na blond. Bedzie pasowal do tych wszystkich wprowadzanych wlasnie idiotyzmow. Proponuje opodatkowac wszystko, a na koniec opodatkowac placenie podatkow. Jestescie chorzy. Mam praw posiadac psa. Nigdy nie robi na chodnik bo tak go wychowalem. W kwestii sprzatania odchodow : albo podatek albo sprzatanie. Nierch i wyniesie 500 zl, ale ALBO PODATEK ALBO SPRZATANIE Z TRAWNIKA. Skoro na schroniska idzie kasa z podatku za psa to skad tam taka bieda ?
|
|
Jest na pewno w siłowni "EWA". Trzeba się wcześniej umówić na konkretną godzinę to koleś zagrzeje miejscówkę. P.S. i nie zapomnij zabrać znajomych - bo w kupie siła, a dla 1 osoby na pewno nie odpali sauny - tak z doświadczenia wiem. Pozdrawiam
|
|
bo?? ludzie ruszcie czasem glowami!! nie polecam i ****!! jak nie polecasz to napisz dlaczego albo nie wypowiadaj sie w ogole!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |