Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak nas obuli... |
:> u mnie tez :D Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak nas obuli... |
Przydałaby się jakaś dobra strona internetowa na temat drużyny zawierająca informacje na temat zespołu rywali terminarza tabeli itp.
|
|
Kurcze Sprawdziłem W necie Czy jest wogle jakas strona dotyczaca 2 Ligi Siatkowki i co?? Nic:/tylko 1liga trzeba powaznie pomyslec o stronie
|
|
Jest cos:D http://www.pzps.pl/table.php?teamGroupId=24 Tu jest tabela ale niestety pusta ;/ ciekawe czemu jej uaktualnio tam mozecie cokolwiek znalesc
|
|
heheeheh, zadzam sie z Toba haaah5,ale napisze tylko jedno...Rozne opinie slyszalem o "gwiazdach" z Lomzy od ludzi mieszkajacych w innych miastach.Sa tu ladne dziewczyny ale tez i latwe,a ze Lomza metropolia nie jest wiec moze to bardziej widac....ale gdzie tego nie ma?!wszyscy sa siebie warci,zarowno te co tak powszechnie daja jak i ci ktorzy powrzechnie biora..:)....nie wrzucam wszystkich do jednego wora..:)
|
|
Nie ma a dlaczego?nie pajacujcie tylko podpowiedzcie czemu nie macie problemu!!! Wystarczy zainstalowac firewall i problem z glowy o ile sami nie zezwolicie na te pokazywanie reklam.Bardzo dobry jest Kerio jak rowniez Outpost.Ja mam Outposta i reklam brak..:)ogolnie zadowolony.:)
|
|
a mnie najbardziej rozbawił ten tekst: "Trener łomżan był zadowolony z wyniku" Wg mnie jest żenujące żeby się cieszyć z takiego wyniku z najgorszym zespołem w tabeli. Widać jak trener stawia na swój zespół. Czas wrócić do IV ligi. Wówczas z powrotem wszyscy będą się cieszyć że ŁKS będzie na szczycie tabeli.
|
|
porąbało CIE?? UKS JEDYNKA W EUROPEJSKICH PUCHARACH??Człowieku , w LSK jest bardzo wysoki poziom , Białystok ledwo w LSK sie utrzymał ( a maja zawodniczki o niebo lepszei niz w Łomży), cieszymy się z seta urwanego Warszawie , a ty wyjeżdżasz z europe pucharami . Moim zdaniem piłka jest bardziej popularna , ma większe rzesze kibiców , to wieksza promocja niz siatkówka , najlepiej narazie utrzymać te dwi dyscypliny na II ligowym poziomie , a ping - pong , to i Piątnica może grać w I lidze , wystarczy ściagnąć wirtuozów paletki . Nawet taka wiocha Kmita Zabierzów , nikt o niej nie słyszał , a teraz prawie wszyscy wiedzą , że lezy w Małopolsce .
|
|
skoro wiesz to po co sie pytasz??gazy pieprzowe to szmelc!!
|
|
Stomp The Yard...
|
|
Strictly Ballroom, Dance with me, Honey, Save the last dance, The way she moves, Zbych
|
|
idz kretynko zapisz sie do bonaru na tańce a nie zakładasz kilka tematów o tym samym.... Zbych
|
|
Taka sciema lomzynska "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |