Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie wypiszę się z Platformy |
najlepszy jest O.S.T.R. on to wymiata
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie wypiszę się z Platformy |
w życiu to wygrałem: kubek i plecak polsatu, walkmana, bezpłatną podróż taxi
|
|
Norbi i Kasa
|
|
Aj! Podoba mi się nie tyle samo Ubuntu co cała idea jak przyświeca projektowi. Masz całkowitą rację - dla początkujących rewelacja. Sam nie uważam się za jakiegoś linuxowego wyjadacza, jednak generalnie poza ubuntu i ubuntu pochodne dystrybucje nie wychodzę - a ostatnio moje lenistwo sięgnęło zenitu i śmigam tylko na mincie http://linuxmint.com/
|
|
fLoorek: beryl to just nieco starawy jest. spróbuj zainstalować compiz-fusion
|
|
ubrany na biało :) na spotkania się nie chodzi <nonono> ;)
|
|
Poza tym tak jak napisał SG1 zastanów się czy chcesz na 100% wejsc na niebieska linie życia :D Po co państwo ma wydawać kase na kurs podstawowy... heh Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
haaaah5 - dobry pomysł. ciekawa praca i emeryturka szybciej. popieram.
|
|
Jesteś wiecznym marzycielem. Wiekszość tzw.faktów przytoczonych przez Ciebie na tym forum to po prostu kłamstwa nawzajem przenikające się z wirtualną rzeczywistością. Sam już tak się zagubiłeś w tym wszystkim, że czasami zaczynasz w to wierzyć. Zajmij się pracą a nie marzeniami o biznesach, na których oprócz wiedzy teoretycznej (też nie zawsze) zupełnie się nie znasz.
|
|
popieram kiernka:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
:D reklame sobie zrobil niechcacy ;) rudy błazen z druhem
|
|
Tak jak pisalem -temat zjebany a autorowi zyczymy wszystkiego najlepszego na 12'ste urodziny ;)
|
|
SaneOne -kiedy Cie zobacze na spotkaniu LLUG? ;) Juz 3 albo i 4 za nami. Jutro nastepne. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
"Autor: SaneOne (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 30-10-07 14:58 jakoś nigdy nie mogę się zebrać... przyjdę na kolejne spotkanie... najlepiej przy browarze..." SaneOne: zawsze kolejnosc jest taka: najpierw spotkanie merytoryczne, potem ochotnicy przy piwku ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |