środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak Donek szkolił pilotów!!

Dziękuję Wszystkim za informacje.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak Donek szkolił pilotów!!

Najlepiej zgłoś sie do firmy zajmujacej sie zabudowami balkonow, tam przekaza Ci dokladne informacje o koniecznosci (badz nie) zglaszenia.
Pozdrawiam

Oczywiście, że takie zaświadczenie wydawane jest w sądzie na Farnej. Kilka dni temu znów musiałem pobrać. Cała procedura trwa około 4 minut, jeśli nie ma kolejki. Najwięcej czasu zużywa się na wypełnienie druku, ale jeśli robisz to n-ty raz, to łatwizna.

Tak na marginesie, szkoda, że kandydaci na posłów, czy senatorów nie muszą takich zaświadczeń przedstawiać.
Pewnie wielu parlamentarzystom zamkniętoby drogę do kasy z diet...

Dziwne te prawo, gdzie Polskę, we władzach reprezentować mogą kryminaliści po wyrokach, a pracownikiem banku, czy jakieś innej firmy musi być osoba o niekaralnej przeszłości..

Musisz udac sie do Sadu Okregowego na ul. Dwornej i na parterze w biourze podawczym poprosic o czysty formularz do wypelnienia, kupujesz znaczek sadowy za 50 zł i wypelniony formularz z nakeljonym znaczkiem skladasz w tym biurze podawczym, jesli nie bylas karalna to wydadza Ci ten dokumnet praktycznie od reki. (od stycznia zmienila sie ustawa w tej kwestii ) pozdrawiam

W Urzędzie Miasta jest Wydział Budownictwa , tam można zadzwonić i wszystkiego się dowiedzieć.

SZKODA TYLKO ŻE OD 1 STYCZNIA 2007 NIE MA JUZ ZNACZKÓW SKARBOWYCH BUHEHEHE

coś więcej

lukasz sprawdz maila :)

nie ma czegoś takiego jak prowincja, bo "prowincja lezy kolo wiekszego miasta" ale to wiesksze miast lezy kolo jeszcze wiekszego itp. a ziemia jest okragla.... ale ziemia jest tez we wszechswiecie (i w kosmosie) ktory jest nieskonczony, wiec wszystko jest jedną wielką prowincją

no proste :

cyt:

Re: catering na sylwestra gdzie i za ile?

Autor: eloo (---.elomza.pl)
Data: 21-10-07 22:30

ZApraszam do Wenecji

no ale:

Dom Gościnny Wenecja
Autor: eloo (---.elomza.pl)
Data: 20-10-07 11:39

Witam
Mam pytanie co sądzicie o Wenecji ? może ktoś z Was był tam na weselu? jak wam się podobało? jak z obsługą i z daniami ? mam zamiar tam wynająć salę i proszę o waszą opinię

:D

Zbych

o i ja maila dostałem od Ciebie :)

słuszeliście o kolesiu który uciakał wczoraj wieczorem przez mickiewicza kradionym samochodem i sie rozwalił xD

widzialam tego(chyba) psa w okolicach ul Broniewskiego.widac ze to nie jest mlody piesek ale zadbany i strasznie milutki...chodzi.,szuka, zaglada ludziom w oczy. albo sie zgubil, albo ktos sie go pozbyl

Śmiać mi się chciało jak w tvp pokazywali ludzi głosujących. Tylko ciekawe że na każdym była młodzież po 70 roku życia. A młodzieży poniżej 40stki w ogole nie pokazali - bo pewnei głosowali inaczej niż tvp ma zalecone:)

no i co z tąś kawą? siedzialam w komisji wyborczej i przyszłam do domu po drugiej.... a teraz w pracy.... i kawę musze sobie sama robic?

O matko.ale nienawiść przez ciebie Izo28 przemawia!Kiedyś koleżanka powiedziała mi -pamiętaj ze facet to prosty gatunek człowieka ale nie jest tak zły w porównaniu z kobietami ,one dopiero są złe ,wredne i zdolne do najgorszych perfidnosci i mówiła mi to jako kobieta.I teraz widzę to na forum.Powiem ci tak, atrakcyjność nie ma nic wspólnego ze zdradą.Oceniasz ludzi po kilku słowach a nic o nich nie wiesz.Nie będę opowiadać całego życiorysu bo nie ma sensu.Chciałam b. mieć dziecko 1 ,a dlaczego to sobie odpowiedz ,dlaczego kobieta zakłada rodzinę i chce mieć dziecko z meższyzna którego kocha.On nie chciał ,bo chciał brać zycie całymi garśćmi i bawić się.Ja postawiłam na swoim a on znalazł sobie pocieszycielkę.Nie wiem jeszcze czy to mięczak i egoista który uciekł na tanie mięso od problemów ,czy też zwykła świnia która taka poprostu jest.Nie da się uciec od życia do baru i lasu na zawsze,bo po jakimś czasie już cię to nie bawi a zaczyna ciążyć.I wcale nie musi być tak rozkosznie ale daje przez pewien czas tylko chwilę zapomnienia.Tak to jest jeśli bawi się w flirtowanie na GG, SMS-y,telefony i ulegasz czarowi,który potem okazuje się rozczarowaniem i prpblemem dla wszystkich.Znowu zostanę posądzona o wywlekanie się ,więc b.przepraszam jeśli kogoś uraziłam.Bawcie się dobrze i używajcie sobie ,to nic nie kosztuje.Pochodze z innego miasta.moja rodzina i znajomi zostali b.daleko ,tu mieszkam krótko ,a bliższa znajoma której ufalam okazała się zwykła szmatą wiec z tąd moze pomysł aby o tym napisać.Ale faktycznie forum to złe miejsce ,pomyśle o pamiętniku,bo ludziom już nie ufam.

1 poolak masz racje już moda na Pana Lepera dawno wyszła z mody

Znacie może jakieś programy typu Windows Movie Marker,które by nie były dość trudne w obsłudze? W tym programie brakuje mi efektów itp.
Najlepiej aby był ''PL'' ale nie koniecznie.

a kto już dochodzi? heh rozumiem że już ciemno się robi ale takie rzeczy nie na forum. i to w dodatku publicznym ;)

lol

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

justine!
szkoda czasu i atłasu!
nie odpisuj temu kiermkowi czy jak mu tam!
przecież nie o szermierkę słowną tu chodzi, dobrze wiesz!
pozdrawiam!

jak na wsi popili pobili i tak wyszlo:(

ok600 plus oplaty

wejdź na moją stronke - tam masz typy na jutro, też wysyłam w stsach na starym rynku :D http://www.sportbets.pl/

pogoda i karta graficzna loosaca są do dupy!

pewnie nie bo dopiero trwaja prace nad udoskonalaniem slownika ale to kwestia czasu i zebrania slow w calosc xD

a samochodu nie ma :D

oglądałam....robi wrażenie, ale wiesz z tymi faktami to jest tak, że jak ktoś nam cos przedkłada w sposób, (nazwę to) pseudonaukowy to mamy tendencje w to wierzyć, zajrzyj na strone www.tomaszwitkowski.pl, to także o faktach i jak łatwo nam idzie w nie wierzyć.

chce zdawac na karte motorowerowa a nie wie od ilu lat mozna? czlowieku doksztalc sie w przepiusach najpierw bo zaliczysz dzwona przy najmniejszym skrzyzowaniu tym motorowerkiem. Zgadzam sie ze zly_czlowiek, zrobic porzadny egzamin a nie tescik i do ruchu miejskiego. A co gorsza bez kaskow potem jezdza.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

O Maj Gat !

One Day...We'll Die....

moze idz zobacz w stokrotce na tej smiesznej tablicy ogloszen czy nie ma zadnej informacji

moj pies jest tez ze schroniska:)

Ha! nie powiem jak to było
ile osób się schroniło
Może dzisiaj, w środku nocy
kiedy zamkniesz swoje oczy

Kiedy w środku się wyciszysz
wtedy w tej głebokiej ciszy
Piękny rycerz Cię odwiedzi
co na karym koniu siedzi

I wykradnie Ciebie śpiącą
pomknie na łąkę pachnącą
kocyk, trawka, słodkie wino
będziesz szczęsliwą dziewczyną :)

a ja swoje zwierzaki od lat lecze i szczepie u dr Ruminskich , nasza kotka Milka przeszla dwie powazne operacje ){ nowotwor} i jest teraz zdrową, kocia matrona --sasiad moj tez leczyl swego pupila na Wojska polskiego i kiedy wydal kilkatysiecy zl --piesek umarl --..Podobna opinie mialam o wet Wysockim -do zwierzat trzeba miec serce i duza wiedze weterynaryjna

Tak-ja kupiłam mieszkanie od tego developmenta,wiem na pewno,że to będą bloki wybudowane w najnowocześniejszej technologii,a jak za rok odbiorę to napiszę więcej-a co do wspólnoty mieszkaniowej to narazie dokładnie nie wiem jak to wygląda-sama jestem ciekawa,ponieważ obecnie mieszkam bardzo długo w bloku wybudowanym przez łomżyńską spółdzielnię mieszkaniową

No i niech ktoś powie, że źle pisał ;)

:))

Tam robią wiele rzeczy które są niepotrzebne aby tylko wziąć więcej kasy, człowiek laik się nie zna ja na początku też myślałam że skoro np robią badanie krwi przy parwowirozie jest słuszne się cieszyłam że tak się fachowo zajęli moim psem, a potem się dowiaduję że w badaniu krwi parwo nie wyjdzie więc po co te badanie? znowu wiem od znajomych że maja trefny stary rentgen na którym nic nie widać ale oni uparcie twierdzą że widać tylko pytanie czemu nikt inny nic nie widzi?
Naprawdę wierzcie mi już mi nawet nie chodzi o pieniądze bo wiadomo jak się ma zwierzaka to trzeba się liczyć że będą koszty mniejsze większe ale będą, Chodzi mi o to że oni wcale nie przejmują się zdrowiem swoich pacjentów tylko patrzą aby tu więcej kasy wyciągnąć.
Tak samo wiem o przypadkach że lekarze z tej właśnie lecznicy leczyli psa na zupełnie inna chorobę niż był chory nawet na zdjęciu rentgenowskim wszystko widzieli a to niestety nie prawda bo pies nie miał żadnej kości w jelitach tylko miał chorą wątrobę o mały włos pies by nie zdechł na szczęście właściciel podjął decyzję zmiany weta i całe szczęście bo pies już zdychał.
Szkoda tylko że człowiek takich rzeczy dowiaduje się już po fakcie, bo nikt nie chce o tym mówić i to jest błąd.
Dlatego ja chcę uświadomić osoby chodzące do tej lecznicy miejcie się na baczności i nie dajcie sobie wmówić np choroby psa że potrzeba i tego i tego i tego bo pies może mieć jakąś zwykłą przypadłość na którą wystarczy np parę tabletek i wszystko.
My laicy się nie znamy dlatego jak nam wet mówi tak my mu wierzymy. Niestety moi drodzy akurat w tej lecznicy nie warto ufać i wierzyć wetom taka jest gorzka prawda niestety.
Życzę tym co jednak postanowią dalej leczyć tam swoje pociechy aby nigdy nie przytrafiła im się taka sytuacja jak mi czy paru innym osobom bo szkoda mi tych zwierzaków bo to w końcu one są chore i to one cierpią najbardziej.

podpisuje sie pod postem Ewelinak, tyle ze moj pies po leczeniu w tej "lecznicy" zdechl. wystawili dignoze, ze pies ma chorobe pokleszczowa, chociaz nigdy kleszcza nie mial, ale ok to jest lekarz wie lepiej, tak wtedy myslalem. pies zdechl po kilku wizytach u tego pana i skasowaniu pokaznej ilosci gotowki przez w/w. wzialem potem psa ze schroniska i pojechalem z nim juz do innego weterynarza na szczepienie. opowiedzialem o lecznicy na w. polskiego i dowiedzialem sie, ze objawy choroby mojego popszedniego psa nawet nie pasowaly do choroby pokleszczowej, taki tam panuje profesjonalizm (na w. polskiego oczywiscie).. wiec rowniez ostrzegam przed leczeniem swoich pupili u pana "pokleszczowki". jesli wasze zwierzaki dzielnie znosza wizyty w tym miejscu, to dobrze, macie czas na zmiane weterynarza...

a czego sie wstydzi ?

nie chodzi o to, że "dobre dziewczyny" chodzą tylko do biblioteki, ale biorąc pod uwagę dyskoteki, to ciężko tam o kogoś porządnego, mniejsze prawdopodobieństwo, że można tam kogoś "normalnego" spotkać. Ja znam fajne, "dobre" dziewczyny, które tak samo zaczynają wątpić, że są fajni faceci na świecie, wierzcie mi. I właśnie one mają po 25 lat, zastanawiają się, gdzie znaleźć tego "dobrego" mężczyznę. I wcale tu nie chodzi o kasę. Mają dokładnie taki sam problem...

Bardzo mi przykro że masz aż tak drastyczne doświadczenie z tą lecznicą ja się cieszę że u mnie to tylko tak się skończyło. Cieszę się Nill że to napisałeś naprawdę trzeba ostrzegać ludzi przed nimi ja żałuję że mi nikt wcześniej nic nie mówił bo zapewne bym tam nigdy nie poszła. O takich rzeczach trzeba mówić kto jak nie my psiarze, kociarze i inne zwierzoluby mamy siebie wspierać i sobie pomagać, dawać dobre rady. Mam nadzieje że chociaż pare osób opamięta się albo jak jeszcze tam nie był to zrezygnuje z tej lecznicy może wtedy cos do nich dotrze że nie są bez karni, że nie mogą robić co im się podoba i nie ma na nich bata. [*] świeczka dla tych kochanych pupili co nie przeżyli spotkania z tymi wetami.

j.w. to bardzo pilna sprawa

doctorr znam tego weterynarza bo leczy schroniskowe psiaki teraz to ja jestem mądrzejsza i wiem że z każdą sprawa będe do niego dzwonić sterylizował moja suczke i jestem zadowolona rana pięknie się goiła a teraz nawet blizny praktycznie nie widać trzeba się przyjrzeć. NO cóż ale człowiek mądry po szkodzie

...nie rozumiem co Wy w tych psach widzicie ? Ani to smaczne ani pachnące a i długo się gotuje.... ;)

Witam dziewczyny!
Od ponad pół roku walczę z nadmiernie wypadającymi włosami stosowałam już chyba wszystko od Nerilu Garniera (szampon i tonik)az po Vichy Dercos i bez rezultatów.Jesli wam coś pomogło to podzielcie sie swoimi radami!

Do Nowogrodu ;p

Cos ty właśnie nic nie pomaga od 4 miesięcy brałam skrzypowitę teraz biore silica.Pielęgnacja zewnętrzna i węwnętrzna.Proszę o poważniejsze sposoby

Domyślam się co w moim przypadku jest przyczyna wypadania wlosów-odstawienie tabletek antykoncepcyjnych,wczesniej wykryto u mnie zespół policystycznych jajników mam dużo terstosteronu.co do dermeny-stosowałam bez rezultatów,ale dziekuję za odp..pozdrawiam

Dowiedziałem się od kolegi że od niedawna funkcjonuje PUB DEKADA. Ale gdzie to jest to nie wiem. Proszę o podanie adresu i opinii na temat tego lokalu.
Pozdrawiam

dlaczego mnie oczerniasz jak nie wiesz jaka była sytuacja moja sunia miała ciągle ciąże urojone groził jej albo guz sutków albo ropomacicze wybrałam mniejsze zło

tomeknet nie wiesz ze reklama dzwignia handlu ciekawe czy megii cos tam zaplaco za reklame

Fajnych dziewczyn jest na pęczki, tylko trzeba dojrzeć do pewnych spraw. Czuć je i rozumieć. Niestety to przychodzi z czasem :)))))

Nie ladnie tak nabierac ludzi :P

kurde ja kiedys mialam stycznosc z psychologiem dzieciecym nie pamietam jak sie nazywala bo to bylo dawno, ta pani przyjmuje w szpitalu w poradni psycholigcznej dla dzieci

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

markac: prawie zgodzę się z Tobą. Jednak nie chodzi tu o nabijanie sobie postów. Taki po prostu off-topic. Na wielu forach są takie specjalne kategorie gdzie można sobie swobodnie "kminić" na każdy temat.

to mi pomogłeś..:P myślisz ze tego nie robiłam.. to nie skutkuje.. dlatego właśnie pisze na forum, by mi ktoś coś bardziej wyszukanego znalazł

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org