Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znana dziennikarka wyleciała za |
ja trzymam kciuki za 4lomza :D więc może pora zmienić redaktorów. Myślę że to dobra okazja. Skoro już mamy zmiany w rządzie to może i w 4lomza by się przydały. Czas zmienić ten portal na lepsze
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znana dziennikarka wyleciała za |
Do końca października można głosować na schronisko dla bezdomnych psów "Arka" w Łomży. Konkurs organizuje sklep internetowy Krak-Vet, który każdego miesiaca przeznacza 5% zysku sklepu na pomoc schroniskom. Pomoc otrzyma to schronisko, które w głosowaniu zdobędzie największą liczbę głosów! www.krakvet.pl - tam po zarejestrowaniu się, mozna oddać głos! Październik jest miesiącem dobroci dla zwierząt - zrób coś dobrego dla piesków przebywających w schronisku i zagłosuj! Robiąc niby tak niewiele, możesz zrobic naprawdę dużo! Ważny jest kazdy głos!
|
|
Pewnie myślisz o programach do ściągania torrentów, które są najpopularniejszą na świecie formą do pobierania, przesyłania plików ze wszystkim, co komu się podoba. Musisz ściągnąć programik np. uTorrent 1.7.5 plus jego spolszczenie do tego samego katalogu na komputerze, jak będziesz instalował, automatycznie pojawi się wersja polska programu. Ustawiasz port, a jeśli masz zaporę w systemie, robisz w niej "wyjątek", wpisując wybrany w programie port, tak by mógł on komunikować się z siecią przez zaporę. Jeśli wszystko dobrze ustawisz, wchodzisz na dowolna stronę z torrentami. Przykłady stron: http://mininova.org http://torrentspy.com http://thepiratebay.org Pominąłem polskie strony torrent, bo na ogół na nich chcą wyłudzić kasę za jakiś sms z rejestracja itp. sprawy. Jeżeli dobrze zainstalowałeś, ustawiłeś port w uTorrent'cie, to wyszukujesz wpisujesz w pole "search" na stronie, co cię interesuje, sprawdzasz, czy są osoby wysyłające ten plik, mające jego całość (seed), jeśli tak, klikasz download, zapisujesz do katalogu, najczęściej pobrania plik torrent, jak już masz, klikasz na niego, automatycznie otwiera się program uTorrent, klikasz ok., ładuje się lista trackerów, i rozpoczyna się pobieranie z sieci. Wiem, że wszystko brzmi koszmarnie zawile, ale w praktyce jest to proste. Reszty o torrentach, programie uTorrent mozesz poszukać w google.pl Z ciekawostek powiem, ze ostatnio na mininova.org, olbrzymie powodzenie ma film "Katyń" Andrzeja Wajdy. Tylko ok.350 MB, super jakość, polecam!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
annamira wiesz kawe trzeba pic w towarzystwie nie musi byc to piekna kobieta ,wole zebys to byla ty:}oczywiscie jesli to ty zrobisz ta kawe i podasz w slicznym kubeczku
|
|
a ja od dzisiaj szukam przystojniaka do podania mi kawy po irlandzku tak o 18:}
|
|
Gdzie wybrac sie na jesienny spacer ,zeby nie bylo za daleko od lomzy a spokojnie i pieknie???
|
|
Dzieki, bardzo mi pomogliscie. A tarczyn to trafil w sedno z tym 10 letnim panasonicem :D. No moze z ta roznica ze mam sony hehe. Trzymajcie sie.
|
|
widzialem komputery stare . 100 zł to mozesz kupic samą skrzynke z prockiem 100MHz i 8 ram. ZAJRZEC DO KOMISU ***** NIEZASZKODZI
|
|
po cmentarzu
|
|
Moja podpowiedź- chodzi o zwierzęta są miłe w dotyku i miałczą tylko co robio ??? A jeśli chodzi o twoją zagadkę to dla mnie jest to Archiwum X aczkolwiek podejrzewa że takie światła są gdzieś w Święcie lub jest to pomnik sygnalizacji świetlnej Pozdro
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Idz do Arki daj im dwie stówki, pomożesz. Obrończynie ucisnionych zza komputerowego biurka...
|
|
Nie obchodzi mnie los tych kundli.
|
|
Dojdzie dojdzie, spokojnie.
|
|
no co ty, tak jest lepiej jeszcze by sie facet mnie przestraszył i zamknął w sobie....
|
|
i co tak pieprzycie te jebane wierszyki gdy ładny poranek a ja zgubił kluczyki do haty , to napewno jakis znak ze annamira ma wglowie cos nietak
|
|
Witam mam pytanie w jaki sposób moge zdać na karte motorowerową w jak najszybszym terminie?
|
|
A jakie to zaśmiecanie? Tak jak ludziom tak i zwierzętom potrzebna jest pomoc. A ty piszesz o zaśmiecaniu - wstyd.
|
|
Jak mogl uciec, skoro go zabili?
|
|
kiernek kurde gadasz i gadasz na to ze taki post zasmieca forum ale ciagle tu jestes i wpuszczasz ten swoj jad czlowieku nie rozumiesz ze to ze dodajesz tutaj swoje zlosliwe komenatrze nikogo nie rusza masz jakas traume zwiazana z psami i schroniskiem ze tak tego nienawidzisz i rzucasz klody pod nogi tym, ktorzy chca cos zrobic???? bo juz naprawde nie rozumiem, siedzisz tu i sledzisz to co piszemy i na biezaco tylko bla bla bla i bla bla bla nie wiem komentuj sobie cos innego bardziej pasjonujacego cos na czym sie znasz i co cie interesuje co ci przeszkadza ze te mlode osoby realizuja same siebie swoje pasje i ZWYCZAJNIE chca pomoc slabszym rozumiem samemu nic nie robic ale dyskutowac tu?? twoje opinie nie sa brane pod uwage i mozesz zasypywac nas zlosliwosciami... nikt tym sie nie przejmie robimy to co robimy i przykro nam ale ty nie jestes w stanie tego zmienic
|
|
u mnie też wczoraj wieczorem chodził nie tak jak trzeba ale już jest wszystko ok ,to i tak chyba najlepszy internet na którym działa tak dobrze i skyp i cała reszta
|
|
Czy ktoś wie gdzie w Łomży można poznać fajne dziewczyny nie obracające się w towarzystwie do lansu ??? Chyba ciężko jest w naszej wiosce po dobre dziewczyny co szło by w parze z uradą ?? :)
|
|
Gówno prawda bo całkiem fajnie jest puknąć się ze swoją sekretarką.... chodźby w celach integracyjnych.
|
|
albo o dupach ;) -moja karta graficzna jest do dupy ;) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Prawda jest taka, że boom na mieszkania w Łomży już się zakończył, rynek się nasycił, a ludzie kasy już nie mają nawet na drogie kredyty. Więc mieszkania u tego jak i innego dewelopmenta jeszcze są wolne. Tak samo jak sprzedaż mieszkań używanych w Łomży. ludzie ogłaszają się po kilka miesięcy już. ich błąd że żądają zawyżonych cen.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |