Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spólki specjalnego zaufania |
Ja zaglosowalem :) Zajelo to kilka minut,a jezeli ma pomoc to mi szkodzi ;) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spólki specjalnego zaufania |
Jan_Serce: śledzisz mnie?:) DiDi
|
|
kiernek: hehe,na drzwiach sklepu wywieszka z napisem:"pani sklepowa daje od tyłu" ;)
|
|
Dzięki Bart88! Zwiedziłam stronę - czadowa! Pozdrawiam!
|
|
Dokładnie - kilka minut a mozna zrobić coś fajnego! Dzięki wszystkim, którzy głosują na "Arkę"! Musi nas być "nieco" więcej! :)
|
|
"psy to nie sa drapiezne ssaki ale to juz tak na marginesie." taa łagodne gryzonie. brawo "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
masz racje tu chodzi o cos wiecej niz o potyczki slowne ale az czlowieka skreca jak czyta to co on napisal dlatego chyba lepiej bedzie ignorowac to co pisze kiernek bo widze ze to bez sensu jak chce to niech gada pozdrawiam
|
|
:) mowilam ogolnie mam nadzieje ze nie urazilam ja tez juz nie mam nascie lat stety albo niestety;)
|
|
me too:) ok masz racje trzeba udac sie do lozka mam nadzieje ze cos jeszcze da sie zrobic dla schroniska odwiedzilam stronke sklepu i troche glosow przybylo moze cos z tego jeszcze bedzie :) pozdrawiam i zycze spokojnej nocy
|
|
a moim zdaniem należy to usunąć, bo jak ktoś to nie daj Boże znajdzie i poczyta wypisywane przez niektórych herezje to zaczynam się wstydzić, że tu mieszkam...
|
|
nie, nie przebywam, ale wiem, gdzie to jest:))
|
|
do końca świata daleko więc damy radę :D (400 tym razem należała do mnie ;) ) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
kobiety... stawiasz na piedestale niestety ja się nie mieszczę wcale musiałeś czekać w mrozie i chłodzie więc nie polegaj na tej metodzie
|
|
No proszę teraz muszę ze sobą nosić termosik ze wrządą wodą żeby na mrozie zaparzyć kawkę patem ją Tobie serwować na ławkę? No a ponadto, to już przesada ta cała twoja o wadze rada żeby mi kazać chudnąć dwa cale kiedy mi tusza nie wadzi wcale... Tylko się wturlać na ten postument najzwyczajniej w świecie nie umiem.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wcale nie musisz, lecz czy nie byłoby miło gdyby na przykład tak się zdarzyło że dnia pewnego, niby przypadkiem za kawy kubeczek dziękowałbym kwiatkiem? :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Lubie ja kwiaty ale w ogrodzie bez folii wstążek - te zawsze w modzie te mi najmilsze teraz nie kwitną lecz zaczną wiosną potem przeminą nikt ich nie będzie ścinał układał choć czasem zderzy się wandal co mi pod blokiem bzy chciałby skosić aż nos o zapach bzu mi się prosi taki kwiat lubie co pachnie słodko
|
|
p.s. juz niedługo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |