Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gubimy prawdziwych bohaterów |
ja lubie chodzic w dre!Ze ty vwolisz chodzic w pantofelkach i pod krawatem i w dodatku wygladasz jak wozny w dzien nauczyciela to twoja brocha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gubimy prawdziwych bohaterów |
ja jestem za kara smierci dla gwalcicieli malych dzieci!nawet by mi reka nie zadrzala mogl bym byc wykonawca kary
|
|
Co za głupi post !! Co się dzieje z tym forum, tutaj już nic nie ma ciekawego, wypowiedzi i tematy są już żałosne. Ten temat przebił chyba wszystkie dotychczasowe, terrorysta ile żeś myślał nad wymyśleniem tego pytania ?? Chcesz zaistnieć na tym forum czy poprostu nie znasz odp. na te Twoje pytanie ??
|
|
cytuje ... --------------------------------- Piątek, 13 Luty 2004 PRZYSPIESZAMY., Od 1.03.2004 przyspieszamy..... a dokładnie wszystkie osoby mające abonament inny niż 32kbps i mieszkające w zasobach SM PERSPEKTYWA, będą mogły mieć udział w łączu większy niż wykupiona przepływność jeśli łącze nie będzie obciążone. Oznacza to efektywne przyspieszenie dostępu do internetu prawie we wszystkich godzinach. Osoby posiadające najniższy abonament pozostaną na starych warunkach z tą róznicą, że dostęp do poczty i www będzie znacznie wydajniejszy co w praktyce oznacza również większy komfort pracy... -------------------------- dzis 27 kwietnia ..... jak nie widać tak nie słychać.... olanie na maksa mija drugi miesiąc a tu jak nie było poprawy tak nie ma.... a co najlepsze .... --------------------------- cytuje Poniedziałek, 22 Marzec 2004 WICHURA, Niestety, szkody spowodowane złą pogodą dały się i nam we znaki, uszkodze linie energetyczne spowodowały zaniki napięcia, które uniemożliwiły poprawną pracę naszych urządzeń na niektórych obiektach... Za utrudnienia przepraszamy ------------------------------ heheh to to już szczyt ... zwalać wszystko na wiatr.... cytuje.... Czwartek, 1 Kwiecień 2004 SWITCHE, Wykryliśmy wadliwe działanie niektórych switchy(przełączników). Wadliwe działanie następuje tylko w przypadku przechodzenia przez porty switcha większej ilości pakietów, usterkę można wykryć pingując bramę. Adres IP bramy różni się od adresu IP komputera tylko cyfrą "1" na końcu. W przypadku utrzymywania się czasów do bramy powyżej 50ms przez dłuższy okres, prosimy o informację na temat... ------------------------------ jak nie wiatr to switche..... ciekawe co będzie w poscie 1 maja czy 1 Czerwca.... pewnie że bloki są za wysokie.... i internet nie będzie działał....
|
|
Wiossenna deprecha...
|
|
Terrorysta, u mnie na osiedlu istnieje fan klub Biladena, no wiesz takie nieoficjalny, od czasu do czasu walną gdzieś bombe w Iraku. Jak chcesz się zapisać to bądź w jutro w lasku jednaczewskim o 18:23. Nie spóżnij się !! ps. Ty jesteś na jakieś ostrej fazie ??
|
|
Najlepsza szkoła to Agrobiznes w Łomży ;)
|
|
He he, zachciało się Parky Sportowego. Będzie za 20 lat he he
|
|
e tam, trza zmienić operatora. Jest tyle do wyboru !!! Po co ta gadka !
|
|
bede spoznial sie do pracy ...........
|
|
oczywiście legal ;) to jest wersja 7.0. Załadowałem akcje do Presets/Photoshop Actions, ale mam problem ze znalezieniem tego w samym Photoshopie. Wiesz gdzie to jest???
|
|
to chyba lepiej juz jezdzic rowerem
|
|
Szkoda samochodu.
|