środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Podinspektor Jacek Kosmaty "Szlag mnie trafia"

pamietaj ze mozesz wytoczyc mu sprawe - za swoje nieuctwo moze dostac odtro po d...ie. jak cos sie dzieje z nasza ukochana suka wzywamy weterynarza nazywa sie Marek Rybaczyk. jest to bardzo dobry specjalista ale bardzo trudno sie do niego"dostac" swoja lecznice ma w ostrolece. naprawde goraco polecam reszta tych pseudo wet typu ruminski, wysocki to smiech - leczyli u nich zwierzaki moi znajomi - masakra konczylo sie albo w ostrolece w ciezkim stanie albo w bialymstoku

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Podinspektor Jacek Kosmaty "Szlag mnie trafia"

Witamini witaminki i dla chłopca i dziewczynki ;)))) a tak serio może tobie właśnie witamin brakuje kup sobie skrzyp podobno pomaga

Pozdrawiam

camel!!!!masz racje,ale ogladajac mecz czulem niedosyt.jesli bedziemy czekac az sie zgraja to bedzie......dol tabeli,a nam kibicom chodzi o to,by przynajmniej nie spadly.A to,ze trener ma stare metody to juz wiadomo od dawna,potrzeba nam dobrego technika,wtedy bedzie ok,pozdrawiam

<rzuca_kamieniem>

;)

Jesli naprawde wypada ich duzoo ( bo wypadac to kazdemu tam przez jakis okres wypada troche) idz do dermatologa on ci lepiej poradzi albo zrob sobie badania hormonalne tylko ze zapomnialam ktory hormon jest za to odpowiedzialny chyba musisz poszukac w necie jakie mozesz zrobic. Ale mysle ze najlepsza wizyta lekarska Pozdrawiam

dzięki za podpowiedzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org