Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński złożył wieniec pod krzyżem; okrzyki: "Jarosław" |
za moich czasów to niejaka Menia z vety, odkurzacz z legionów:) i wiele innych:)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński złożył wieniec pod krzyżem; okrzyki: "Jarosław" |
oooo LOL sam jak ta blachara
|
|
Ja już jestem 'po' :) Szkoda, że nie zdążyłem przeczytać, że będziesz obok ;)
|
|
ani się człowiek obejrzy, a facet jest już "po"
|
|
Wszystkie fajne. Ale qndelki są owocem ludzkiej bezmyślności, niestety... A temat to prowokacja? Pozdrawiam.
|
|
Myslę że temat troche nie na czasie,lepiej było go założyć jak były wakacje wtedy co druga na aleji gwiazd czyli Aleji Legionów to blachara.Ide se raz do McDonaldsa mijam takie trzy siksy a jedna do drugiej-o popatrz jakie miski za maską siedzą.Zeby nie to że tu jest admin to bym je nazwał po swojemu
|
|
i moze wresszcie cos sie zmieni a rzad tuska nie bedzie przymykal oczu na lamanie prawa przez czarnych.
|
|
hehe jednak co nasz temat to nasz temat :d ma w sobie wszystko i nic :d znajdzcie drugi taki :P
|
|
Zahęcam wszystkich do obejrzenia filmu, gdzie pokazana jest cała prawda o zamachach z 11 września. Twórcy filmu obalają mit związany z Osamą Binladenem. http://video.google.pl/videoplay?docid=1364247616051038290
|
|
Szczególne natężenie "blachar" występuje w Łomży w promieniu 0-300 metrów od Statoilu ;) A tak poza tym to temat wyppierdolić na allegro !!!
|
|
widac parafianin zasluzyl, a ile razy pobito ksiezy i nikt nie placze. Ale i tak uwazam, ze pracownicy (ksieza i ich administracja) powinna byc na procencie od podatkow "wierzacych", tak jak administracja panstwa. Ale chrzciny, komunie, wesela, pogrzeby za free. Kaplan powinien pracowac, tak jak inni obywatele (po co zatrudniac "cywilne" katechetki bez wyksztalcenia robiace krecia robote KK),napewno sprawdzili by sie w administracji, szkolnictwie, poradniach, a napewno jako pracownicy fizyczni (widac ze sa to dosc poteznie zbudowani panowie w wiekszosci). No tak ale zaraz mnie wyklna jak Lutra.
|
|
Derby wojewodztwa podlaskiego - taka nazwa jest poprawna. No to kto idzie jutro na derby "podlasia" hehe ?
|
|
Coś ty drugi Luter ??? hehehe
|
|
Blachara też człowiek. Może lepiej dać temat o łatwych facetach? :D Takich co jak się im tylko pokaże kawałek cycka albo tyłka to od razu namiot w gaciach i gotowi do akcji. :> Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ewentualnie derby w podlaskiem, a z drugiej strony to nie wiem po cały ten zgrzyt, i tak dla całej Polski jak też dużej liczbie łomżyniaków, Łomża leży na podlasiu. A fakt że należy do północnego mazowsza z tego co widzę jest tylko w świadomości nie wielkiej ilości mieszkańców.
|
|
A niedługo to się odwrócę do ściany i zasnę ;) Bo już po dobranocce :)
|
|
własnie skonczyłem ogladac i bardzo mi sie podobał...
|
|
Derby serka z-pod-laski i ***. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
8 zł
|
|
Obejrzalam dziś wystawe "Cmentarz Łomżyński " -fotografie p Andruszkiewicza --nostalgiczne , pelne piekna zdjecia ..W Galerii pod Arkadami stworzono nastroj zadumy nad przemijającym czasem ..Moj stary ojciec wyszedl z Galerii bardzo wzruszony , ja tez --Niewiele eksponatow , ale wrazenie ogromne ..Mysle , ze niektorzy uczestnicy Forum powinni tam wejsc na chwile i pomyslec o czasie , ktory przemija --o swoim czasie ...
|
|
Obejrzyjcie jeszcze to , a trochę się rozjaśni o co w tym wszystkim chodzi http://video.google.com/videoplay?docid=-5870901554543719947 rudy błazen z druhem
|
|
Są torby z kukurydzy, całkowicie ulegające biodegradacji z taniego; łatwego w pozyskiwaniu surowca. For "Autor: Cleric" Z tymi wiklinowymi koszami może być problem. Doskonałym materiałem do przenoszenia dużej ilości zakupów są wykonane z tektury pudełka wykorzystywane w supermarketach (do przenoszenia jakiejś partii towaru np. 30 serków waniliowych), będąc na wakacjach, nie tak daleko bo w Piszu, w markecie (jakaś zagraniczna sieć) nie dostałem żadnej reklamówki tylko taki kartonik, jaki sens pakować towar, który posiada własne opakowanie w następny plastik. Zbych
|
|
for: "Autor: haaaah5" Zadałaś pytanie ale chyba nie skumałaś mojej odpowiedzi. "...dziewczyny idace niedaleko statka ..." Czy nawalone siksy krążące jak sęp nad padliną przy statoilu odnoszą się do dziewczyn po prostu tam przechodzących. Przeczytaj dokładnie jakąś wypowiedź potem się sadz. Ja mam wyj*** na takie dziw** i myślę, że nie jestem sam. Zbych
|
|
Nie wiem w jakich godzinach przytulisko jest otwarte za to podaje Ci poniżej nr kontaktowy więc możesz zadzwonić i się dowiedzieć; 216 31 83 - schronisko Arka Każdy piesek jest ładny więc nie sugeruj się tekstami typu " nie wiadomo co z kundla potem wyrośnie".. No i oczywiście bierz psieska ze schroniska, przynajmniej za darmo upiększysz zwierzakowi życie :)
|
|
Fadi!walę z Tobą jak w dym, tylko znajdź opiekunke do moich dzieci:D
|
|
dzieci tez mozecie wziac :) jak spacer to spacer...bedzie bardziej rodzinny taka banda :P
|
|
racja. wsrać, wmówić i wczytać
|
|
A zamierzacie zagrać??? Pewnie słyszeliście, że powstała gra? Już demo mnie zabiło - demo Czekam na dostarczenie gry do domu! :) Zbych
|
|
90 minuta 0:0
|
|
o 1 godz do tyłu "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
jakby nie patrzyl to pospimy krocej:D
|
|
a mnie tez takie co jak sie przesuwa strone na dol to i ta reklama idzie w dol
|
|
Wychu pisze akurat w tym temacie ,by Cie zwabic:))) Znow cisza po tamtej stronie oceanu... napisz cos ciekawego,bo tu niestety nudy:( Pozdrowionka:)
|
|
floorek rolexa a co chesz kupic mam do spedzania kosztował nie mało
|
|
ruski za 3 zlote z 1970
|
|
|
|
siatkarki na kaukaz
|
|
jakie tam szanowanie he
|
|
Lol duży odzew hehe
|
|
i na dodatek ulic wszystkich nie mozna wyszukac...
|
|
nei czytałem ale gra moze byłą by fajna tez sie napaliłem ale szkoda ze to nie crpg tylko rpg ale cuz moze pogram kiedys ostatnio sie napalilem na gazete z ksiązeczką i plakatem 15 złoty poiszłoooo xD
|
|
no dokladnie...
|
|
jest ktoś z was lubi ja osobiście kiedyś nie lubiłem ale jakos tak wyszło ze bardzooo ją lubię xD a jak tam u was ?
|
|
ja sie chyba juz przyzwyczaiłem ale wkurzają mnie takie co ucieka x do zamykania albo cos tp xD
|
|
aaaaaa nauka xD ?
|
|
Chciałabym sie dowiedzieć gdzie można sie na jakieś tańce zapisać w stylu hip - hopu i takie tansze Pozdrawiam i proszę o posty
|
|
w bonarze pani Kisiel prowadzi byłas na zakonczeniu wakacjii ? tam przy pg1 tto dziewczyny tam tanczyły i to nawet bardzo dobrze xD
|
|
ps... to zalezy od czlowieka, od ubioru, miejsca w lawce...itd... ja po wieloletnich obserwacjach ;) mam niezawodny sposob, ktory bym stosowal, gdybym mogl;]
|
|
gaz na psy i na ludzi jest taki sam...tylko sposob jest "podania" jest inny mamy jeszcze gaz zelowy, ktory nie ucieka z wiatrem, co pomaga przy pryskaniu Pifpaf
|
|
Masz już pieska Ronald?
|
|
no to napisz ten "niezawodny sposób"
|
|
No Ronald!! Masz wielkiego plusa!! Widzisz ile biedactw przebywa w schronisku! Ty uratowałeś jednego! Przynajmniej on będzie miał dobrze! Tak piękna pogoda, że wybieram się na spacer z moim kundelkiem! :)
|
|
u got served
|
|
kosz jest zaje.....:D:D:D zadna noga ani siata mu nie dorownuja:D
|
|
Tańczący z wilkami! :))
|
|
Piesek zlał mi się na nowy dywan! :( Idę prać! Kto mi powie czym wyprać ten zaszczany dywan?? Piesek też jest nowy! :)
|
|
to samo ja ci moge tu napisac...mam sie przekonac, po tym co ktos napisze? "czesc kupilem gaz obronny, na ktory wymagany jest swistek papiery zwany zezwoleniem posiadania gazu, oczywiscie nie mam zezwolenie(jestem zajebisty, co?) kupilem go za 300000 zl moglem w euro, ale taniej by wyszlo...(zajebisty jestem, co?) te gowno za 30 zl bez zezwolenie jest do dupy! w ten moj stoi na szafce i sie kurzy ten moj jest lepszy bo trzeba miec zezwolenie" i co? ze ktos mi napisze, ze lepszy to mam sie go sluchac...zaloze sie, ze kazdy by nie chcial takim nawet za 2 zlote dostac po oczach...i by sie przekonal czy bubel czy nie bubel, spelniajacy swoja prace...wkoncu do tego jest... najwiecej sie odzywaja "specjalisci" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wsadzic dywan do pralki z psem? chyba nie? wsadzis psa do pralki? chyba nie? wsadzic dywan do pralki? chyba nie? kupic vanish za 5 zl? oo tak!(tylko taki do dywanow) i nie stosuj na psie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
piszesz brednie chlopcze, tam akurat sa ludzie (z ktorych czesc znam osobiscie), ktorzy wlasnie testuja go na sobie, dziwne nie?? ja bym tego nie zrobil!! oni uzywaja tego i chca miec pewnosc, dlatego probuja!! ty i tak tego nie zrozumiesz bo masz gaz za ile tam napisales 300000 zł i stoi on na polce, specjalisto....
|
|
Dywan już wyprany, tak mniej więcej. Ten vanish jutro kupię. A zpieskiem wychodzę co pół godziny! Dzięki za porady! No i oczywiście, że nie gniewam się na mego pieska! Rozumiem, ze nowa sytuacja go stresuje. Mnie trochę tez!
|
|
a ja mam lek przed takimi glupimi postami
|
|
ja sie boje ~mŁODA (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
|
|
Przerażają mnie ludzie zakładający debilne posty na forach...
|
|
sorry ale ja nie jestem pracxownikiem firmy votum-cu jesli mi to udowodnisz place 100 000zl mam pokrycie a swiadkiem moze byc kazdy kto to czyta na pw moge wyslac ci moje dane i sama sprawdzisz czy tam pracuje. To takie wyjasnienie zeby nie bylo ze robie reklame ... EuCo nie wyciaga od ludzi pieniedzy? A prowizja 30% to nie wyciaganie pieniedzy? Macie dokladnie taka sama prowizje co votum. Moja prowizja byla 25% + 17zl za wyciagniecie notatki (jest to jakas niby oplata za upowaznienie notarialne) w umowie mam informacje ze dodatkowe koszty nie przekrocza 1% mojego odszkodowania wiec lacznie bylo by 26% Poprosty w votum jest stala prowizja + koszty u was najpierw obliczane sa koszty a pozniej wliczacie to sobie w prowizje a uzaleznienie prowizji od daty wypadku to tylko bajeczka dla klienta Ze strony dowiedzialem sie ze rowniez prowadzicie likwidace AC oraz odszkodowania za uszkodzone samochody rozumiem ze prowizja pobierana jest zarowno od szkody auta jak i uszczerbku na zdrowiu? W przypadku votum prowizja byla pobrana wylacznie od uszczerbku na zdrowiu odszkodowania za kasacje szkody samochodu byla nie tknieta. Czy firma EuCo wyplaca poszkodowanym zaliczki na leczenie pomimo iz sprawa jeszcze sie toczy lub dopiero co zostala zawarta? W przypadku votum zdarza sie, ze leczenie od samego poczatku pochlania pieniadze i od firmy mozna otrzymac zaliczke na pokrycie kosztow leczenia! W waszej fuirmie tez tak jest? Firma Votum posiada wlasna klinike rechblilitacyjna chociaz niektorzy moga uznac to za dodatkowy sposob by wyciagnac kase ale nikt cie nie zmusza do leczenia w tej klinice a podejrzewam, ze obsluga posiadany sprzet czy personel znacznie przewzsza standardy nie jednego szpitala w polsce. Nie twierdze ze ktoras firma jest gorsza czy lepsza ale atak ze votum zeruje na nieszczesciu a firma euco nie jest kompletnie bez podstawny obie firmy utrzymuja sie z tegosamego wiec jesli twierdzisz ze votum zeruje na ludzkim nieszczesciu to niestety ja jestem zmuszony powiedziec to samo o tobie i twojej firmie. ZARABIACIE NA TYM SAMYM MACIE TAKIE SAME PROWIZJE wic nie masz podstaw do tego by sie wywyzszac no chyba ze udowodnisz mi wyzszosc Twojej firmy od Votum jak narazie tej wyzszosci nie widze ale na stronie poza ogolnikami nic nie ma... To jest biznes jak kazdy inny i czy robi sie to dla ludzi czy nie on musi przynosic dochody. Wlasnie po to powstal nie po to by pomagac a po to by zarabiac! Ktos wlozyl swoj czas i pieniadze w to a teraz chce je wyjac. Firmy pogrzebowe tez zarabiaja na udzkim nieszczesciu. Ciekawe czy w tym wypadku tez ktos stwierdzi, ze kilka tysiecy za pogrzeb to za duzo przezciez zbic skrzynke kazdy moze i wykopac dol i zamiast placic kilka tysiecy mozna zrobic pogrzeb za kilka stowek. wiem troche niesmaczne porownanie... Czasami czytajac podobne posty mam wrazenie ze to przez ludzka zawisc sa posty typu po co placic skoro mozna zrobic samemu. Dla takich ludzi mam pewna rade zamiast siedziec u mamusi na garnuszku lub na etacie w jakiejs firmie sam takowa zaluz. I pamietaj, twoja posada tez nie jest niezastapiona technika idzie do przodu i w kazdej chwili szef moze ci powiedziec po co mam ci placic tyle pensji skoro moze zrobic to ktos taniej! A jak zacznie brakowac ci czasu to wtedy zobaczysz ile tak naprawde jest warty czas, ktory ktos poswieca na zdobycie odpowiedniej wieczy w swoim temacie. Niestety osoba ktora uwaza ze nie warto za cos plaic bo mozna zrobic to samemu tego nie zrozumie do momentu az nie zaczniej jej brakowac czasu...
|
|
Skad nagle taki wypust glupich tematow na tym forum? Cytat: lol ?
|
|
|
bleeeeeeeeeee
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |