Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Amatorom hipermarketów polecam |
hehehe dobre i rada raczej najlepsza:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Amatorom hipermarketów polecam |
wczorajszy mecz - dramaturgia skończony happy ende'em a co bezpieczeństwa imprez masowych - ciekawie czy panowie ochronie znają ustawę z dnia 22 sierpnia 1997 r o bezpieczeństwie imprez masowych zwłaszcza artykuł 16 punkt 1 razem z podpunktami oraz odniesienie tego artykułu do art. 14. Ciekaw jestem dlaczemu pracownicy ochrony AMBRELA wynosili butelki szklane od piwa i jakim cudem leżała butelka pustego piwa pod flagą z napisem Łomża.
|
|
Czy w Łomży można gdzieś obejrzeć mecz Wisła - Legia ?
|
|
ja tez nie znalazłem nikogo konkretnego do hondy ale slyszalem ze cos tam w piatnicy moze byc
|
|
jedz do pana Henka Biedrzyckiego do Piatnicy
|
|
markac i kiermek a wy tylko umiecie dwał słowa bo sie powrarzacie jak papugi Pifpaf
|
|
Zazdrość wiecie co to jest xD ja go tam lubie ale kazdy ma swoje zdanie xD
|
|
Cześć Beth! Dzięki, że interesujesz sie moim pieskiem! Ma ok 2 lat. No i wychodzę z nim często, teraz juz żadziej niz pół godziny. Załapał chyba, że załatwia się na zewnątrz a nie w domu. Noc przespał a rano ok 5.30 obudził mnie i poszliśmy na spacerek. :) Dywan już wyprany vanishem, wszystko ok! Tylko nie wiem jeszcze jak go nazwać!!! Pozdro!
|
|
kazdy robi rap za kasę kazdy procz amatorów a co rraperzy rapowali by za darmo cie pogielo chyba kasa kasa oni za kase to robią ! kazdy xD to ich praca jest tak jak kazdego innego człowieka
|
|
Ja wygrałem ze śmiercią :-)
|
|
to co serwujesz to akademicka paplanina lub wiadomościz rodem z Biznes-TVN . Fajnie wymieniać co ile kosztuje i ile przyniesie dochodu. Mamy w Łomży kilka komisów GSM. Jak czytają te brednie to zapewne pękają ze śmiechu. Zdradź gdzie masz ten komis w Łomży? Podpowiedz też, czym aktualnie zajmuje się Twoja firma remontowa, gdzie wykonuje swoje prace. Jeżeli jest taka dobra to reklama dźwignią handlu - dawaj nazwę !
|
|
a gdzie tego forum szukać?
|
|
MEZO
|
|
zdecydowanie Lech i jego przeboj ŻeliPapą!!
|
|
Sonogo? Mogę się o coś zapytać? Najpierw temat o gazie piepszowym. Teraz o samoobronie :-) Jeżeli coś się dzieje to może pomożemy :-) Jak chłopa kupa to i herkules **** :-P Całe forum 4lomza przyjdzie :-P Nikt się nie ugnie.... ;-) He he he A tak poważnie to najlepszą metodą jest uniknąć "konfliktu"... jeżeli to tylko możliwe uciekać itd. Jeżeli jednak nie jest możliwa ucieczka, albo idziesz z dziewczyną, rodziną lub kimkolwiek... to gaz... jeżeli tego nie posiadamy to ostatecznością jest atak, ale tylko wtedy, gdy jesteśmy pewni na 1000000%, że "przemoc fizyczna" jest nieunikniona. To co napisałem wyżej powie Ci każdy instruktor na poważnym kursie.... Nie ma kozaków... i nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Jeden kozak może trafić na lepszego kozaka i "po herbacie"....
|
|
wszystkie psy są dobre,tylko za długo się gotują
|
|
najprawdopodobniej 10 listopada, 3 listopada nasze dziewczyny mają mecz wyjazdowy (najprawdopodobniej jadą do Ostrołęki na mecz)
|
|
Ale zjebany temat. Autor chyba nie dorosl jeszcze. Pifpaf
|
|
hehehe żal mi was hehe kupywac samochód albo motor aby se tylko wyrwać laske ? idzcie se do burdelu i po kłopocie hehe blacharze chyba kobieta ma lecieć na was a nie na to co macie w portfelu.... chociaż trafia swój na swego blachara na blacharza... Pifpaf
|
|
widzialam ta stronke z tym ze nie pisze tam kiedy jest termin skladania dokumentow.owszem sa daty przyjec ale przed przyjeciem jest jeszcze test wiedzy ogolnej, sprawnosciowy i inne a jeszcze wczesniej trzeba zlozyc dokumenty:)
|
|
|
Hej, hej. Ja tu nikogo idiotą nie nazwałem. Podałem przykładową stronę, która wyskoczyła jako pierwszy wynik googli - to była wskazówka. Może w drugim było to o co pytałeś?
|
|
Ha ha ha jakby tak na to patrzec . to kobieta i tak jest cwańsza , bo cos za danie jeszcze chce :)))))(pojeżdzic samochodem , motorem , kasę , nokię itp). a faceci to chca dac za darmoche i jeszcze dopłacą, dołożą do interesu:))))) A są kubusie co tatus dał autko mama ciuszki i na solarium wygoniła kochanego cycusia, babcia kajdan złoty na osiemnastkę i tak uzbrojony wozi panny i funduje prezenty. to co dziewczyny takiego łocha maja odpychac:))) Wygląda na to , że łochom to akurat sprawia przyjemność :))))) i niech wożą -gugusie. Już widze te maslane oczy - tych jezusków , co chca chociaz potrzymać :)))) Tacy tez musza być . Tylko po co się żalą dupki na forum. Inni chodza i myślą jakbym miał BMW, albo motor, to laski na szyję by sie wieszały. Kupcie wreszcie BMW- sprawdzicie :)))))) Jedni i drudzy sa żałośni. Pisałem juz w któryms z postów : laski trzeba czuc - rozumiec , a wtedy jest jazda bez trzymanki.:))))) ale to przychodzi z wiekiem, z doświadczeniem , cierpliwości panowie. Każdy ma wreszcie laske na jaka zasługuje, to takie proste:)))))), pracujcie nad soba ogiery:))))) Łomżyniacy na Łomżyniaków!!!!!!
|
|
Czy z technicznego punktu widzenia zamkniecie luki spadkowej zawsze oznacza odbicie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |