Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No i mamy biznes rodzinnny |
Heh, ja kupilem sobie laptopa z vista. SZuper, sterowniki sie nie chcialy instalowac ;) ale wybaczam - to poczatki visty. Ale do jasnej ciasnej cholera te komunikaty o pozwalanie uruchomienia instalacji sa tak denerwujace ze mam ochote wrocic do XPka :[ bardzo podoba mi sie idea LiveCD, warto sprobowac. Pamietam wczesniej(3-4 lata temu jak mnie pamiec nie myli) byly w WSA kursy o linuxie i tak sie to zaczelo ;) Przyjda czasy ze to Microsoft bedzie walczyc o użytkoników i linux bedzie deaufaltowym systemem ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No i mamy biznes rodzinnny |
dokladnie, gaz jest niezbedny w takich sytuacjach, czasem takze mozna posluzyc sie teleskopówką, ale jednak gaz jest najlepszym wynalazkiem człowieka przeciwko człowiekowi ;)
|
|
jak walicie jakies testy, to ja dorzuce test na refleks http://www.bmastudio.pl/tester/ milej zabawy ;p
|
|
Ja mam ubuntu z berylem. Uzywam bo mozna sie wyzyc w kwestii tunningowania pulpitu na przyklad. Brakuje w zasadzie nic, bo wszystko tutaj mam.
|
|
kiernek - który to Ty z tej fotki linuksowców z 4lomza? :>
|
|
owczarek kaukaski - duze masywne wlochate bardzo pocieszne i oddane pieski niestety uparte jak cholera (zreszta podobnie jak ja :P) ciezko jest je wytresowac ale sa dosyc inteligentne i bronia swego terytorium jak zadne inne. Niestety moja ostatnia suka zachorowala na raka ale nie jeden sasiad przechodzil na druga strone ulicy chcac przejsc obok mojej posesji. Pamietam ja kiedys jednego sasiada kiedys od tylu zaszla skoczyla mu na plecy i dala buziaka w ucho :D Moj ojciec ja nauczyl ze jak sie z kims witala to stawala na 2 lapach i dawala buziaka Sasiada chciala przywitac a ten zbladl jak sciana. Ubaw po pachy... W obecnosci domownikow pies jest bardzo spokojny nawet jezdzenie rowerem po jego ogonie nic mu nie robilo ale jak tylko ktos podniusl reke na kogos z domownikow lub chociaz glos momentalnie reagowala... Polecam naprawde wdzieczne pieski tylko trzeba mniec dla nich anielska cierpliwosc no i te wlosy :/
|
|
poszukaja kraweznikow
|
|
wiec jezeli masz zamiar kogos obrazic i nazwac idiota to upewnij sie ze Ty masz racje w 100%...no ale mimo wszystko dzieki za checi
|
|
Odbiegając od tematu delikatnie.... Najbogatszy student w Polsce mógłby powiedzieć: "co to za student, który w czasie studiów nie potrafi zarobić sobie 5mln zł". A takie słowa właśnie powiedział najbogatszy student w Polsce :-) Łomżyniak może powiedzieć:"co to za Łomżyniak jak nie zna nazw WSZYSTKICH ulic, albo nie zna nazwisk WSZYSTKICH rządzących w Łomży". Panie i Panowie niebądźmy tacy uszczypliwi :-) Może haaaah5 kiedyś uratuje Tobie i mi życie...a wtedy nie będziemy myśleli, czy umie korzystać z google, czy nie.... haaaah5 nie wiem czy się nie mylę, ale w różnych miastach jest to chyba indywidualnie ustalane, więc najlepiej się dowiedzieć u źródła, czyli na wojska polskiego.... rudy błazen z druhem
|
|
no i pewnie tak zrobie :)z tego co wiem w ostatnim naborze(na 19 listopada) dokumenty skladalo sie do 30 wrzesnia i termin skladania dokumentow byl ten sam we wszystkich miastach...
|
|
SaneOne dajesz za nokie ?
|
|
jest jeszcze taki płyn - WEZYR :D
|
|
poczekaj az w internecie pojawia sie nowe wiadomosci albo poproastu zadzwon na komende policji w Lomzy badz do wojewodzkiej i tam Ci udziela wszelkiego info.Zanim jednak zdecydujesz sie skladac dokumenty,dobrze zastanow sieczy chcesz isc do Policji.
|
|
http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=13 Tutaj sobie poczytaj ... ;) I napisz jeszcze o jaki rodzaj sluzby Ci chodzi...Masz uregulowany stosunek do sluzby wojskowej? Pzdr Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
sorry, ale nie mogle znalezc... konkursu...wszystkie sa zablokowane, przez co rozumiem, ze rozwiazane...no chyyba, ze sa jescze gdzies poza sprawami technicznymi rudy błazen z druhem
|
|
peter to jasnowidz chyba, bo wie kto kłamie a kto nie..., powiedział byś lepiej coś na temat lokowania gotówki, bo o tym jest ten wątek, to będzie bardziej sensowne niż to co napisałeś do tej pory.
|
|
ja bym z wielką chęcią pochodził ale mam lekko skomplikowany dojazd do Łomży ;) tak btw. przy otwieraniu tego tematu, najczęściej widzę u dołu napis: "Przesyłanie danych z http://www.kiernek.yoyo.pl" :0
|
|
:) mile to zjawisko dla mych zprogamowaconych oczu -ludzkosc dojrzewa do Linuxa ;) rudy błazen z druhem
|
|
peter pewnie mysli ze zaraz wyskocze z propozycja nie do odrzucenia na forum i bede szukal naiwnych do "zabawy" w MLM czy programach partnerskich. Na tym tez mozna zarobic ale nie probowalem wiec mozecie byc spokojni nie bede spamowal forum w celu "uszczesliwiania" kogos propozycja milionowego zarobku...
|
|
no ja mam troche inne zdanie...przypomne sobiie sytuacje...godzina 2 nad ranem...banda debili siedzi na boisku i drze morde...przyjechala policja...spisuja..a oni swoje...sie smieja, nie robia sobie nic z tego...to chyba byl jakis mlody, nie wiem czy przestraszony, czy jeszcze nie przyzwyczajony...ale jakby byl stary policjant to zaloze sie, ze by w morde dal jednemu i drugiemu...i by juz nie przyszli na boisko, bo by ich geba piekla... rudy błazen z druhem
|
|
czy ktoś wpłacał kasę w Stokrotce?"Okienko kasowe"padło i pieniądze nie dotarły do odbiorców.Ja wpłacałam 2 tygodnie temu i już nie doszły...i nie dojdą!!!ZŁODZIEJSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
dobrze,ze napisalas o tym na forum...bedzie ostrzezenie dla innych... duzo kasy ci przepadlo?nawet i glupich 10zl szkoda bo piechota nie chodzi :/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |