Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rząd złupi rodziców. Na podręcznikach |
Ulica Jednaczewska (równoległa do ulicy Łukasińskiego), nie pamiętam numeru. Na domu powinien być szyld, ulica jest mała więc znajdziesz z pewnością.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rząd złupi rodziców. Na podręcznikach |
dzięki!!!
|
|
Imponujący wiek! Panu Stanisławowi życzę jeszcze długich lat życia, w zdrowiu i radości! Imponujące wartości i podejście do życia! Gratulacje!!!
|
|
I każdy ma prawo podstawić wtedy drabinę :)
|
|
pewnpewnie robi co tysiac miejsc po przecinku przerwe i zagląda na forum. Swoją drogą ciekawer czy zagląda na do naszego fascynującego tematu
|
|
ktos ma kota?mozna samemu pazurki obciac? i jak czym? i co do psa.potrafi jesc caly dzien az niewiem czy żalowac zeby neizdechl zprzejedzenia
|
|
dorosłego psa powinno sie karmic tylko raz dziennie Ma zowsze Łomża
|
|
albo podstawić drabinę, albo zrzucic kamień...
|
|
Ania - stworzona do uśmiechania a dziś, jej twarz smutek przesłania szary, pochmurny, bury gość którego już mam serdecznie dość! Po co Ci on? Tylko dzień psuje martwi Cię, smuci i denerwuje Powiedz mu zatem stanowczo DOŚĆ! gdyż nie jest potrzebny Ci taki ktoś :)
|
|
trochę nie najlepiej się dzisiaj czuje, a może dopada mnie depresja jesienna a może wszystko razem, ale po tym wierszyku nie sposób się nie uśmiechnąć... dziekuję...
|
|
No to jeszcze inaczej: ;) " Było to temu z rok, było w maju Pachniał bez wzdłuż i wszerz w całym kraju Pewien pan, miły pan z Amsterdamu Powiedział wprost: ty moją bądź, droga Aniu Skoro świt ja i ty wyjeżdżamy Mam swój dom tam, gdzie są tulipany Będziesz tam, mówił pan, pierwszą damą Dlatego dziś musisz być, uśmiechniętą Anną! la la la la la la la la la la " :)
|
|
nie pamiętam... chyba powinnam sobie kupić jakieś preparaty z żeń-szenia....
|
|
Nie kupisz.... zapomnisz ;)
|
|
dlatego nie karmi sie do syta !!!!!zeby wlasnie sie nie przezarl i nie zdech!!!naprawde poczytaj troche o ssakach i zorientujesz sie jak wyglada prawidlowe karmienie zwierzat a w schronisku to nie mam pojecia kto ci takich glupot nagadal!!! i powiedz ktory wet chyba z woj.polskiego!!! hahaha byl juz ten temat
|
|
"Z TAD" to gowniaro ty mozesz wyjsc a przydupas to na ciebie wolaja na podworku- wtracasz swoje madrosci w kazdy post a nie masz nic do powiedzenia przyklad ---dobry psycholog i psychiatra w Łomży---- odpowiedz madziusmadzius--------kurde ja kiedys mialam stycznosc z psychologiem dzieciecym nie pamietam jak sie nazywala bo to bylo dawno, ta pani przyjmuje w szpitalu w poradni psycholigcznej dla dzieci---------dzieciaku puknij sie w glowe
|
|
moim zdaniem to dobry temat. mozna wypisac szczeerze która to blacha zeby drugi sie o nią niezachaczyl.duzo jest blach..a zkolei przynajmniej za przejazdzke mozna trohe zamoczyc he
|
|
Przygotuj roztwór składający się z 10 litrów zalewy octowej z ogórków korniszonów (koniecznie z ubiegłego sezonu), 10 litrów wody kranówki, 1 kg. soli kuchennej, 1 kg żwiru. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszaj, gacie namaczaj przez 4 godziny, następnie włóż do pralki, roztwór wlej do miejsca na proszek, do gaci włóż 4 kamienie (dosyć duże), wirowanie ustaw na maksa. Idź na spacer, po powrocie będziesz miała piękne super modne gacie :)
|
|
A czy to nie jest przypadkiem jeden z wariantow tej calej Via Baltici? Ja tez mam nadzieje ze zaczna ja budowac najwczesniej jak sie da
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |