Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rzeczpospolita pijacka |
hmm... idziesz do salonu PLUSA i mowisz o co Ci chodzi i tak dalej ze chcesz neta itd a oni się tym zajmą (jest jeszcze blue conect ale nie wiem o co biega w nim )
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rzeczpospolita pijacka |
O.S.T.R i tede? od zawsze mysllalem ze sie na rapie nieznacie a ciagniecie sie jak do lopatki .o s t r i tede to juz robi sie komercja Zbych
|
|
Jeżeli miałby to być doberman albo pitbul z imieniem Pmpuś, to chyba niezbyt by to pasowało ;)
|
|
Pimpuś kojarzy mi się z Pimpusiem Sadełko!! i jeszcze z koniem ŚMIERCI u Pratchetta! Śmieszne imię jak dla pieska! Jeśli to jest mały piesek i jeżeli Tobie się podoba, to ok!
|
|
magnes na lodowke, a poza tym wygralem zuzyte beterie aaa
|
|
juz pisalem wczesniej, ze mika741 (---.techtel.pl) i sonogo (---.techtel.pl) to jest ta sama osoba...
|
|
|
Ja kiedys wygralem zegarek i zapalniczke z Marlboro, kurtke z L&M, ale najczesciej to takie pierdoly jak kubki koszulki itd (tzw nagrody pocieszenia) ;-P
|
|
ja rowniez popieram...jest takie powiedzenie:SUKA NIE DA,PIES NIE WEZMIE... wiec zamiast rozkminiac jakie te dziewczyny sa fee i blee zastanowcie sie moze nad soba??pozdrawiam
|
|
a w jakiej cenie?? w ktorym to dokladnie miejscu??
|
|
Otworzyli w Łomży Dagrasso ???? Super :-) Moja ulubiona pizza :-D Właśnie jem DaGrasso.... oczywiście z sosem czosnkowym :-) Jak będę w Łomży w środę to spróbuję.... Tylko proszę nie pytajcie czemu o tej porze jem pizze ;-) Sesja rządzi się swoimi prawami....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no jak to co? literkami
|
|
Ja bym nie zapytał czemu jesz pizze o tej porze, tylko raczej jak to możliwe że już masz, albo że jesczze masz sesję.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pimpus to alfons
|
|
Ja jakiś czas temu kupiłem gaz piepszowy za ok 10zł w sportowym na bernatowicza.... Byłem zmuszony użyć go 2x w Krakowie. Po pryśnięciu z odległości ok 2m dwóch agresywnych panów nie było w stanie nic zrobić. Także sprawdził się w 100%. Jeżeli chodzi o psy???? To też byłem zmuszony użyć. Na psy bardziej działała Twoja psychika i to, że nie boisz się tak tego psa niż sam gaz. A co do wypowiedzi, że gazy bez zezwolenia są gówno warte.... No cóż. Wiecie czemu trzeba mieć na nie pozwolenie? Bo są niebezpieczne. Mogą komuś krzywdę zrobić. Niejednokrotnie potrzebna później jest interwencja lekarza. Więc jeżeli ktoś chce mieć spokój i czyste sumienie to wystarczy najzwyklejszy gaz piepszowy. Jeżeli ktoś chce mieć namiastkę jego działania... i chce na własnej skórze przetestować(czego nie polecam) to niech pryśnie sobie trochę na rękę i niech powącha, albo prysnąć trochę w pomieszczeniu i posiedzieć w nim parę sekund..... Nie polecam, ale wtedy wszystko się wyjaśni ;-)
|
|
Wiedziałem, że padnie to pytanie ;-) Jak masz ITS(indywidualny tok studiów) to terminy się trochę przesuwają. A sesję... jeszcze mam ;-)
|
|
W Piatnicy w Polmozbycie Ci wszystko zrobią maja komputer do japonczyków wiec nie bedzie problemu a pozatym maja stacje diagnostyczna wiec i ze sprawdzeniam zawieszenia nie ma u nich problemu
|
|
sonogo
|
|
tommeknet - a paszport polsatu otrzymales?
|
|
...
|
|
wYGRAĆ WYGRAĆ WYGRAĆ WGRYWAĆ
|
|
kiedy teraz będzie najbliższy mecz w Łomży?
|
|
Nazwij go Euzebiusz ;)
|
|
"Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl) Data: 28-10-07 14:38 hahaha wcale nie trzeba w oczy:) wystarczy, ze w twarz trafisz... wszystko sie rozniesie;] no chyba, ze chcesz hard core;] to wtedy tak, a inni beda woleli jako odswiezacz do ust:D !" Akurat w przypadku zelowego -slabo sie rozprasza (wlasnie takie sa wlasciwosci zelowych odmian gazow pieprzowych) -szczerze polecam ->od razu w oczy. Inaczej slaba skutecznosc. W kontakcie ze skora niewielkie pieczenie (jak po upapraniu sobie ust ostrym sosem). Slaba skutecznosc w przypadku osoby w szklach kontaktowych :P
|
|
a może pisiek?
|
|
Mezo i doniu i wszyscy z umc
|
|
Tu adresu podać nie mogę ponieważ i tak usuną Najprościej szukać w Google pod hasłem Forum Łomży :-) Na pewno będzie na 1 pozycji lub na słupach ogłoszeniowych w Łomży Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl) Data: 29-10-07 14:08 jakby nie patrzyl to juz te konkursy sa rozwiazane... Tak kilka konkursów jest już rozwiązanych a nagrody rozdane, ale dziś ruszył kolejny i jest aktualny do 9 listopada 2007
|
|
apropo - Songo ile masz lat?
|
|
TAK ALE TEN KONKURS CO KAZAŁEŚ SPRAWDZIĆ W GOOGLE TO KONKURS PLASTYCZNY DLA DZIECI.... ZARAZ WAM PODAM GDZIE MOŻNA COŚŚ WYGRAĆ!!
|
|
Wpiszcie w google konkursy... i jest naprawde dużo różnych konkursów... Jest wiele katalogów z konkursami więc zgłaszać sie i życze powodzenia... Piszcie gdzie sie zgłaszacie
|
|
tyku lol ;) ja się boje młodzieży która nam wyrośnie za te kilka lat. bo jak widzę co się teraz na ulicach dzieje to naprawdę strach.. nawet pomyśleć
|
|
Jak dla mnie za taka pizze ceny sa za wysokie w Ravioli za duza pizze 45cm z 5 skladnikami oprocz sosu pomidorowego i sera placimy ok 15zl natomiast w tej calej DaGrasso za mniejsza pizze 43cm placimy ok 23zl
|
|
Hej Kubełek!! A który to ten Pimpus wg Ciebie, na zdjeciu?? :)) Ten w futrze chyba, co? Felix - Pisiek odpada!! Pimpuś brzmi lepiej!!
|
|
peter a skad ty masz tak dobre informacje ile komisy GSM w Twoim miesice zarabiaja? Jak bys uwazniej czytal to bys wyczytal ze nie pochodze z lomzy wiec podanie nazwy czy adresu niestety klientow mi nie napedzi a szkoda. Akurat temat GSM to moje hobby i pasja. Lubie grzebac w elektronice wiec temat znam bardzo dobrze. Naprawde zaluje, ze nie mieszkam blizej lomzy bo bym zdjal te usmieszki wlascicieli komisow skoro maja az tak slabe obrotu to zal mi tych chlopakow widocznie nie nadaja sie do tego biznesu badz sa domoroslymi 5cio zlotowkowiczami ktorzy potrafia tylko zdjac kodem sim locka. Dzisiaj nie mialem zbytnio czasu na testy ale jutro sprawdze ten rynek. Lomza jest zaledwie o 10 000 mieszkancow mniejsza od mojego miasta konkurencja tez jest mniejsza niz u mnie Nie wiem jakie sa marze ale jutro podzwonie to sie dowiem. Peter to twoje posty sa zalosne Nie znasz kmpletnie tematu podejrzewam, ze nawet nie masz pojecia o prowadzieniu wlasniej firmy zapewne siedzisz na garnuszku mamusi lub cieplej posadce zalatwionej przez znajomosci tatusia a z nudow piszesz posty a moze nawet matury nie masz... Za dlugo w tym siedzie by ktos mi sie smial w twarz twierdzac ze biore sobie sumy z kosmosu chyba lepiej od ciebie wiem od jakich kwot place podatki... Zeby nie byc goloswnym mam propozycje niestety tylko dla jednej osoby z tego forum. Z mila checia przekaze komus cala moja wiedze co do prowadzenia komisu poprowadze za raczke w stworzeniu wlasnego komisu i gwarantuje minimalny dochod netto 3000zl/mc. Niestety jak juz wspomnialem wiedze przekaze tylko jednej osobie. Odrazu uprzedzam, ze obecny moment nie jest najlepszy do startu w tym biznesie. Najlepszy okres to poczatek wrzesnia (3 miesieczna kampania reklamowa idealnie wstrzeli sie w szal zakupowy w grudniu a w tym czasie mozna zwiekszyc obroty ponad 100% telefony na pulce czasem stoja zaledwie kilka minut) lub kwiecien. Co do firmy remontowej od dluzszego czasu byla za granica mialem spolke z pewnym niemciem gdzie on wygrywal przetargi a ja zalatwialem pracownikow. Niestety za duzo polakow wyjechalo stawki spadly i okazalo sie ze lepiej i wygodniej jest przeniesc pracownikow do polski. kasa ta sama a wieksza kontrola nad pracownikami. Ostatnio byl konczony pokuj wlaczie z materialem po 4 dniach pracy skasowalem 6000zl na dzisiaj koncza sklep sporzywczy (podwieszany sufit) 2500zl za 3 dni pracy tylko robocizna bez materialu. Otrzymalem oferte podwykonawstwa w warszawie na docieplenia kilku blokow bo brakuje im rak do pracy za calkiem pokazne pieniadze. Sorry ale peter nie masz baldego pojecia i w tym temacie. Ceny towaru w ciagu 2 lat poszly w gore o ponad 100% plyta gipsowa z ceny 10zl podskoczyla do 21zl a robocizna o prawie 150% i ludzie sie prosza zeby ktos przyszedl. Niestety jak moj poprzednik spomnial brak rak do pracy. Pomimo iz w budowlance i place dla pracownikow wzrosly o 100%. Jak dla mnie ciesze sie ze tylu polakow wyjechalo i nie spieszno mi zeby wracali. Kiedys kwota za malowanie 1m kw kasowalo sie 2zl i to kazdy z pretensjami co to tak drogo jego kolega moze zrobic taniej teraz jak sie powie 5zl to pytaja czy w tym tygodniu ktos sie jeszcze zjawi. Swoja droga peter temat byl gdzie ulokowac pieniadze a nie czym ja sie zajmuje nie wniosles do tematku kompletnie zadnej rady Chyba ze twoja rada to jest siedziec na dupie nic nie robic i liczyc ze politycy ci dadza bo ci sie to nalezy. Masz jakis konkretny pomysl to pisz a nie sie czepiaj. Nikomu nie kazalem inwestowac czy budowac wlasne biznesy nie kazdy sie do tego nadaje.
|
|
Aha!! aha! Aha! A ja wygrywałam kiedyś dużo! Np. bilet na koncert AION, płytę TURBO, kosmetyki Clearasil, plecak, przelot AN-2, kurs motolotniowy, itd. Teraz nie biorę udziału w konkursach i nie wygrywam! A chciałabym rower górski!! Albo jeszcze lepiej Harley'a! A co, pomarzyć zawsze można! Pozdrawiam marzycieli! I to prawda, że kto bierze udział w konkursach, ten kiedyś na pewno coś wygra!
|
|
Ja polecam 4 pory na Al. Piłsudskiego. Miła obsługa i smaczna pizzzzaaa.
|
|
Interesuję to moze za duzo powiedziane ale cieszy mnie to, ze masz pieska ze schroniska, że dałeś mu dom! I życzę Wam jak najlepiej! A spacerek o 5.30 to czysta przyjemność! :)
|
|
ok tu moge odpuscic jesli faktycznie firma w 100% dziala bezinteresownie i w moim imieniu wyciagneli by rowniez 4000zl a ja nie pswiecil bym wiecej niz 6h mojego zycia na bieganie do nich i innych uzedach to bym na to poszedl w kazdym innym wypadku wolal bym skorzystac z votum a to tylko dlatego ze wolny czas cenie wyzej niz prowizje dla tej firmy.
|
|
Lech Roch Pawlak. Bez żadnego ale. Mistrz! Z resztą... kto go jeszcze nie zna,niech przekona się sam: http://pl.youtube.com/watch?v=Cn2XPRPmYF0 .
|
|
Wrzucam temat tutaj, chociaż mógłbym na http://www.llug.zh.pl/forum/ jednak forum wydaje się martwe... Używacie linuxa? Jakiego? Dlaczego? Czego wam w Linuxie brakuje? http://hi-fi-terror.blogspot.com/
|
|
Doskonale znam realia, dlatego zabieram w temacie głos. Zarzucasz mi brak wykształcenia (matury). A na jakiej podstawie może to stwierdzić delikwent, który robi olbrzymie błędy ortograficzne ? (Twoja oryginalna pisownia: pulce, pokuj, sklep sporzywczy). Przypuszczam, że Ty niestety nawet średniej nie zaliczyłeś. Piszesz o spółce z niemcem. To on miał firmę, a Ty byłeś zwykłym naganiaczem. Nie musisz się martwić o moje finanse. Prowadzę własną firmę, ponadto pracuję jeszcze w dwóch innych przedsiębiorstwach. Jeżeli zjawisz się w Łomży z firmą remontową, której zapewne nawet jeszcze nie założyłeś to na pewno się spotkamy. Doskonale znam to środowisko. Nie zamierzam dowartościowywać się polemikami z Tobą, ale tylko naiwniacy mogą słuchać Twoich bzdur. Zresztą już odkryłeś karty. Wszędzie osiągniesz sukces. Zrób te bloki, odbierz pieniądze (czasami jest z tym problem w Warszawie) i wtedy pogadamy. Załóż też ten biznes z GSM w Łomży a nie uszczęśliwiaj nas bezwartościowymi poradami, gdyż bardzo urzekła nas Twoja historia. Nie bierz tego postu do siebie, ale sam zacząłeś być agresywnym i mi ubliżać.
|
|
Przepraszam,czy ktos z Was zna termin składania dokumentow do Policji na tych nowych zasadach?
|
|
Odpuść sobie. Co to za policjant co nawet z googli korzystać nie umie? Jeżeli jednak Cię to nie zniechęca polecam http://www.policja.pl/rekrutacja/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |