Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Słomiany ogień- czyli jak zawsze |
Zapach wiatru, smak pocałunku, który dostałam w prezencie wyglądaliśmy jak na rysunku palce we włosach uśmiech... wgryzam się w jesienne jabłko z przyjemnością mając pod powiekami nasz obrazek...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Słomiany ogień- czyli jak zawsze |
Mój mąż nadal jest moim mężem.Próbuję mu wybaczyc mimo wszystko .A dlaczego za niego wyszłam .bo był moją pierwszą wielką miłością i pierwszym chłopakiem ,pozostał nia mimo że upłynęlo,wiele,wiele lat i był ostatni dzwonek na decyzję o dziecku.Nie wiedziałam ze moze tak skrzywdzić ,bo gdybym to wiedziała pewnie nie wyszłabym za niego .Było jak w bajce i się skończyło.A moze to tylko jeden błąd ,zobaczę co będzie dalej.Narazie mam radość z synka i jego uśmiech to najlepsza rekompensata.Pozdrawiam
|
|
Fakt, jak na początku, to nawet każda ;)
|
|
Tylko smak kawy ciągle ten sam oj smak ten ja dobrze znam i wolę kochać kawy aromat niż funkcjonować niczym automat
|
|
oj ja do parku przy Wojska Polskiego sama bym nie poszła bo jest niebezpiecnie
|
|
Mogiłki są chyba najlepszym miejscem na spacery
|
|
fajny towar, nazywa się PURE LOVE :))
|
|
studiuje zaocznie w warszawie zjazdy mam praktycznie co tydzien jesli ktos dorzuci sie na gaz moge zawiezc jezdze do Placu Bankowego pozniej odbijam w kierunku Dworca Gdanskiego i Arkadii gg 4988950
|
|
kupiski są z tego znane że sami przygłupki tam mieszkają !!!!!!!!!!!!!!
|
|
Cioto jedna w kupiskach mieszkają sami pożądni ludzie i wogóle to nie pisze się SAMI PRZYGŁUPKI!!!pUKNIJ się w ten zakazany ryj!!jak nie wiesz o co chodzi to nie plotkuj!!
|
|
witam *bella* czy ty też przebywasz w Islandii: waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
justine!! dzięki!! poczułam się odmłodzona!! ale czad!! cóż! nie mam lat 17-tu! a prawie 2 razy wiecej! więc ja z takimi małolatami wymieniam myśli! :))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |