środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kolejne podwyzki pseudorządu

Byłam u dermatologa,ale wiedział mniej ode mnie i nie umiał mi pomóc zreszta w Łomży nie ma dobrych dermatologów......MiYu biore tabletki które maja w soim składzie krzem i kiszka.....Dziewczyny z problemem wypadajacych włosów łączcie się!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kolejne podwyzki pseudorządu

To wygląda na to że pomogą tylko jajka.proponuję kacze.Trzeba je wcierac w głowe,czekac,a potem zmyć.

nie no, ten szcegolowy opis jak wygladal jego stolec to naprawde byl potrzebny!!

doctorr a uwazasz ze lepiej pozwolic na to zeby suczka miala szczeniaki z ktorymi nie ma co pozniej zrobic
malo jest takich przypadkow gdzie po miescie chodza male pieski bo ktos nie pomyslal i nie zabezpieczyl psa ?
jak sie ma psa to trzeba byc za niego odpowiedzialnym, wydaje mi sie ze czasem lepiej jest zabezpieczyc zwierze niz pozniej uspac lub oddac psiaki do schroniska
dla mnie to nie jest forma znecania sie nad zwierzetami
jak w przypadku psa Ewelinak byla taka koniecznosc
wiec sam widzisz czasem taki zabieg ratuje psom zycie

rudy błazen z druhem

W USA sterylizują każdego zwierzaka ze schroniska, robia to też na życzenie właściciela(za darmo). Dlatego też u nich w schroniskach nie ma tak dużo zwierzaków jak u nas. Zwierzakom też jest lepiej.

rudy błazen z druhem

Mialam kiedys psiaka ale po opini znajomych unikalam wizyty na woj. polskiego zreszta w rodzinie leczyli psa niby mial chrobe pokleszczowa a jak zmienili na innego weterynarza okazalo sie zatrucie ,ja swojego leczylam przy pizzerni osteria bylam zadowolona,w miare rozsodne ceny i podejscie fachowe,

EEEEEE .............. LOL

Nie porównujmy się do USA! Tam wszystko jest na wyższym poziomie! Zarówno, jeśli chodzi o leczenie ludzi jak i zwierząt. W schronisku łomzyńskim suczki sa sterylizowane aby nie mogły sie rozmnażać. Dzięki temu nie ma niepożądanych ciaż i kolejnych piesków, których nikt nie chce adoptować. Co do doktora Marka Rybaczyka to leczy On psy w shcronisku, maja wiec one bardzo dobrą opiekę. Polecam klinikę doktora Karpińskiego, ja leczę tam (jeśli jest taka potrzeba) swoje psy i nigdy nie było zadnych problemów! Poza tym, tam również pracuje doktor Rybaczyk.

Heh mojemu psiakowi ruminski podal jakis lek po ktorym suczka dostala temperatury drgawek wymiatow wiec wieczorem (kolo 20) dzwonilismy do wet i prosilismy by przyjechał zobaczyl co sie stalo a on stwierdzil ze jak pies do rana nie zdechnie to prosze przyjechac...no coment... ale wlasnie wtedy pomogl nam weterynarz z wojska polskigo jezeli chodzi o nagle wizyty to nie moge powiedziec zlego slowa bo zawsze pomoze:)

Jaka jest stawkaza dwie godziny w tygodniu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najlepszy SYLWESTER lusterko i dwa litry samogony!!!!!!!!!!!!!!!!!

też myślę że to wieżowiec

Jednemu pomogą, innemu nie. Weterynaria (medycyna) to nie stolarka. Tutaj błąd wiele kosztuje, a i diagnozę często trudno postawić...

Ja akurat nie leczę psów na Wojska Polskiego, ale tam otrzymałem znaczną pomoc w pewną niedzielę, gdy wszyscy inni weci byli pozamykani. Wyleczono mi psa z pokleszczówki, wszystko sprawnie i bezboleśnie.

Krótko mówiąc: generalnie wszyscy weci są w porządku. Mamy tu jednak do czynienia często ze schorzeniami trudnymi do zdiagnozowania, często śmiertelnymi. Stąd taki żal właścicieli. Ja osobiście nie potępiałbym żadnego z wetów.

Pozdrawiam.

PS. doctorr: nie masz pojęcia o sterylce, a jest taka strona "google". Tam wpisujesz słowo 'sterylizacja' i już wszystko wiesz :)

Nie ma bloku na Niemcewicza nr 7
Pozdrawiam
Ps
Małachowskiego 7
Śniadeckiego 7
Kołłątaja 7

eeeeee..... zejdź z torów......czego stoita na torach

najpierw dostał canivac w schronisku potem surowicę w lecznicy na parwo i potem jeszcze raz canivac

no dobrze ale skoro tyle błędów popełniają to cos jest nie tak
ja rozumiem że lecza psa i pies czasami poddaje się chorobie ale dlaczego jest tyle przypadków złej diagnozy i co najgorsze do końca
więc skoro nie byli pewni u mojego psa czy to parwo czy coś innego to dlaczego najpierw podali leki a potem dopiero badanie krwi? przecież jeżeli to nie parwo to mogli zaszkodzić jeszcze psu

choroba poszczepienna to jest nic groznego. uszy do gory i sie nie przejmuj!!! daj mu wapno ludzkie - to moja rada;)

Na sen - Urszula

Ale tu masz hit

zenek z akcentu

http://pl.youtube.com/watch?v=IEm1Re67330

ej a te puzle nie sa w postaci liczb binarnych ? albo probuje rozgrysc ile to jest n! ?

jest firma w Bielsku Białej. Maja rewelacyjne metody walki z wypadającymi włosami. Pomogli już tysiącom osób. Stosują niekonwencjonalne metody o jakie prosisz. Jednym z ich klientów jest piosenkarz Jerzy Połomski.

Ejj no jesli to najprawdziwsza prawda to to zdarzenie świadczy o niekompetencji lekarza z Wojska Polskiego. Nie mam pojęcia o weterynarii, ale jeśli także prawdą jest to , że dwóch innych lekarzy bylo zdania iż podjęte leczenie przez pana O. na wojska polskiego było błędem w sztuce no to... . Ja tam lecze swoje dwa psa i kota tylko u p. Przybyszewskiego mieszkającego w Konarzycach i jeszcze się nie zawiodłem.
Pozdrawiam.

kacperek: ale dla ne równego ile?

ja myślę że on raczej uczy się na pamięc liczbę

tak wiem byłam tam dziś, ale dla dzieci małych nic niema

Każdy ma prawo raz na jakiś czas wylądować w swoim prywatnym dole....

dokładnie, a warszawa , to tez nie swiat
a na swiecie są tańsze mieszkania niz w W-wie.

Ma zowsze Łomża

200 lat? 100? az tak zle zyczycie jemu?

wariacie :))

i jeszcze jedno.w schronisku dla zwierzat wojjska pol. sa jakies rasowe koty?

to dlaczego kazdy weterynarz mowi ze raz dziennie?? dlaczego biorac psa ze schroniska otrzymalam taka wskazowke?? uwazasz sie za takiego madrego?? a zdajesz sobie sprawe ze pies moze zdechnac od nadmiernej ilosci spozywanego pokarmu??

tak psu kasze makaron tak bardzo rozsadne bardzo

to nie debil tylko pokemon, dziecko neta ...

Tutaj też coś jest do poczytania;)
http://www.lepszyswiat.home.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=212

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

nic sie nie zmieni....teraz ksiadz to posada i to za niezle $$, a nie jak kiedys, ze on jest wybrankiem, aby niesc ludziom pomoc.

kiernek...wszystko byloby ok, gdyby drzewa byly sadzone... za jedno drzewo np. dac dwa...tylko, ze mamy taki problem...jak wycinamy drzewa to zaraz robi sie na nim pole z kartoflami...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org