środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jeszcze dlugo nie bedzie w Polsce normalnie...

:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jeszcze dlugo nie bedzie w Polsce normalnie...

adamus psy w naturze???nie masz na mysli smietnisk pod blokami a co do wilkow to juz rozwinalem temat i to sie zgadza- zreszto karmcie jak chcecie to wasze futrzaki")

zdecydowanie jestem za trasą przez Łomżę

to trochę dziwny temat na forum, ale ktoś mi musi pomóc

kupiłam ostatnio bardzo fajne spodnie, naprawdę mi sie podobają, a jak leża:DD ale problem polega na tym ze strasznie, ale to strasznie farbują, ręce (jak dotykam spodni) mam niebieskie nie wspominając już o nogach, które wyglądają jak nogi niebieskiego kosmity:PP co ja mam z tymi spodniami zrobić?? jest jakiś sposób??

no jaka?? dla mnie bez rewelacji

Wreszcie zaczyna się coś dziać normalnie. Platforma Obywatelska ma nowy program budowy dróg w Polsce. Jedną z tras szybkiego ruchu jest droga Warszawa - Ostrów - Łomża - Ełk - Suwałki - Budzisko. Najkrótsza, najekonomiczniejsza, najbardziej proekologiczna i .... najnormalniejsza droga w regionie północno-wschodnim. Brawo PO, brawo normalni. Szczegółowe dane na stronach Onetu i Wirtualnej Polski.

Pamietajcie o przestawieniu zegarow:)

pozdrawiam...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

ludzie takie zabawki to sie kupóje w salonie a nie na jakiejs stacji do tankowania gazu do kogo macie pretesje propo serwisu polecam street-bike na sikorskiego koło wiezy cisnien tel 0502684574 pozdro

jak przyszlo mi to czytac, to zauwazylem, ze nie zrozumiales tego co napisalem...ale trudno

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

kupuj ziemię , wciąż to doskonała lokata kapitału

hmmm

jest jeszcze inny pomysl na pozbycie sie reklam.

Zakupic domene za 50zl netto a po roku 100zl netto za kazdy kolejny rok

Wykupic serwer w zaleznosci od jakosci od 10-300zl netto Chociaz do utrzymania takiego serwisu bez wiekszych przerw trzeba by wydac raczej ta gorna granice ale serwer za 300zl netto roznie spokojnie powinien styknac

Oczywiscie trzeba by wybrac admina ktory charytatywnie usuwal by bzdetne posty i reagowal na wszelkie awarie

Wtedy wszyscy beda sie cieszyli serwisiem bez reklam ;) Tylko kto zainwestuje swoj czas i pieniadze? Wkoncu tak chocznie krzyczycie o zablokowaniu reklam to pewnie jeszcze chetniej wylozycie kase na utrzymanie tego serwisu.

Wiec ilu mamy chetnych? Cos czuje ze malo:/ No dalej czekamy na sponsora ;)

rozumiem, ze Ci, co pisza o obligacjach i lokatach 4,5 %, głosowali na pis ?! :)

mnie problem reklam nie tyczy :) jak chcę zobaczyć reklamy (a czasem tak jest) wyłaczam Ad Blocka i luzi jest :D

Na imprezę masową (typu zawody sportowe bo na festynach i koncertach jest inaczej) firma ochroniarska ma obowiązek nie wpuścić osoby lub grupy osób będących pod wpływem alkoholu, narkotyków bądź posiadających przy sobie napoje alkoholowe itp. Kibic Siatkowki jakbyś się czuł jakby taka osoba będąca pod wpływem alkoholu bądź narkotyków czepnęła się na meczu ?? Do kogo miałbyś pretensje wtedy ?? Bo ja miałbym pretensje do firmy ochroniarskiej, że dopuściła się czynu wpuszczenia takiej osoby na imprezę masową, a odpowiedzialność za to bierze osoba która zajmuje kierownicze stanowisko w dziale ochrony (prowadzi nadzór nadich pracą)

jakby nie patrzyl to juz te konkursy sa rozwiazane...

Co wy gadaliscie o ladowaniu sie tematu? Mi na GPRS dzis sie zaladowal w rozsadnym czasie :P

Mojego Pimpusia mam się niby wstydzić??!!! Zebi - zastanowię się! Ale mój pies ma taki fajny brzuszek, że kojarzy mi się z Pimpusiem!! :)

peter to typowa maruda, jak wiele takich na tym forum. Dla nich wszystko w Łomży jest źle, Polska b, nic się nie dzieje itp. A ja twierdze że jak ktoś ma pomysły i wiedzę to może odnieść sukces, a nie ciągle narzekać jak nie na PiS to PO i komunistów... Za was nikt nie napełni waszych portfeli!
Co do komisu to się nie znam na tym temacie, ale ekipa remontowa aby miała chętnych do roboty to strzał w dziesiątkę, jest ogromne zapotrzebowanie na tego typu usługi...

Szczurów ;)

a jaki to jest "rozsądny czas"? wiesz przecież że dla niektórych algorytmów czasem rozsądny czas to kilka miesięcy, a czasem i lat :)

Uwaga!!! nabity :)))))

Mi się kojaży z tym wierszykeim co pies pimpek pogrył pana policjanta poniżej pasa........... hehe LOL

4 Pory i tak deklasują większość pizzeri w naszym mieście.

dałem posta to chyba po to zeby odpowiedziec jak komuś nei pasuje to niech nie śmieci ....

praca w Policji jestem zainteresowana od małego :) ldwo zaczełam mowic i juz krzyczalam ze bede policjantka hehe... chyba jednak najlepszym wyjsciem bedzie przejsc sie na wojska i zapytac dokladnie.przez telefon sie czlowiek nie dowie tak wszystkiego.

Autor: krs (---.lom.netster.pl)
Data: 30-10-07 16:03

4 pory jest sztuczna jak by w proszku kupic wymieszac wszystko i upiec

Re: Pizza
Autor: *X*X* (---.lom.vectranet.pl)
Data: 30-10-07 16:38

to se kup i upiecz heheh i po hu j pierdoli sz palancie

-widzisz !! sam sobie zaprzeczyłeś !!

co za lol kwadratowy !

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Kolejny raz wraca temat ujadających niedzielnych kierowców, którzy widząc auto większe od żuka mają pełne gacie.

do schroniska go! przecież pies to przyjaciel człowieka. NIe zabijajcie go!!
(Beth zaopiekuj się nim, przygarnij go)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Witam !!!

Mam notebooka a w nim wiste denerwuje mnie juz ten system, chcialbym przesiasc sie na linuxa. Gdzie moglbym takowego nabyc ??? i dowiedziec sie moze bardziej szczegolowych zeczy o nim ??? Slyszalem o spotkaniach organizowanych w WSA, ostatnie odbyło sie podbno 31.10.2007 chcialem w nim uczestniczyc lecz ze wzgledu na chorobe nie moglem przyjsc, kiedy odbedzie kolejne takie spotkanie czy sa one dla osob juz majacych pojecie o linuxie czy dla poczatkujacych jak np ja ?

Nie no słuchaj.Nawet z Łomży nie jestem tylko z okolicy.Narazić sie nie miałem komu,zresztą samochód mamy od miesiąca....ciemno było a na ulicy nikogo nie mijałemMoże ktoś z balkonu itp .No a z tym BLM fajnie skojarzyłeś..hehe spoko:)

kamillo nie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org