środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Wolność jest zagrożona, Polska jest w stanie rozsypki"

to jest jeden i ten sam koles.... widac to po minkach "xD" i ip to samo

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Wolność jest zagrożona, Polska jest w stanie rozsypki"

Prosze o wiadomosci zwiazane z tancem min. Gdzie, ile kosztauje miesiac, kiedy mozna isc na zapisy

Pozdrawiam :D

Pifpaf

ogladnela film i chce byc jak te czarnuchy szok xD

walca sie naucz a nie jakiegos badziewia

a ja wole te badziewie :D jakie czarnuch ?? xD

napewno nie jeden zobacz sobie idz do sklepy to zobaczysz

wszystkie te buble bez zezwolenia sa kiepskie, wejdz sobie na forum budo jakies i poczytaj a sie przekonasz

No niee!! Ronald! Twoje wpisy mnie rozwalają! ha ha ha! ale w sumie przepraszam! Tu nie ma sie z czego śmiać! To poważny problem! Do prania dywanów jest taki dobry preparat VANISH! Tylko gdzie go dzisiaj kupisz to nie wiem, bo jest niedziela! Dziś wypierz wodą a jutro bignij po vanish do dywanów, nie martw się, wszystko da sie wyprać, to dobry środek! A piesek jest pewnie nieco zestresowany w nowych warunkach i dlatego takie problemy! Chyba mu wybaczysz?? Musisz często z nim wychodzić, przynajmniej na poczatku, zanim nie załapie, że siusiu ma robić tylko na dworze! :)

Czytając artykuł z 17.10.2007 "ŁKS bez zarządu" samoczynnie nasuwa się porównanie "zarząd" ŁKS zachowuje się jak szczury na tonącym okręcie tzn. w chwili największego zagrożenia uciekają i pozostawiają klub samemu sobie. Ale czego moża wymagać od ludzi, którzy nie mają nic wspólnego z klubem, balansują lub balansowali na cienkiej granicy prawa i cały czas tylko kręcą swoje prywatne interesy udając głupa. Kiedy po ostatnich wyborach do zarządu pozwoliłem sobie nieco więcej popisać na forum to podniosła się ogromna wrzawa. Na skutki tych wyborów nie trzeba było długo czekać, rezultat jest taki jaki wszyscy widzimy tzn ogólny bałagan w klubie i ogromne zadłużenie. Co więc robił zarząd w tym kierunku?

jak weźmiesz ze sobą TV.... to może Cię nie wygonią ;)

giełda.
już chyba jest nawet biuro maklerskie. nie wiem tylko jak z prowizjami

psa owinąć dywanem i trzepać pół godz o ścianę

Autor: mika741 (---.techtel.pl)
Data: 28-10-07 13:36

Chciałabym sie dowiedzieć gdzie można sie na jakieś tańce zapisać w stylu hip - hopu i takie tansze Pozdrawiam i proszę o posty

xXxXOnAxXxX

Autor: sonogo (---.techtel.pl)
Data: 28-10-07 13:38

w bonarze pani Kisiel prowadzi byłas na zakonczeniu wakacjii ? tam przy pg1 tto dziewczyny tam tanczyły i to nawet bardzo dobrze xD

no to nawet sam ze sobą gada... ja tak nie umiem -.-

a ja mam buldoga agielskiego !!!!Najlepszy pies na swiecie!!!!!!

Super sprawa a swoją drogą to Admin powinien umieśćić odnosnik do strony na stałe. IDZIE ZIMA I O ZWIERZACZKI TRZEBA ZADBAĆ SZCZEGÓLNIE!

Uwaga!!! nabity :)))))

polecam konto eMax plus w mBanku. oprocentowanie b. wysokie odpowiadajace lokatom tj. 4,5 % brak oplat za prowadzenie konta, jest to lokata a vista czyli utrzymujesz wypracowane odsetki, mozesz wykonac jeden przelew wychodzacy za darmo, pozostale 30zl. Jesli sie w czyms pomylilem to sorki, wiecej dowiesz sie na www.mbank.com.pl

jesli chodzi ci o RAP to wiadomo kto jest najlepszy jasne ze TEDE

Dzięki panowie

Ej TYch ludzi Co przychodza na mecze"popatrzec sobie" i przy ookazji wypic sobie piwkoo a co do ochrony to niemoga zapanowac na wszystkim ktos wejdzie z piwem a ktos z czym innym na Łksie było to samo to jest temat rzeka a co do wypowiedzi arla to sie niezgodze niemozesz kolego mowic ze byłes sam tez od kad troszke zaczełem łapac o co chodzi to gram i chetnie oglodam łomzynka siatkowke boo to co nasze to piekne:p A słyszałem z dobrego zrodła ze ma powstac Klub Kibica co O tym Myslicie??Marcin_23 napisał(a):

słuchaj ja jestem agentem w Europejskim Centrum Odszkodowań i u nas nie ma czegoś takiego ze płacisz dodatkowo za pozyskanie notatki lub czego kolwiek jest tylko prowizja 20-30 %i to to wszystko nic więcej!!!! oczywiście % zależy jak dawno był wypadek a ta twoja firma wyciąga od poszkodowanych osob pieniądze i porostu sie bogaci ludzkim nieszczesciem widzisz europejskie centrum odszkodowań ma jako jedyna firma która sie zajmuje odszkodowaniami na certyfikat fer play a o tej firmie co ty z takim zachwytem mówisz niestety nie można powiedzieć ze działa w kierunku pomocy ludziom pokrzywdzonym tragedia poczytaj o nas www.EuCo.pl pozdrawiam

A ja PSXa dawno dawno temu :)

Cytat:

Autor: Ados (---.techtel.pl)
Data: 28-10-07 23:12

Przerażają mnie ludzie zakładający debilne posty na forach...

Zebys nastepnym razem nie obrazal samego siebie, postaraj sie rozrozniac posty od tematow(ew. topikow) na forum.

hmmm w sumie to wszystko zalezy od kapitalu na pewno przy kwoacie 5-10tys zl to gilda odpada chyba, ze lubisz ryzyko. Ja swoja gotowke raczej inwestuje otwierajac jakis lokalny biznes maly bo maly ale mam nad nim kontrole. Staram sie inwestowac w takie pomysly gdzie po roku inwestujac np 10 000zl zamykajac firme mam w kieszeni co najmniej 20 000zl Raczej zadne konto lokata czy gielda nie da mi takiej gwarancji jak i oprocentowania choc sa spece co sa wstanie tyle wyciagnac ale gwarancji nie mam zadnej...

Jesli jednak nie masz pomyslu na ulokowanie pieniedzy napewno najlepszym pomyslem jest poszukanie doradcy finansowego. Kiedys z takim rozmawialem to zaproponowal mi pewne 25% rocznie ale minimum inwestycji to 100 000zl. Niestety nie zgodzilem sie bo z takiej gotowki jestem wstanie wyciagnac wiecej wiec nie moge potwierdzic zadnej skutecznosci czy gwarancji. Chodzilo o jakas zagraniczna lokate od ktorej nie musial bym placic podatku. Nie zaglebialem sie w to dokladniej bo dla mnie za nieskie oprocentowanie

Na pewno nie trzymal bym kasy w banku ani tez nie inwestowal w obligacje skarbu panstwa.

Polecam poszukac dobrego maklera ze sporym doswiadczeniem najlepiej takiego ktory inwestuje swoje srodki na gieldzie lub pomyslal o inwestycjach w nieruchomosci w mieszych miastach tu sie bum dopiero zaczyna ewentualnie dzialki rolne / budowlane w poludniowej wielkopolsce lub tez dobry doradca finansowy. Owszem to bedzie kosztowalo jakies 10-30% ale na pewno taka osoba wyciagnie z tego wiecej niz 10% rocznie.

Znajac jednak mentalnosc ludzi zaraz dostaniesz odp ze po co dawac komus zarobic skoro mozna zrobic to samemu. Ja cenie swoj wolny czas troche wiecej niz 30% z dochodu moja gotowka.

niach niach

...koszyka nie... ale wiadro... :)

tommek: odnośnie niach niach:
http://video.google.pl/videoplay?docid=7459712032142743468&

raz trójke w totku

ja testowałem na sobie...
nie wiem na co dobre te gazy łzawiące, ale lepiej nie pytajcie jak się czułem jak sobie zajebałem w twarz takim czymś...

nooo raczej tez tak myślee xD

Jesli mowa o Da Grasso - to szczerze nie polecam! Byc moze jeszcze ucza sie robic pizze albo maja kiepski piec, bo ta pizza jest nie zjadliwa!

Moim zdaniem sonogo, p***doli dużo i bez sensu.

Chodzi właśnie o DaGrasso. Ceny są przystępne- do 20 zł można kupić naprawdę dużą pizzę i dostajesz 2 sosy gratis. Pizzeria mieści się na przeciw jednostki wojskowej.

Chłopaki... Wy piepszycie... bo ja jestem najlepszym polskim raperem ;-)

rudy błazen z druhem

mow za siebie ze za kase. nierobi sie tego czego nielubichlopaki kochaja rap a hajs czerpia przy okazji raperze

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

ja kieds nawet nie dostalem tylko obtarl mnie reka po policzku kumpel z prysnal sobie na reke myslalem, ze uciekne:) ale nic mnie nie boli nic nie czuje! 20 minut minelo myslalem, ze mi oczy wyjda! haha:D

Dla wszystkich osób które nie wygrały nic w życiu i dla tych którzy lubią wygrywać - zapraszam do wzięcia udziału w konkursie, który właśnie zaczął się dziś na Forum Miasta Łomży. Nie są to nagrody za kilkaset złotych ale zawsze jakiś prezent.

Do wygrania jest szlifierka kątowa, balsam ujędrniający do ciała oraz balsamik smackers do ust.

Więcej informacji oczywiście na nowym Forum Łomży :-)

Hanes, mialbyc najlepszy :p
do tematu, moim zdaniem Sokół i O.S.T.R

"Autor: mŁODA (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-10-07 22:03

Ja się boję robali i burzy... beee kto zna sposób na pozbycie się strach przed burzą??
"

Chodzic w klatce Faradaya ? ;)

syren
tych takich co w czasie np. święta są puszczane;/

rudy błazen z druhem

ja daje mu na 13-16

dajcie numery ta te Da Grasso, tzreba zobaczyc czy taka sama jak w stolicy

owszem dagrasso nawet w moim miescie jest poczatkowo tam jadlem ale pozniej okazalo sie, za kazda smakuje niemal tak samo :/ ale jedno musze przyznac sosy sa rewelacja ;) zadna inna pizzeria w moim miescie nie ma takich sosow

u mnie temat samochodow powoli sie koncy za duzo becharow dostaje od tatusiow nowa vectre audi czy bmw i jest problem sie przebic obecnie czerwona lub czarna cebra ewentualnie zielone kawasaki jest jeszcze niebieskie suzuki ale jakos nie przypadl paniom do gustu... Mialem fajna jamaszke kameleona niestety mi ja zajumali :/ mowi sie trudno i zyje sie dalej...

PEJA jest najlepszy i juz:D

Ja powiem.. myślę bardzo dobry powód dlaczego linux już niedługo będzie górą....

Kupił ktoś może laptopa z Vistą? Już odbiegająć od tematu, że nie zawsze dobrze się sprawdza...że nie wszystko działa na niej jak powinno...
Chodzi o to, że jeżeli chcemy zmienić system na windows XP to nie zawsze znajdziemy do niego sterowniki... Ostatnio miałem takiego laptopa. Na pomoc przyszedł linux. Miał wszystkie potrzebne sterowniki.
Microsoft robi tak, aby każdy zaczął wymieniać system na Vistę(wiadomo o kasę chodzi), więc nie robi sterowników na XP i po kłopocie...

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

buahahha, rapery!! obrona sie pisze matoly hahaha!! do nauki sie wezcie!!

Polecam japoński test na inteligencję ;-)

http://www.mm.pl/~pawlak01/Japonski-IQ-Test.xls

Na początku myślałem, że nie można tego zrobić, a jednak się dało i to szybko :-)

Miłej zabawy :-)

Mezo?? Ktos go moze nazwac raperem?? On tworzy hiphopolo a nie rap. Peja, Sokol, O+S+T+R, Eldo, i zajebisty skladzik Firma. Onie tworza prawdziwa muzyke

najpierw sporo szukalam a dopiero pozniej zalozylam ten temat. na stronkach policji sa podane terminy ale przyjec.ja potrzebuje terminu skladania dokumentow

Z tego co wiem to w tej chwili nie ma ustalanych terminów przyjęć , można składać dokumenty w dowolnym czasie.O ile te nowe zasady już obowiązują.

ot figlarka jaka...

Nazwa: Radius FFA
TYP: FFA
ip: 83.238.44.7:27045
publik 16 slot
nonsteam

server 24/7 hostowany przez interkar komputers serwis. mili łomżyńscy admini. najpotrzebniejsze plugi

HA: 5721787
bądź 6225405 (admin)

co wy naprawde uwazacie ze jak ktos sobie jezdzi bmw czy motorem po lomzy to juz musi sie wozic i szukac tylko blachary.. ja tam jezdzilem moja cbr-ką po lomzy tylko po to zeby sie poscigac i miec przyjemnosc z jazdy a nie jezdzic i szukac blachar.. chociaz znam osobiscie duzo takich co tylko czekaja az im sie zaproponuje przejazdzke(np.z typiara nie utrzymywalem kontaktu a jak zobaczyla moj nowy motor to odrazu to mnie zaczela dzwonic)takie dziewczyny sa zalosne i trzeba je tepic!!ale nie oceniajcie wszystkich dziewczyn z lomzy jako blachar bo znam duzo co by nie chcialo wsiasc na motor albo co nie chca zeby za nie placic w restauracjach tylko same placa

Sawik99 nie kazdy z bemka szuka blachary tak jak nie kazda laska nia jest.tak samo jak byl ktorys temat ze samochody z rejestracja BKL i BZA przyjezdzaja do Łomży sie lansowac...bo założyciel tematu nie pomyslal ze NIE kazdy musi miec autko zarejestrowane na siebie :)

Kulig zgadzam sie z Toba ale tylko w pewnym stopniu.piszesz ze kobieta i tak jest cwansza.otoz to zalezy od czlowieka,jego wychowania,towarzystwa.sama bylam w takiej sytuacji,ze podobal mi sie pewien koles.nic specjalnego i zadne tam zakochanie.nawet mnie nie zauwazal.ktoregos razu podjechalam na mc po glupie frytki.nawet tam nie stalysmy od razu odjechalysmy.a kolo z kumplem za nami az do samego domu.i teksty:,,o ja cie znam.widujemy sie czesto...ooo samochod kupilas...,,no smiech na sali.potem zdobyl numer i wypisywal takie bzdety ze zakochal sie od pierwszego wejrzenia az zal za dupe sciskal.

a co do dziewczyn blachar to znajomy umowil sie z taka jedna.pozyczyl od sasiada ładę.randka nie trwala dlugo.moze z pol godziny.typiara ciagle pisala z kims smsy,potem wyszla do wc i juz nie wrocila :) po jakims miesiacu zobaczyla ze jezdzi on motorem...telefony sie urywaly hahaha
kompletny brak honoru i szacunku do wlasnej osoby

biduelk poczul sie urazony pytanie tylko czym? tym ze uczepilem sie braku matury czy tym, ze brakuje ci argumentow i wiedzy by obalkic moje posty wiec gadasz jak postrzelony i uczepiles sie bledow. Podejrzewam, ze i w twoich cos sie znajdzie

Skoro masz firme i nie jest ona jednoosobowa to powinienes wiedziec ze posiadany papierek czy mgr nie jest jakims wyznacznikiem mi chodzilo bardziej o wiek. To ze ktos ma mature badz mgr przed nazwiskiem wcale nieoznacza, ze nadaje sie do odpowiedzialnj pracy lub prowadzenia wlasnej firmy. To juz powinienes wiedziec.

Masz problemy z czytaniem za zrozumieniem uczepiles sie 2 moich zdan nie podajac autorowi tematu najmniejszych rad a twierdzisz, ze moj sa zle Na jakiej podstawie czy ja radzilem otwierac mu komis gsm czy firme budowlana?

To ty wyskoczyles jak filip z konopi nazywajac mnie "krolem biznesu". Jestes tak ograniczony ze nie potrafisz zrozumiec faktu iz nie to co robisz jest istotne a to jak to robisz.

Nazwales mnie naganiaczem i co w tym zlego? Przemawia przez ciebie zawisc ze bez wiekszej gotowki potrafilem cos zrobic? Nikt nikogo na sile nie wyganial do niemiec. Ja bylem zadowolony bo zarobilem niemiec byl zadowolony bo zrobil cos taniej i ludzie bo dostali wiecej niz w polsce. Moze twoja firma dziala charytatywnie ja nie jestem organizacja charytatywna. Ja za wykonana prace wystawialem normalne faktury z czego w polsce odprowadzalem podatek (vatu jak wiesz nie musalem placic) i pracownikom oplacalem skladki.

Co ci tak przeszkadza to, ze mam zwrot inwestycji w ciagu roku? Tego nie potrafisz zrozumiec? Az tak ciezko Ci to przezyc? A moze jestes zwolennikiem tezy ze za 1000zl nie mozna zbudowac biznesu ktory przynosi dochody?

Dla osoby ktora ma odpowiednia wiedze nie ogranicza ja brak gotowki. Jak ktos sie zna w temacie moze np zarejestrowac za darmo subdomene znalesc darmowy serwer postawic tam strone i zaczac zarabiac na programach partnerskich. Nie da sie otuz sie da tylko trzeba wlozyc poro wlasnej pracy i wiedziec co sie robi!

Nawet w dzisiajszych czasach nie potrzeba wlasnej gotowki by otworzyc komis GSM. Fakt nie kazdy moze tak zrobic ale bezrobotny ponizej 25 roku zycia moze postarc sie o dotacje z PUP (nie wiem jak u was ale mnie w miescie sa jeszcze srdoki by otrzymac taka dotacje). Gotowy wypelniony wniosek mozna znalesc w necie pelno tego a nawet sa ogranizacje ktore pomoga go wypelnic. Znam hutownie ktora daje towar w komis za ktory placisz po sprzedazy. 3 gora 4 kampanie reklamowe i masz 30-50% udzialow w rynku i nie mysle tu o rzuceniu na miasto ulotek z informacja ze powstal nowy komis. A jesli twierdzisz, ze na tym nie da sie zarobic to poprostu nie masz baladego pojecia o czym mowisz. Kompletnie nie znasz rynku i nie masz pojecia jak sie do tego zabrac.

Na jakiej podstawie twierdzisz ze nie mam racji? Bo niby "ja znam realia" = a "ja znam czlowieka ktory ma rozowa pantere w trampkach biegajaca po kotlowni z marmuru". Tyle sa warte Twoje realia nie poparte zadnymi argumentami.

Jakie to niby znasz realia (czytaj co to za rozowa panter w marmurowej kotlowni)? Bo prowadzisz firme pewnie jedno osobowa na zasadzie podwykonawstwa to nic innego jak praca na etacie tylko na innych zasadach (czasem bardziej oplacalnych z punktu ekonomicznego).

Dowartosciowales sie tym, ze nic konkretnego nie powiedziales poza "rozowa pantera". Okreslenie z kosmomu nie poparte zadnymi argumentami... To cie niby mialo dowartosciowac dobry jestes.

Zdejmij te klepki z oczu i wreszcie dojrzyj to ze nie wazne jest to co robisz a to jak robisz! I wreszcie zacznij pisac jakies argumenty bo jak narazie to pleciesz jakies bzdury niczym nie poparte no chyba ze jedyny twoj argument to "znam realia" i to ze pisze bledy. To faktycznie doswiadczenie w biznesie masz niesamowite!

co ci to da? spoldzielnia tego nie honoruje...juz bylo o tym w tv

Tak przy okazji: jeżeli dziewczyna to blachara???? To chłopak???? Blacharz ???? ;-)

rudy błazen z druhem

Ty, ale ja nie pisałem do końca poważnie... zobacz sobie co jest na końcu mojej krótkiej wypowiedzi...

jeżeli chodzi o mnie to "jestem za młody i za przystojny, żeby za to płacić"... nawet fantami...

a jeżeli chodzi o super-bogate laski to nikomu nie polecam... przerabiałem ten temat (bynajmniej nie z chęci "wydojenia") i mogę powiedzieć jedno: rozpieszczone, noszą głowę w chmurach i myślą, że każdy będzie robił to co one sobie wymyślą...

a ja ci zycze zebys trafil kiedys na lepszego cwaniaka od ciebie:)
jak sam napiales:,,ja policji nieuwazam",wiec po co tu wlazisz i piszesz te swoje ,,mardosci,,?wierz mi,nikogo nie interesuje twoja historia a jesli musisz juz sie komus pozalic to zacznij pisac pamietnik.wyjdzie ci to na dobre:odreagujesz,poćwiczysz ortografie...
PS. nawet jakbym miala czyscic kible to bym to robila bez zadnych wyrzutow sumienia, ze ponizam drugiego czlowieka a sama jestem jednym wielkim zerem...

padło padło padło no i dobrze......

jakoś nigdy nie mogę się zebrać...
przyjdę na kolejne spotkanie... najlepiej przy browarze...
jutro też bym przyszedł, ale niestety o 18 jestem umówiony na ważne spotkanie, więc nie dam rady...

już dawno w telewizji było o tych tanich okkienkach jakie to są przekręty
ludzie wpłacali kase a ta niedochodziła gdzie powinna

to se kup i upiecz heheh i po hu j pierdoli sz palancie

rudy błazen z druhem

1)mŁODA a netykiete znasz? Jesli nie znasz to zgas tego CapsLocka, bo w oczy razi.

2)Ty za jakas slawe sie uwazasz, ze ludzie maja cie o cokolwiek pytac?

"Autor: gans (---.lom.netster.pl)
Data: 30-10-07 14:35

sora lamusy ale ja policji nieuwazam.a pluc psowi w morde to neizadna filozofia . co ztego ze pujde na 2.4 w cele. wyjde i znow ponize skurwiela.wtedy kiedy trzeba to psow niema wiec najlepiej zeby wcale skurwysynow niebylo. Wybij sobie zglowy szukac na komendzie pracy. zreszta co ty tam mozesz robic kible bedziesz czyscic jak reszta spoleczniakow

zycie"

Puknij sie w glowe dzieciaku (bo intelektualnie i spolecznie nie dorosles do szkoly sredniej nawet). Jakies syfiaste "mundrosci" marginesu nam tu rozpuszczasz. Nie wiem czy wiesz, dziecko, ale zyjemy w XXI wieku, a ty masz mentalnosc z epoki kamienia lupanego (wybacz, chyba za mądro sie wypowiedzialem, jeszcze mozesz nie zrozumiec).

Skad sie biora takie cwoki? Chyba wiem kto powinien do Iraku pojechac :) Na samochody poprzypinac zeby pociski absorbowali albo na pole minowe z ochraniaczami do sluchu.

rudy błazen z druhem

a moim zdaniem maja racje , w blokach to udręga dla sąsiadów , sierść na klatce , szczekanie , łajno niesprzątane na trawniku itp . W 100 % POPIERAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E tam, czepiacie się dziewczyny.

Każdy to przeżywał po podłączeniu neostrady...

link z pewnoscia dobry...nie widze bledow

Gdzie w Łomży można zrobić kurs instruktora nauki jazdy!
Jak długo trwa i ile kosztuje?
Jestem zainteresowany ze względu na wyjazd do Anglii, bo tam nasze dokumenty honorują i można niezłą kasę zarobić, oczywiście jeżeli zna się język:))))))))))))))))))))

akurat zawodowka nie ma tu nic do rzeczy:) zaplaci to i na umk moze isc:D

btw/ haaaah5 - jestes kobietka:D? myslalem, ze facetem i dlatego napisalem "popieram go"

Myślę, że prawdziwy Rambo wiedziałby co z tym zrobić ? hehe

oooooo

tego już dodawać nie musiałeś, SaneOne

jak wam sie podoba nowe lokum hurtowni Prymus z zabawkami??? Bardziej przestronna!!!

A ja się boję się swojej lewej ręki bo słyszałem że ona to i nawet zabić potrafi.

Inwazja "dzieci neostrady" + "pokolenia Bravo" + "pokolenia fotka.pl" na nasze forum rozpoczęta.

haaaah5 z tego co mi sie wydaje to nabór prowadzony jest w trybie ciągłym :)
Policja ma obecnie braki kadrowe i chyba stąd to rozwiazanie... Najlepiej przejsc sie do sekcji kadr i tam Ci wszystko powiedzą.... ;)
Tu masz nr:0862161400 powodzenia i daj znac jak Ci poszlo na testach :)

raczej ją "tylko" zaśpiewała :)

słowa i muzyka - kto inny. (muzyka: R. Żyliński, słowa:J. Odrowąż)

ja nie mam nic do kierowcow tirow. fakt czuje sie troche nie komfortowo kiedy w srodku zimy gdy jest slisko i sypie snieg tir uczepi mi sie tylka i jedzie caly czas za mna w nie wielkiej w sumie odleglosci... zawsze mam wrazenie ze w sytuacji gdy trzeba bedzie nagle wyhamowac on nie zdazy... ale do polskich kierowcow tirow mam zaufanie. najgorzej jest chyba z litwinami bo naprawde maja wszystko gdzies... jezdza jakby byli niesmiertelni... fakt oni sa wyzej i maja wieksze szanse... nie raz widzialam jak jada np na czerwonym swietle nawet bez przyhamowania tylko tak jakby tych swiatel wcale nie bylo... jak lama wszystkie mozliwe przepisy... i naprawde wypadkow w polsce spowodowanych przez nich jest bardzo duzo... i tylko oni wychodza z nich zazwyczaj calo.... zastanawiam sie czemu wszyscy o tym wiedza i nikt nic z tym nie robi... (nie mysle teraz o zwyklych ludziach ale o naszej "wladzy")

Kochani forumowicze poszukuje kontaktu z Julitą Weronika Puchalską jeśli ktoś posiada informacje jak można sie z ta osobą skontaktować prosiłbym niezwłocznie o informacje na numer telefonu 508 233 132. Jest to dla mnie bardzo wazna sprawa , z góry dziękuje za wszystkie informacje. pozdrawiam Adam

jakies na pewno:)

ale jaki ma sie na to wplyw?? na wlascicieli zwierzat domowych mozna jakos wplynac, na te ptactwo chyba raczej nie bardzo?? ewentualnie mozna park wyciac w pien, to chyba jedyne rozwiaznie problemu?

Lyść:)

http://13k.pl/-/sugestia.php Z POZDROWIENIAMI

Nie jestem pewien czy nie jesteś zaklasyfikowana do odpowiedniej sekcji po multiselekcie. Sorki, ale nie wiem.

A co do gansa - dno i dwa metry mułu...

Ja nie mialam problemow z rejestracja i aktywacja konta:)

Zbych

ja nie wiem kto to jest ale chyba ma cos wspolnego z "4 Pory Roku:, nie jadlem tej pizzy z Da Grasso ale z 4 por tez nie jadam, moja zona sie tym tez fascynuje a dla mnie to dziadostwo!! najlepsza pizza jest w Diavollo!!

Myślę, że ten gans to marny prowokator.

Kurs na instruktora zdaje się w Białymstoku. Koszt około 4-5 tyś. zł. Teori jest około 50-100 godzin a jazdy nie pamiętam ale nie mniej niż 50 godzin do tego dochodzo skąplikowane i trudne testy psychologiczne. Czas kursu około 6 miesięcy albo więcej. Więcej informacji poszukaj w necie na google. Zycze powodzenia... hehe

FERENC!!!
FERENC!!!
FERENC!!!

na ŁKS-ie to sędziowie boczni bali d*py i pomogli im wygrać a wcale mecz nie był taki zły ale ty pseudo kibiców to tylko lać pałami po głowach aż im po pękają i Łks kare dostanie

"Obok kupców swoje miejsce znalazłyby tam CENTRUM KULTURY, galerie, czy punkt obsługi turystów. Koncepcję przebudowy architekci mają przygotować do końca listopada."

Jak myślicie?
Ile jeszcze potrzeba czasu żeby przekonać radę miasta, że budowa Centrum Kultury ma naprawdę sens (ten pomysł oraz projekt funkcjonuje już od dawna), że warto inwestować w kulturę chociaż w minimalnym stopniu i że jest to kolejny dobry pomysł, żeby trochę ruszyć to miasto?

A może znowu któryś z radnych zada entuzjastycznie pytanie - "czy miasto postarało się o oszacowanie choćby przybliżonych kosztów utrzymania tego obiektu?" i zbudujemy kolejna Biedronkę? A może rondo? kościół..? A może po prostu zostawić to bez odpowiedzi?

astronom fajnie a czy nie masz nic wspólnego z właścicielami tej pizzeri?, napisałeś tylko dwa posty ogólnie hehehe

Rosyjscy neurolodzy odkryli nerw łączący oko bezpośrednio z dupą.
Kiedy ukłuli pacjenta igłą w dupę, w jego oku pojawiła się łza.
Kiedy wbili tą samą igłę w oko, pacjent się zesrał .

Kolorowej niedzieli :)

Rzeczywiście centrum kultury faktycznie rozruszałoby to miasto, ale niestety sam budynek nic tu nie zmieni. Łomżyńska kultura jest niestety jak stojący staw,wszyscy w nim siedzą i gniją, oby do emerutury.Ciągle te same imprezy, koncerty, wieczny brak pieniędzy, ciągle na usługach wszystkich kościołów świata i dostojników łomżyńskich. Tu potrzeba silnych rąk które będą kulturą zarządzać, osób odważnych, pewnych siebie, osób , które potrafią i lubią budować relacje z mediami, innymi ośrodkami kultury, instytucjami, sponsorami, artystami.
Potrzeba wyżej wymienionych sponsorów, którzy zaczną wspierać działania kulturalne dla samej idei rozwoju kultury, bo niestety większość z nich(poza kilkoma chlubnymi wyjatkami) myśli tylko o tym czy sponsorowanie kultury im się opłaca- czy pokażą ich logo w TV, czy usłyszą o sobie w radiu.Wstyd!

Ludzie tu jest tyle młodzieży! Co oni mają robić?chodzić po kiepskich klubach ?Trzeba obudzić w nich jakieś wyższe instynkty niż zaliczyć panienkę, napić sie piwa i zapalić papierosa!Te społeczeństwo głupieje! Zainwestujmy w młodzież, dajmy im szansę sie rozwijać! zatrudnijmy różnych nowych instruktorów, otwórzmy nowe koła zainteresowań, otwórzmy galerie z twórczością młodzieżową.To wszystko jest możliwe! Tu jest tyle ciekawych ludzi,ale wszyscy stad uciekają, bo czują ze to wszystko gnije, bo nie chcą być częścią tego gnicia, bo nikt poza młodzieżą ich nie docenia,bo zarabiają mało. I wiedza ze sami nic nie zmienią, bo jedna osoba nie zbawi kultury!Tu trzeba siły!Siły młodzieży, sponsorów, kadry zarządzającej!

Nie pozwólmy żeby kultura, była opanowana przez ludzi którzy nie chcą i nie maja siły walczyć o to żeby było lepiej! Szanujmy tradycję,ale otwórzmy sie też na nowe możliwości! Pośćmy w ten zamulony smutny staw nowy strumień życia i niech to wszystko płynie, zmienia się na lepsze.Nie bójmy sie mówić o tym,że jest źle!I przede wszystkim NIE STOJMY W MIEJSCU!!!!

pozdrawiam

Rynki to nie parki. Drzewa rosną w parkach, ogródkach jordanowskich i w lesie. Jeśli ktoś jest miłośnikiem drzew to zapraszam na łono natury. Fontanna jako element atrakcyjnego rynku byłby mile widziany chociaż uważam, że tego typu urządzenia powinny mieć swoje miejsce raczej na uboczu. Ustawienie jej na środku placu to błąd bezpłodnych umysłów projektantów. ( Oprócz takiego sytuowania mającego uzasadnienie w historycznym kontekście kompleksowych założeń urbanistycznych- dawno dawno temu....) Poza tym ciekawszym widokiem niż stumyczki wody byłby widok pręgieża miejskiego, przy którym przywiązywanoby pijanych kierowców na 2 godzinki po 17:00 żeby kazdy mógł przyjechać i obejżeć. Jeśli miasto pobierałoby bilety z tej okazji to doczekalibyśmy się wyremontowanych parkingów miejskich w przeciągu roku.
Ruiny - jak już ktoś wspomniał powyżej moga być częścią kompozycji jeśli są użytkowo uzasadnione. Sprzeciwiam się blokowaniu budowy nowej tkanki dlatego, że ma powstać na miejscu starych ruin. Niech te ruiny będą częścią nowego niż miałoby byc odwrotnie.
Kultura - jak najbardziej potrzebna, spójrzmy na to co się dzieje w Holandii czy Danii...zróbmy kilka wystaw żeby wszyscy mogli obejrzeć - może być na powietrzu, latem, na tym placu co jest. Przecież można uzyskac fundusze z Unii, trzeba tylko kazać jakiemuś urzędnikowi napisać wniosek i uczynic go odpowiedzialnym za jego realizację. Raz na 2 tygodnie zapytac o postępy...to chyba proste w urzędzie co ma ISO 90001. Jeśli będą problemy należy wykonać telefon do Ratusza we Wrocławiu. Oni powiedzą jak to zrobić

hahaha niezłe :)

kamillo ta z jelfy to nie mam pojęcia ;p

podales dwa razy te same IP i chyba to jest steam jak sie nie myle :P

Chyba stacja w środku osiedla mieszkalnego to niezbyt normalna sprawa, nie uważacie? Jak niedaj boże coś by pierd**** to leci z 5 bloków. A układ jest na cenie jak chole** i tyle no sorry jeśli w Jeżewie parę kilosów stąd paliwo jest tańsze o 10 % w białym jeszcze więcej. Jeśli nic się nie robi z paliwem to dlaczego na gazie tankowanym na statoil w Łomży przejechałem 15 km. mniej aniżeli tankowanym w statoilu w białymstoku, dlaczego samochód żel funkcjonował na tym gazie. Proste każdy bierze, wszystko zależy od ceny. Cena kupienia osoby, która coś sprawdza jest kilkakrotnie mniejsza od zysków spowodowanych kombinacjami.

...ale to nie jest żaden środek osiedla !!

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=116660&t=116660

Ktoś próbuje przejąć miejsce najlepszego tematu i stworzył temat - ELF.... buuu

Islandia:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Lepiej opyl tego opla aniżeli do łomżyńskich "mechaników ?" miałby go oddać.

byznesy łomżyńskie? śmiech na sali, wykorzystać, ograbić ludzi to jest łomżyński biznes, blokować budowę marketu, który by zbijał ceny, blokować wszelaka inicjatywę bo lepiej nabijac kabzę paru pseudobiznesmenów, paranoja pier***

Jak Ci się stopy pocą, to zmień obuwie i zmieniaj częściej skarpetki.

Jarek

W zeszłym tygodniu parę razy wieczorem odwiedzałam szpital.

To przykre, jak kierowcy samochodów potrafią utrudnić życie innym użytkownikom tego obiektu. Zajmowane są miejsca dla niepełnosprawnych, mimo zakazów "staje się" na obu podjazdach "na chwilę".

A wiele osób zajeżdża pod same drzwi głownego wejścia nie po to "żeby kupić leki dla chorej mamusi babci czy kolokolwiek" - bo apteki przecież tam nie ma. Tylko po to, żeby skorzystać z BANKOMATU.

Tak tak, owo "na chwilkę" potrafi doprowadzić do tego, że czekają na mrozie pacjenci Stacji Dializ, którzy powinni być odwiezieni do domu. Na podjeździe do Izby Przyjęć czekają niejednokrotnie również karetki - bo ktoś wyszedł tylko na chwilę.

Nie można tak. Uważam, że mimo iz jest to droga wewnętrzna szpitala. To ktoś powinen się tym zająć. Straż Miejska? Mandat i blokada kół może poprawiłyby sytuację.

Nikomu nie życzę tego, by jechał karetką, która nie może zaparkować na podjeździe z powodu BRAKU MIEJSCA. Szpital jest dla pacjentów przede wszystkim i powinni oni mieć swobodny dostep do wejść i wyjść.

Nie mówmy też o sytuacji, z której "trzeba odprowadzić chorą babcię do szpitala" - można ją przeciez wprowadzić a potem zdjechać na miejsce parkingowe - troszkę empatii ludzie ! Nie jedna wasza babcia potrzebuje pomocy !

A co do BIS - nie pochwalam ich zachowan - korzystam w podbramkowych sytuacjach kiedy jest chłodno ciemno i nieprzyjemnie. Sytuacja z niedzieli: Wsiadłam i poprosiłam na ulicę ..... . Pan stwierdził, że jest nowy i nie wie gdzie to jest. Myślę sobie OK - poprowadzę. Pokazywałam palcem, mimo, że taksówkarz powinien chociaż w przybliżeniu znać położenie ULICY. Pod koniec kursu nie pytając o zdanie zaokrąglił sobie opłatę do pełnej złotówki, mimo, że i tak była to droższa, niedzielna taryfa. NIE POLECAM. Gdybym nie jechała z dziećmi, zrobiłabym awanturę. Nie skorzystam ponownie z usług tej korporacji.

u mnie wczoraj w jednostce jeden siedzial i kable kradl! jak go jeszcze raz zobacze to mu nogi z dupy powyrywam!

no ale przeciez Ci mowilem ze ja nie jade na te targi a co dr dzwignia jedzie po operacji? wyslij mi smsem nr swojego gg

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org