Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CIA torturowało więźnia w tajnym więzieniu w Polsce" |
Kiernek nie gadaj ze tak tyle tych postow bo zobacz ze one sie pojawily moze ze 2 w jednym tygodniu, minal miesiac i znowu pojawily sie 2 wiec nie przesadzaj skoro tak ci przeszkadzaja to nie wchodz i nie komentuj bo tak gadasz gadasz ze bez sensu, a sam jestes glownym prowodyrem gadki.W sumie to powinnysmy ci podziekowac bo tu sie sprawdza powiedzenie ze "nie wazne jak mowia wazne ze wogle mowia".Wiec puki komentujesz to jestesmy na gorze w liscie watkow:)Dzieki:) PS Beth jesli chcesz sie odezwac to napisz na ten numer gg 11940353:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CIA torturowało więźnia w tajnym więzieniu w Polsce" |
plum ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Witam!Mam internet z vectry od 3 lat ale przez ostatnie pare tygodni to tak mi net chodzi ,że szkoda gadać czasami nie ma wcale a jak jest to zamula sie masakrycznie.Jak tak dalej będzie to poprostu zrezygnuje z vectry.
|
|
jak narazie nie usunal wiec po co gadac za wczasu ? :P porozmawiajmy o czyms innym np. o Pogodzie :d
|
|
juz piszę Paulino! a kiermek czy jak mu tam niech sobie gada! pogada, pogada i przestanie a my i tak robimy swoje!! :)
|
|
ja nie narzekam - u mnie działa jak należy Pozdrawiam sympatyczne Panie z Vectry :) Zbych
|
|
ostatnie dni to gorzzej niż masakra gg się wiesi niemówiąc o stronach zamiast 2X szybciej mamy dwa razy wolniej
|
|
Treść jest ukryta
|
|
urzad skarbowy ty jestes kot je bany a kot nie jest czlowiekiem i nie ma zadnych praw!!! Pifpaf
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |