środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
było na pasach ale to nie wina PRZEwodniczacego

nie znasz mnie gans to nie oceniaj.skoro ty masz slaba psychike i przerazalyby cie takie dzieciaki krzyczace chwdp to twoja sprawa.nikt ci nie kaze skladac papierow do Policji.mozesz byc woznym w szkole hahaha
PS.ciekawe co powiesz jak ci kiedys taki ,,pies,,uratuje życie?naplujesz mu w twarz?powodzenia

juwinia13 wiem ze ciezko jest sie dostac.najpierw test wiedzy ogolnej,potem sprawnosciowy,potem wywiad z psychologiem,do tego trzeba poprzechodzic wszystkie badania.mimo wszystko sprobuje i wierze ze mi sie uda.jak sobie cos postanowie to zrobie wszystko,co w mojej mocy i osiagne to :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: było na pasach ale to nie wina PRZEwodniczacego

SaneOne a co chcesz zeby cie przewiozla??hihi taki zarcik

patrzę że coraz więcej osób zgłąsza niezadowolenie z tej lecznicy szkoda że nic nie da się zrobić bo oni i tak się wybronią ale przynajmniej możemy uchornić przyszłych pacjentów trefnej lecznicy przed powikłaniami

mlody gniewny - nic poza tym.

Ja opłacałem kase za czyns w tym własnie okienku, i kasa przepadla, najgorsze w tym ze kłocac sie o te pieniadze w kasie, tłumaczyłem ludziom, ze niech sie lepiej wycofaja z kolejki bo kasa moze nie dotrzec, to patrzyli sie na mnie jak na psychola i grzecznie wpłacali pieniążki.

hahaha jakie barany :)

Młoda jak z Tobą nie trzeba chodzić to zapraszam do mnie, obejrzę Ciebie i przejdziemy do sedna sprawy

Tak jak wyżej. ^

Jeszcze dodam, ten podatek od glupoty niech lomzynskie "mundre radne" placa. Przescigaja sie w glupocie.

Czekamy na podatek od pierdzenia w terenie zabudowanym i podatek od wycieraczek.

Pifpaf

A babcia tez ma kapcie, no jak tak mozna ? W dodatku 4 centymetry :)

rudy błazen z druhem

O tych okienkach to było głośno już kilka lat temu, głównie w TV. I wy się jeszcze na to nabieracie ?

Pifpaf

hehe trafiłem z tym pytaniem... nie ma co :D

rudy błazen z druhem

kiernek... nie wiem czy to takie śmieszne jest ;PP

Pifpaf

Bardzo bzdurna uchwała. Jak wydawano pieniądze z opłaty 50 zł? Czy ktoś wie, czy cos z tego poszło na psy? Może na schronisko coś poszło?
Jakieś bezsensne pojemniki wymyślili - to bzdura i bezmyślne wywalanie pieniążków. Są przecież różne pojemniki na śmieci. Rzecz nie w pojemniku tylko w dostępnej rękawicy za pieniadze z opłaty.
A może by tak jednorazowe foliowe rękawiczki przy koszach na śmieci wykładać. W Krakowie i innych miastach tak się robi i wystarczy. Wszędzie się trafią tacy co nie sprzątną. I to by starczyło z całej tej poprzeniej opłaty i jeszcze by zostało. Długo pewno radzili i ten mało inteligentny gniot spłodzili, jakby ważniejszych spraw nie mieli.

gdzie jest nemo?

rudy błazen z druhem

żyjący, czy zmarły?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Ludzie_zwi%C4%85zani_z_%C5%81om%C5%BC%C4%85

To teraz moje pytania (bez osobistych):

1. Dlaczego jesteś wielbłądem?
2.Czy ta choroba weneryczna, która obecnie niszczy Łomżę jest Twoim dziełem?
3. Dlaczego, skoro głosowałem na Tuska Kaczyński jest prezydentem?

Wszystkie pytania są idiotyczne, dlatego oczekuje takich odpowiedzi

A ja nie mialem wyzej wymienionych przypadkow. Sam czasami jezdze pojazdami takiego gabarytu i uwierzcie na polskich drogach jest ciezko jezdzic tego typu pojazdami, bo niektorzy kierowcy osobowek nie maja wyobrazni i wszystko im wolno. A to nie jest pojazd gabarytow malucha i nie ma przyspiechy ja jakies ferrari wiec radzilbym zrozumiec tych kierowcow. No, a ze niektorzy jada z nich o wiele szyciej to ich sprawa. Z reszta nawet kierowcy osoboekr przekraczaja predkosci i to napewno o wiele wiecej niz TRROWCY. pzdr

Najlepsza pizza w Mikołajkach!!!!!!!!!!!!!!!!

Podatek bezsensowny i niesprawiedliwy z założenia jak większość współczesnych podatków. Co ma władza do mojego psa? Dlaczego do psa tak, a do kota, strusia, kozy, świni czy papugi nie?
Sprzątanie po psie to oczywista sprawa i każdy właściciel psa powinien po swoim pupilu sprzątać. Załóżmy że nie sprząta. To trzeba ludzi uczyć kultury i jeśli trzeba dyscyplinować mandatami. Mądra władza zrobiła by tak: Każdy wyprowadzający psa na ,,spacer" powinien mieć ze sobą odpowiednie przybory do sprzątnięcia po swoim ulubieńcu. Nie ma? Mandacik! Pies napaskudził i jest niesprzątnięte? Mandacik. To powinna sprawdzać straż miejska.
Podatek na sprzątanie? To z jakiej racji mają płacić ten podatek właściciele domków jednorodzinnych, których psy 99,99% czasu spędzają na terenie ich posesji i brudzą na tej prywatnej posesji? Z jakiej racji właściciel ratlerka płaci tyle samo co właściciel bernardyna?

Pifpaf

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org