środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
dostosowanie predkości do warunków panujących

Autor: sonogo (---.techtel.pl)
Data: 28-10-07 13:16

własnie po to są nicki a nie imiona i nazwiska .... xD

- Ogonowski!, Ty się weź za naukę!, albo Ci pałę wstawię na koniec roku!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: dostosowanie predkości do warunków panujących

A co będzie jak teściowa też czyta 4lomza ???? I nie daj Boże zada pytanie jak najlepiej "zneutralizowac" zięcia ????

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

na jakiej zasadzie można kupić od kogoś wpis na mieszkanie w spółdzielni? ile to może kosztować?

haaaah5 ja tez chcialam byc od malego policjantko nawet poszlam na studia po ktorych mozna byc policjantem i uczy sie ze mno 8 policjantow i z nimi rozmawialam na ten temat bardzo trudno jest sie dostac do policjii bo zawsze znajdzie sie dyscyplina ktorej nie przejdziesz dlugo czekasz na odpowiedz z policjii min czeka sie 6 miechow na papiery na szkolke ale powodzenia ci zycze

chyba mnie nie zrozumiales...
chodzi o przypadek gdy ktos jest zapisany na budujacy sie blok i ktos inny chce ten zapis odkupic- czyli w rezultacie kupic miszkanie

Tak admin zablokował temat z konkursem co nie oznacza, że sa nieaktualne. Ważna jest treść regulaminu konkursu i pytania na które trzeba odpowiedzieć :)

Obecnie trwa [Konkurs] - Złota Jesień do 9 listopada.

Co ciekawe konkursy są prawie co 2 tygodnie do końca roku, przynajmniej tak zapowiadają organizatorzy.

vavis: zaczynasz przeginać więc się tylko upewnię, czy Twoje w/w wypowiedzi są autentyczne ?

Autor: vavis (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)

napisał wyżej:

1.Otwieram biznes ktore po roku zwracaja mi 100% mojego wkladu Nie sa to jakies duze firmy a raczej pomysly lokalne jak np komis gsm gdzie mam zatrudnionego jednego pracownika

2.Forma remontowa w obecnym czasie z 3 pracownikami przynosi mi okolo 2300zl netto inwestycja rowniez 20 000zl w sumie teraz kupilem busa za 5000zl wiec firma remontowa kosztowala mnie 25000zl

3.Dalej wymenial nie bede bo to nie wasz interes ale obecnie wdrazam kolejny pomuysl ktrego uruchomienie bedzie mnie kosztowalo maksymalnie 1000zl

4.A wlasnie mam kompletny sprzet do baru szybkiej obslugi 2x grill do kebaba + duzy piec do pizzy gdzie mozna spokojnie upiec pizze o srednicy 50cm i inne przydatne duperele do tego biznesu. Mam juz lokal sprzet gotowy pomysl i biznes plan niestety brakuje mi pracownikow i czasu Moge odsprzedac sprzet lub z kims wejsc w spolke ewentualnie wynajac.

5.Co do firmy remontowej od dluzszego czasu byla za granica mialem spolke z pewnym niemciem gdzie on wygrywal przetargi a ja zalatwialem pracownikow.

6.Ostatnio byl konczony pokuj wlaczie z materialem po 4 dniach pracy skasowalem 6000zl na dzisiaj koncza sklep sporzywczy (podwieszany sufit) 2500zl za 3 dni pracy tylko robocizna bez materialu. Otrzymalem oferte podwykonawstwa w warszawie na docieplenia kilku blokow bo brakuje im rak do pracy za calkiem pokazne pieniadze

Pytam ponownie - to Twoje wypociny? Wszystkie fakty są prawdziwe ??

rudy błazen z druhem

najlepsza obrona. glock albo nóż w razie wypadku broniles sie nic
niezrobia

rudy błazen z druhem

hehehe ale temat macie moze zalozyc temat na chlopcøw ktørzy tez leca na samochody bo mi sie kiedys kilka razy zdazylo ze facet polecial na møj samochød heheh ale teraz jak to nazwac

a co do tematu widzialam niejedna taka dziewczynke co by oddala sie za cos albo za przejazdzke auciorkiem

zgadzam sie co do slowa z haaaah5

przepraszam cie gans ale ja sie nie maluje i niewyzywaj sie tu od psow bo moze sam taki jestes ale jak nie zrozumiales co napisamlam to moge stwierdzic ze jestes typowa meska blondynka a ten post byl dla haaaah5

ach Wy okropni zazdrośnicy.
Radzi se chłopaczyna w biznesie i tyle. Ma łeb, tylko pozazdrościć.Takich nam trzeba, a nie wiecznych malkontentów i niedorajdów.Po prostu gości z jajami.
Pokreci byznes trzy lata i bedzie miał extra trampolinę na prezydenta kraju.

juwinia13: a czym jeździsz? :D

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

peter o jakim nabieraniu ty mówisz, każdy ma swój rozum a jeśli ktoś będzie zakładał biznes tylko po przeczytaniu czegoś na forum to zawsze poniesie porażkę, bo tak się do tego nie zabiera.

dzieki:) zauwazylem:) myslalem, ze chodzi o to..co na forum w tematach

Pifpaf

Z tego co wiem nie ma możliwości odkupienia wpisu. Jeśli ktoś się zapisał i nie chce kupić może zrezygnować a wtedy na listę wchodzi kolejna osoba z kolejki. Niektórzy deweloperzy zezwalają na to.

rudy błazen z druhem

zly_czlowiek: zgadzam się z Tobą w 99% Ten jeden % to "jej" nie "jemu" ;-)

Ja uważam, że powinno iść jak najwięcej młodych ludzi do policji, żeby tych starych komunistów w policji "wypchnąć" młodymi :-)

ciekawy jestem cóż to za fura, że chłopaki na nią lecą :P

poza tym w przypadku chłopaka "blacharz" to kiepskie określenie... mi pasuje "rozsądny" hhehehe

rudy błazen z druhem

gans...pluc w twarz? chyba bys w morde dostal palka... hahaha kazdy twardy jest...ale jak partol spotka to kaptur na glowe i sie odwraca..

Pifpaf

gangsterow na miescie mamy! uwazajcie na zycie!

nie musi byc nie wiadomo jaki samochod.zwykla polówka,golf wystarczy.oczywiscie rok 2000 i wzwyz heh
,,rozsadny,,?nie chce obrazac ani ciebie ani innych normalnych facetow ale jesli o rozsadku mamy mowic to chyba dziewczyny sa bardziej rozsadniejsze pod tym wzgledem:P wyciagnie taka z ciebie ile tylko bedzie mogla i do widzenia :) a ty z nadzianej laski co wyciagniesz?da ci d*py i tyle,bo nie wydaje mi sie zeby byla taka glupia,zeby miec utrzymanka :P jesli juz szukaja to godnego siebie... no chyba ze sie dziewczyna zakocha...pod tym wzgledem musze Ci przyznac : jednak faceci sa rozsadniejsi :)

tylko prosze bez zadnych takich sugestii,ze niby znam to z autopsji czy cos,bo po prostu mam oczy i widze co sie dzieje i jakie ludzie maja teraz priorytety...aj szkoda gadac :)

eeee ja znam i młodych policjantów co potrafią takich gówniarzy "poskromić". Czasem i stary policjant jest wystraszony. A chodzi mi o to, że są policjanci, którzy jeszcze pamiętają pracę w poprzednim ustroju. Oni czasem stosują metody z poprzedniego ustroju i zachowują się jakby w nim żyli. Sam padłem raz "ofiarą" takiego... nic poważnego się nie stało itd Absolutnie niemam żadnego urazu do policji. Sam poszedłbym do policji. Jedna kwestia to zarobki. Na komputerach mogę więcej zarobić niż w policji. Ale jeżeli coś się w niedalekiej przyszłości zmieni to sam bym się zastanawiał nad wstąpieniem.....

Pifpaf

kazdy jest madry zeby gadac HWDP itp...gorzej jak przyjdzie co do czego,to sie slowem nie odezwie...albo jak mu telefon ukradna to gdzie leci?na Policje!!! wiem,ze niektorzy policjanci naduzywaja swojej wladzy i zachowuja sie jak zwykle chamy ale mimo wszystko w jakis sposob chronia te posrane spoleczenstwo,swieta nie swieta,mroz nie mroz i za psie pieniadze... i zawsze znajdzie sie taki,ktory naplul by w twarz...policjanci tez sa ludzmi. po tym jak odnosisz sie do drugiego czlowieka,czy go szanujesz,mozna poznac czy szanujesz wlasna osobe...

ja to potweirdzam upadla cala sieć punktów Mieszko, pisze o tym na pierwszej stronie dziesiejszej gazety wspoleczesnej.

rudy błazen z druhem

dlatego ja zawsze wplacam na poczcie zero stresu a ze z 15zl wiecej - za ta sume spokojnie spie

ojej...lekcja ortografii by sie przydala...co do logopedy tez nie jestem pewien...

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org