Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bo dobro dziecka jest najważniejsze... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bo dobro dziecka jest najważniejsze... |
Treść jest ukryta
|
|
beerFun: mam pytanie, masz balkon przez całą długość czy taki mały? i z czego jest zabudowa, otwierane okna czy przesuwana?
|
|
"Autor: tommeknet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 24-10-07 02:40 coś czuję, że jeśli admin 4lomza.pl nam tego nie usunie to stworzymy najdłuższy wątek (nie spamowy oczywiście) w historii i zapiszemy się do księgi rekordów guinesa" Jak usunie to zrobimy 2 nowe, jak usunie to 2x tyle ile poprzednio -az sie nauczy :P rudy błazen z druhem
|
|
masz racje :P
|
|
Tak to już bywa niestety w tej kwestii nie licz na kobiety
|
|
anna mira nasznurku to mozesz trzymac ojca robic palcowe i wkladac tyłek wbolca nienadajesz sie sie do rymow , hyba piszesz je za kratką lepiej sobie wrzuc na luz bo jestes dla mnie zwykłą szmatką rudy błazen z druhem
|
|
tak cię w domku nauczyli drogie dziecko mama z tatą? i cóz ja mogę powiedzieć na to sznurek polecam z ochotą wielką lecz z zawiązaną na końcu pętelką...
|
|
alem się uśmiała mama ci napisała ?
|
|
właśnie widać że macie jakieś traumatyczne wspomnienia....
|
|
annamira lesbijeczka kladzie mame do łozeczka cicho szepcze"ci wylize"zdejmowana jest bluzeczka jedna drugiej pisde marszczy annamira juz ma wpaszczy wszelkie płyyny vaginowe - a to lezby piertolone
|
|
Ej ty suczko idz sie je..bać czekasz na to gdzie sie sprzedac ja ci powiem dam namiary rozpruja ci dupe az ci spadna okulary jzu niemówiąc o twej siorze ktura rucha jak w horrorze gdym ją pierwszy raz wyruchal a w sluchawkach disko słuchal pomyslalem ze zle robie w czasie gdy ojciec na klopie zapierdalał cie od tyłca jak pierwszego tubylca rudy błazen z druhem
|
|
skąd takie wnioski? sam idź do taty
|
|
Treść jest ukryta
|
|
U mnie od kilku dni przymula, nie wiem o co chodzi,miał być dwa razy szybszy. Wczoraj złożyłem wypowiedzenie, przechodzę di IST.
|
|
Na krak-vet ciągle za mało głosów na "Arkę". Potrzebnych jest jeszcze 700!! :((
|
|
w kupiskach pożdni ludzie nie to co w łomzy chołota
|
|
o ile by nie bylo napisane to i tak za malo...na takie gowno co pierdzi powinno byc prawo jazdy...albo chociaz egzamin taki sam jak na prawko...
|
|
pewnie i ta....
|
|
;)
|
|
ostatnio z vectrą jest masakra szczególnie wieczorem a w dni wolne to już w ogóle maniana tż sie zastanawiam nad IST
|
|
ptysiu lomza jest w woj. podlaskim a to ze prawidlowo lezy na pograniczu mazowsza to inna sprawa. jestesmy tam gdzie jestesmy...
|
|
trafil swoj na swego:)))
|
|
Mi wypadaly ale najczesciej po kapieli.. kiedy walczylam z nimi przy rozczesywaniu.. od tego czasu zamawiam na laaegor odzywke do wlosow rigenol. Wlosy sie super rozczesuja i nie rwiemy ich za duzo. A co doo wypadajacych wlosow raczej nie da rady musisz przeczekac, wiem ze z reguly tracimy wiecej wlosow miedzy przejsciamy por roku np z lata na zime.. Wiec glowa do gory wszystko wroci do normy, a przyczyna wypadajacych wlosow maga tez byc problemy hormonalne pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |