Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cezar nie abdykuje.... |
Iza 28 to nie zmarlych trzeba sie bac, a zywych. A spacer ... moze po parku przy W.Polskiego
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cezar nie abdykuje.... |
Najpierw do zrobienia kawy,a pozniej okaze sie ze do zrobienia loda:)
|
|
Słyszałam, że niebawem lekarze mają na specjalne życzenie klientów dokonywać operacji chirurgicznych celem umieszczenia kolczyka w... żołądku! A tak poza tym, to mam to w nosie - nie kolczyk bynajmniej, a to, czy ktoś go ma i gdzie...:)) Przy okazji tego tematu taka refleksja mię najszła: Czas szybko bieży, nikogo nie oszczędza i uciec przed jego skutkami nie sposób... I jeśli sobie wyobrazić 70-letnią kobitkę np. z tatuażem na przedramieniu, to aż się prosi, żeby...wziąć żelazko do ręki i wyprasować jej tę piżamkę w "love Józek", czy insze pacyfki...:))
|
|
...Mogiłki i dalej w kierunku nowego mostu...
|
|
jade w sobote rano do wawki moge kogos zabrac gg 1946989
|
|
annamira: Szkoda, że wcześniej to nie zajrzałem, a Ty pewnie do tej pory już sobie poradziłaś jakoś z tą kawą... ;) iza28: Znalazłaś? :) A mi dziś znowu się chce, znowu mam ochotę napić się kawy.... :) Czy znajdzie się jakaś...? :)
|
|
Przecież to jest dziewięciowiersz ;)
|
|
Siedziałbyś siedział może i chrapał i na nic poza kaszlem... załapał...
|
|
Praca - dom - przyjemności w weekendzik wypad w gości wizyta tu, czasami tam... życie w sam raz dla Panów i Dam :) A co do 'farelki' - toż to maszyna! A nie ma jak to... ciepła dziewczyna :)
|
|
Znajomi kupowali lcd przez internet, wszystko cacy,poza kilkoma uszkodzonymi pikselami, firma która im to przysłała, wyjaśniła że uszkodzonych kilak pikseli mieści się w tolerancji 1 gatunku i nie podlega wymianie u nich, i tak się obuli w sprzęt, którego na pewno by nie kupili widząc go naocznie.radził bym się jednak przejechać, gdzieś poza komże, i tak na pewno zostanie w kieszeni. Zaś co do plazmy, wszystko prawda, jednak należy dodać jeszcze zużycie prądu, jak mikrofala.
|
|
Hahaha, tomeknet wstydzi sie gadac o tym tamtym! Nie moze byc :D W jego branzy ? :> Jurand
|
|
Po południu kawa z mlekiem żebyś znowu był człowiekiem...
|
|
czyli dojdzie ta ;)?
|
|
e... ja bym usunal. Wikipedia nie jest od reklamowania serwisow. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Tradycja... ładne imię dla dziewczynki "Miś" -reż. Stanisław Bareja
|
|
Być człowiekiem, trudna sprawa tu powaga, nie zabawa w każdej chwili jest wskazana zaczynając już od rana ;)
|
|
Na kolację latte z pianką i omlecik ze śmietanką wtedy czuję się spełniona kawą od rana pojona...
|
|
A ja... nadal nie mam kawy każdy ma ważniejsze sprawy... szukam, piszę, wołam, krzyczę ciągle na kubeczek liczę... :)
|
|
a może po prostu sie umówcie:)
|
|
Ja w ogóle pierwsze słyszę tą nazwę. A co do Diverse, to nadal jest i z tego co wiem ma się dobrze.
|
|
felix: a czemu inni się nie chwalą jakimiś stronkami. Jak ktoś chce przeglądać adresy różnych stron to zagląda w katalogi lub google Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
mozna zdac na nią w WORDzie (na Zjezdzie) .z tego co wiem to najszybciej bedziesz mogl w czerwcu,chhyba ze jakos sobie zalatwisz w innym terminie:P.a tak w ogóle po co ci karta o tej porze roku <wow> niedlugo bedzie śnieg to raczej sobie nie pojeździsz
|
|
luśka: Ale teraz to chyba już za późna pora, co? ;)
|
|
widzisz Beth, ja też mam swoją stronkę w której przekazuję informację i co?? jest ona również prowadzona przez wolontariuszy a więc przez ludzi (to na marginesie, gdybyś nie wiedziała!) robimy to, bo to jest nasza pasja! robimy wiele dla miasta i nawet złotówki za to nie biorzemy!! Tobie pewnie w głowie sie to nie mieści, prawda? Myślisz że ratowanie tych drapieżnych ssaków to jedyna rzecz jaką można na tym świecie rozbić. "a poza tym: nie podoba się, to nie musisz zaglądać ani na te stronę ani na to forum!! rozumiesz??" to jest forum publiczne. i jeśli chcesz żeby czytanie twych wypocin miały osoby tylko wyznaczone przez Ciebie to sobie zrób forum na tej stronie z kundlami a na pewno nie będzie nikogo kto by Ci przeszkadzał w planach. apostata
|
|
Napisz jeszcze raz, jak nie pomoże wklejaj aż do skutku...
|
|
Puknąć to się można ... w czoło jak się czyta...
|
|
Nawet nie biorąc pod uwagę łomżyb ni tazk jest ciężko znalesc kogoś.....dajmy nawet przykład Wawy - tam to juz wogóle cięzko o dobrą dziewuchę a tym bardziej jak mieszkanka Łomży która uważa się za Warszawianke :) Nie ma w naszej wiosce dobrych dziewczyn rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |