Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie te taniejące pieczywo,nabiał i wędliny?? |
dr Dworakowska, przyjmuje w poradni w szpitalu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie te taniejące pieczywo,nabiał i wędliny?? |
Siemka Mam zapytanie co do jutrzejszego meczu siatkówki. Czy będzie jakiś bilet i ile on by kosztowałby. Jeśli jest ktos poinformowany to z góry dzięki za info :D PZDR.
|
|
czy wedlug was wszystkie dziewczyny idace niedaleko statka to blachary?!
|
|
hehhe a mi sie podoba, tak głupie, że aż śmieszne. rudy błazen z druhem
|
|
często w tych rejonach chodzę ale nie znalazłem kluczy.Jak bym coś takiego odnalazł to bym oddał a co tam. Ale pewnie jakieś bachy odnalazły i pewnie już ich nie ma .
|
|
a kaczka ile razy dziennie powinna jeść? marCelus resurection. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
wybacz ale po pierwsze nie jestem siksa,po drugie nie spaceruje po legionow(a zdarza mi sie czesto to robic)w celu znalezienia jakiegos idioty z fura bo mam faceta i (po trrzecie wlasny samochod.zadnemu swojemu chlopakowi nie pozwolilam za siebie placic w knajpach tylko zawsze po polowie wiec nie wydaje mi sie zebym byla jakakolwiek blachara.dlatego prosilabym nie wrzucac wszystkich dziewczyn do jednego wora...
|
|
Nie jestem pewien, ale ten właśnie filmik ściągnąłem z 4lomza z linku, który ktoś podał kiedyś na forum. Zgadzam się z tą teorią.
|
|
A jeśli chodzi o nostalgie i to co warto zobaczyć - jestem ciekaw czy oglądaliście "Katyń" i jakie są Wasze refleksje po tym filmie. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Hej! Stronka ok! A głos oddany na "Arkę"!
|
|
Czy uważacie że wprowadzenie przez Łódź wprowadzenie zakazu używania torebek plastikowych przez sklepy jest dobrym pomysłem? W ślad za łodzianami idzie Warszawa, która również przymierza się do wprowadzenia tegoż zakazu u siebie. Może i Łomża powinna. Z jednej strony wydaje się to bardzo ciekawy pomysł. Jednak koszty pojedynczej torebki są znacznie wyższe. W zamian za to jednak dostaniemy czystsze środowisko. Z drugiej strony nie jest tak pięknie - w końcu te torebki będą z celulozy, a celuloza to nic innego jak drewno. Wtedy może pojawić problem wycinania drzew. Co Wy o tym sądzicie?
|
|
Tak doctorr, psy w naturze. I nie dawajcie psu makaronu, kaszy. Tylko sucha karma (droga) i kości. Jak kogoś nie stać na psa, to po kiego grzyba go sobie przygarnął? Pozdrawiam.
|
|
to byla ironia z mojej strony na temat kasz itd. ja psa karmie tylko miesem
|
|
bardzo dobry pomysl- wroca do laski jak kiedy torby szmacianki i tyle
|
|
Heh oficjalnie mogę powiedzieć że ten temat już ma za sobą rekord postów. Dotychczas najliczniejszym ył temat "Sen" założony przez Allinka i ma w tej chwili 409 postów. Podczas gdy ten wliczają już mój ma 435. Brawo :D
|
|
Witam. Jakie sklepy w Łomży polecacie które sprzedają najtaniej nowe laptopy?
|
|
Ten topic nie pobił żadnego rekordu, chyba, że rekord na najgłupszy topic, gdzie każdy pisze nie na temat, tylko po to, żeby nabić sobie liczbę postów. Do topicu "Sen" to temu brakuje lata świetlne pod względem merytorycznym. Samo już porównanie jest głupotą. Pozdrawiam :-) uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
Jestem jak najbardziej za. Zawsze można kupić torbę wielorazowego użytku z materiału a do supermarketu zabierać wiklinowy kosz :)
|
|
no ale jaka pizza mniam rudy błazen z druhem
|
|
wyprac
|
|
j/w tylko allegro! :-)
|
|
Też słyszałem o occie. Już nie pamiętam, czy chodziło o wstępne namaczanie w wodzie z octem, a potem chyba pranie. Są jakieś środki go utrwalania koloru, ale w Łomży pewnie nieosiągalne.
|
|
Nie mów hop, białystok pcha na siłę swoją koncepcję; pomimo 3 opcji przebiegu trasy viabaltica przez Łomżę i pomimo zmiany opcji politycznej.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=kPt8QxVxc1M "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
sorry, ale nie umiem czytac... za co wszystkich przepraszam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |