Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trafi do nas więcej imigrantów |
bez wzgledu co wyslesz (czy telefon czy cegle) jesli bedzie to zwykła paczka bez podania wartosci poczta oddaje cos okoo 60 zł. Tylko w przypadku gdyby paczka została wysłana jako wartosciowa z podana wartoscia 350zł wtedy dostał bys 350zł w przypadku zaginiecia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trafi do nas więcej imigrantów |
a gdzieś tam na zawadzkiej chyba w tym sklepie z grami było to.
|
|
Szukam dobrego okulisty w Łomży dla dziecka.
|
|
Katarzyna ja mam stolik do sprzedania pod rtv chetnie wysle fotki odezwij sie na gg 3562396 Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
i Tak czerwone sanki sa lepsze a wierzba tez ma kanty Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Nad eldomem DR Grochocki lub DR POPPE
|
|
Ciekawe kto byl taki zdesperowany lub naiwny :) Za 200 zl to mam 2,8 GHz :> Pifpaf
|
|
Dajcie spokoj z poczta polska. Uzywac PP do wysylania waznych przesylek to tak jakby jezdzic furmanka po autostradzie.
|
|
Ma ktos moze do sprzedania prace na ustny polak pt: "literckie portrety par malzenskich" ???
|
|
"Autor: gans (---.lom.netster.pl) Data: 19-10-07 15:22 od kiedy dorosly czlowiek to dziecko..spięci jestescie czy jak, zawsze kłutnie gdy ktos wypowiada wlasne zdanie brak tolerancji i szacunku i to sąwazniejsze rzeczy od kultury zycie" Normalnie, np intelektualnie, emocjonalnie lub spolecznie. Znam wielu takich ludzi, ktorzy jeszcze nie dorosli do swojego wieku biologicznego.
|
|
wcale nie kazdy :] Poza tym, jak wspomnialem, nie jest bielegalnym sciaganie piratow. Nielegalnym jest ich rozpowszechnianie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A potem bedziesz jeczal ze pracy nie masz. Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Dzięki za podpowiedzi ;))) dalej nie wiadomo jak jeździć dziś bym walnęła w gościa który wyjeżdżając ze stokrotki miał pół auta na białych trójkątach namalowanych po to żeby się przed nimi zatrzymać a nie na nich ustać i jeszcze zdziwiony że zachamowałam (kierunek miałam wyłączony czyli jadę prosto nie wszyscy jadą do stokrotki) Natomiast wczoraj jadę z zawadzkiej po strzałeczkach na księcia a jakiś debil pacha się na mnie bo zjerzdźał do stokrotki z ronda.Może niech narysują te rondo i zaznaczą jak na nim jeździć kto ma pierwszeństwo bo ja to już jadę na czują albo tak jak napisał bazyl14 aleluja i do przodu się wyklepie ;))) PS.kaschia jak znasz tak świetnie przepisy drogowe to co znaczą 3 zielone światła. Czyli jedziesz sobie autem i nagle widzisz święcą się na raz 3 zielone światła 2 poziomo i 2 pionowo ?? Pozdrawiam
|
|
z huty drzewieckiej opalanej wodą :D
|
|
nie tu nie o to chodzi ja wysłałem go na poczcie w skrzynce on nawet nie był...a poczta tylko przedluza sprawe i nie ma sensu sie z nimi pier...bo i tak nic dobrego z tego nie bedzie.Wiecej poprostu nie skorzystam i wam tez nie radze.
|
|
poczekamy.. a wtedy wszystko będzie jasne ;)
|
|
bo byli w grupie fajni mężczyźni ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dzis widzialam ze na rynku mieli szczeniaki husky :) pieeeeeeekne :)) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Hanes może i masz racje że trzeba poczekać aż się zderzą auta wtedy ciekawa jestem jak nasza policja rozstrzygnie który z kierowców miał pierwszeństwo. Gazela jedź tak jak ja na czuja ;))) Zadałam zagadkę dla kierowców tych co niby umieją dobrze jeździć o 3 zielonych światłach i jak wiecie co to znaczy (co to jest) ??podpowiem że takie sytuacje zdarzają się tylko nocą Pozdrawiam
|
|
Czy to prawda że rasowy haski ma jedne oko niebieskie koleżanka mojej córki ma takiego psa z jednym okiem niebieskim i tak szczerze mówiąc to jak zostałam sama z nim w domu to się bałam patrzeć mu w oczy , z kanapy nie zeszłam ;((
|
|
loosac - swietna sygnaturka :)
|
|
idz do jakiegos księdza na plebanię do kościoła na wyszyńskiego "ambroziaka".powiedz o co ci chodzi a może wpuszczą cię na wieże widokową na kościele co jest.tam na pewno sa fajne widoczki do porobienia fotek.
|
|
Zapraszam do robienia zdjęć panoramy Łomży od strony zachodniej. Dach powyżej VI piętra. Cała Łomża w zasięgu; kościół Św. Brunona, ul. Żeromskiego, Górka Zawadzka itd.. Wczoraj na przykład była znakomita przejrzystość, można było czytać napisy w Piątnicy... Czas najlepszy do zdjęć to południe lub ok. godz. 13-14 do 15-tej. Możemy także robić zdjęcia wieczorne ze statywu. Ja mam tutaj taki statyw. Pożądana lustrzanka z teleobiektywem powyżej 200-300 mm. Kontakt "via mail only" Pifpaf
|
|
Zima idzie , a u mnie jeszcze kartofle nie wykopane.Na szczęście cała wieś zoobligowała się Mi pomóc to może wspólnymi siłami do poniedziałku wykopiemy.
|
|
A nawet dwie
|
|
na sosnowej chyba ale nie jestem pewnien
|
|
Xmen możesz napisac cos na temat zarobków i co mozna zabrac ze sobą jadąc do Islandii no I jeszcze jak długo jesteś już tam no i jak wogóle jest tam możesz porównac jak gdzies byles w innym kraju ,dlatego pytam bo wylatyje w sobotę do Reykjawiku ? ? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |