środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sędziowie grożą Tuskowi czerwoną kartką

Najtaniej i najwiecej dają na ulicy Kubusia Puchatka.
Tam za 5zł dostaniesz 99cm pizzę i dwa wiadra sosów do wyboru. W zestawie dostaniesz jeszcze sałatkę firmową.
Smakuje h u jowo ale za to jak dużo i tanio

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sędziowie grożą Tuskowi czerwoną kartką

http://www.dagrasso.pl/
Jeszcze nie ma Łomży na wykazie ale menu jest na pewno podobne. Pozdro.

zaraz bedzie... jakie kamizelki kupowac, a potem czolgi!

Dla mnie O.S.T.R jest najlepszy i na wolno i nie.

Heheh, "Ktore rakiety sa najlepsze w mieszkaniu tesciowej" ;)

a dla mnie dobre jest np. na slowka z jezyka obcego sluchawka bloototh i slucham sobie wczesniej nagranych slowek, jesli piszemy na swoich karteczkach dobrze jest tez napisac olowkiem na kartce sciage a pozniej zetrzec, w mojej klasie bylo modne pisane po scianach do czasu az sie dojzeli... sciaga wpisana z wel tez jest dobra lecz na wiekszosci przedmiotow kaza tel chowac na sprawdzianach. dobre jest tez wkladanie sciagi w przezroczysty dlugopis. szczerze jestem mistrzem sciagania:) teraz studiuje i obiecalam sobie zero sciagania.... za 2 tygodnie mam dwa examiny... no zobaczymy...

Autor: sonogo (---.techtel.pl)
Data: 28-10-07 13:16

własnie po to są nicki a nie imiona i nazwiska .... xD

Rafałku? Dobrze mówię ???? A jak pani z polskiego też wie, kto to jest sonogo ???? :-D :-D :-D :-D Może jest "hakerem", albo jasnowidzem :-P

Albo Administrator 4lomza jest też Woźnym w Twojej szkole.. i powie tu i tam co pisałeś :-P

Teraz Administrator 4lomza powinien zabrać głos w tej sprawie :-P

kolejny ********** pies. chcesz zeby malolaty za tobą ganiajac krzyczeli jebac policje i pluli ci wtwarz?mysle ze cie nieprzyjma.do tego trzeba miec twardy harakter anie pici cipi oh zpaomnialam nalozyc dzis makijazu

1. tak posiadam komis gsm w ostrowie wlkp.

2. tak posiuadam 3 zatrudnionych pracownikow w firmie budowalnej od roku. Bus za 5000zl to ford tranzit stary ale bardzo dobrze utrzymany zakupiony dokladnie za 800e w niemczechreszta sprzetu skoro znasz temat dla 3 pracownikow nie wymaga az takiego wkladu finansowego no chyba mi nie powiesz ze packi, wkretarki czy drabki az tyle kosztuja a do wiekszosci prac wykonczeniowych w mieszkaniach to w zupelnosci wystarczy.

3. owszem mam pomysl ktorego uruchomienie bedzie kosztowalo mnie mniej jak 1000 zl ale zaokraglilem i ne mam namysli zadnego systemu MLM czy programu partnerskiego. Banal moge powiedziec o co chodzi i w jaki sposob moze sie komu oczy otworza.

4. Zaprzsam cena 14700zl sprzet przywieziony z magdeburga po rozbiurce jednej z restauracji / baru szybkiej obslugi jeszcze dzisiaj na stronie www.vavis.pl znajda sie zdjecia i opis przedmiotow

5. Tak ostatni arobota to doprowadzenie do stanu uzytkowalnosci jednego z budynkow polozonego niedaleko dworca w magdeburgu. Budynek posiada 18 klatek i 4 pietra

6. Heh mam ci podac numery telefonow do moich klientow?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org