Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najprawdziwsza prawda PiSu |
A ja nie ide kto ma wygrać to wygra.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najprawdziwsza prawda PiSu |
W koncu doczekalismy sie madrej mlodziezy Zbych
|
|
ide:)
|
|
Kolumb to odkrywca bądz też odkrywcą głosuj ,odkryj nową polskię.Dzięki.
|
|
jak będzie włączony w sklepie wśród innych telewizorów to sam zauważysz gdzie obraz jest do dupy. patrz na: cena, cale, jasność, rozdzielczość, kontrast
|
|
OLABOGA ALE PODNIETA
|
|
Ja z kolei polecam firme BTM na Spokojnej 1, albo Atut (dawny budynek Terrazytow). obie firmy zajmują się tym, co robił Terrazyt. Pozdrawiam
|
|
" Re: mieszkam w Islandi" Drazni mnie brak drugiego "i" na koncu nazwy tego kraju.
|
|
kominak :) :) to jakas ksywa podpalacza?
|
|
w jakich godzinach dzis basnen czynny ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kiernek: heheh też się ubawiłam czytając to a przecież wcale nie miało być śmiesznie;)
|
|
Warrior: nie wprowadzaj dziewczyny w błąd, z sądu dostanie jedynie formularz do wypełnienia a nie zaświadczenie. Zbych
|
|
Daruj sobie sklepy w Łomży bo przeplacisz , oraz nie zwracaj uwagi na obraz jaki jest w tych sklepach bo na kazdym jest on do dupy. Wszystkie są podłaczone do jednego źródła w tym sklepie i strata sygnału jest znaczna Zrób tak: Przelicz ile masz kasy, i jaką wielkość potrzebujesz. oraz czy będziesz chciał go podłączyć np do Nboxa, czy tylko do kablówki, czy może jeszcze orócz tego do np konsoli Xbox lub np do komputera. Jesli chcesz aby był wszechstronny to szukaj taki kóry ma przynajmniej dwa wejścia HDMI (High Definition Multimedia Interface) albo nawet 3 wejścia To podłączysz do niego DVD, Nboxa ( telewizja N ) i np komputer z wyjścia DVI karty graficznej. Cóż Ci mogę polecić ?? jesli masz na wydanie okolo 3,5 tyś i starczy Ci 32 cale do pokoju to z czystym sumieniem polecam ci <b>Philipsa 32PFL7862D</b> cena około 3.609,00 zł w internecie. Mogę z całą mocą stwierdzić z Philips to mistrz w odtwarzaniu słabego sygnału SD ( standard definition ) takie jak np kablówka, oraz dobrego HD . Największy udział w sukcesie mają tutaj układy wpływające na obraz, jest ich kilka i mimo swojej subtelności w działaniu znacznie wpływają na poprawę jakości wyświetlanego obrazu. Sprawdzone w testach w tym TV Musisz wiedzieć że na LCD-kach pojawia się efekt smużenia obrazu, przejścia kolorystyczne to LCDkowy senny koszmar. Ale w nim jest wszystko w porządku. Poczytaj sobie na stronach o HDTV to dowiesz się więcej, ale podstawowa rada , nie daj wiary głupotom jakie Ci wciskają sprzedawcy w sklepach, oni mało się znają na sprzęcie który sprzedają i zależy im aby wcisnąć albo ostani model, albo droższy, kupowałem telewizor ponad pół roku więc trochę się o tym przekonałem. Poza tym ceny !!, w byle jakim sklepie w Łomży dasz za np w/w teelwizor okolo 400, 500 zł więcej niż zamawiając przez internet z dowozem do domu, więc olej sklepy i szukaj w internecie Mam nadzieję że pomogłem
|
|
Nalepiej pobrac BitComet i ściągac filmy na torrenty polecam stronke http://www.ex-torrent.pl/ Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
pajace
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |