piątek, 20 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
no i po Migalskim!

Moj piesek ma jedno brązowe jedno niebieskie :) wcale nie straszne bez przesady slodkie :) i niepowtarzalne

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: no i po Migalskim!

Ja też robiłam tam wesele, jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam :))

gans jak Ty to zrobiłeś???? Powiedz mi jak i gdzie Ty to sprzedales? To moze inaczej... Ja Ci bede sprzedawal za 100zl, a Ty za ile sobie sprzedasz to bedzie Twoj zysk, oki ????

Signature will be available soon. Please wait ;)

Witam
Nie wie może ktoś w jaki sposób można dostać się na dach bloku, jeżeli jest zamknięte?;/
A może ktoś wie gdzie jest otwarte wejście na dach?

Powiedzmy że zdjecia porobić...
A obojetne jakiego. Najlepiej żeby jakieś fajne widoki były. Tyle że z tego co wiem to wszedzie są pozamykane.

po piorunochronie. jak będziesz szedł na góre to go przy okazji nasmaruj jakimś olejem :D

a poważnie to i ja bym z chęcią takie fotki porobił :)

bardzo polecam.w sierpniu robiłam tam swoje wesele i było super.goście byli bardzo zadowoleni i z obsługi i z jedzenia.własciciele sa bardzo fajni we wszystkim pomoga i doradza.polecam

mineło troche czasu ale odswiezam temat

gdzie obecnie jakies uzywane oponki na zime ?? no i najlepiej zeby do tego dokupic jakies stalówki :)

A co do liczenia... No cóż, różnie z tym bywa. Ja sytuację słyszę od ok. 19.40. A w ciągu ostatniego kwadransa naliczyliśmy kilka przejazdów. A propos "Ahh" - Może mieszkasz bliżej OSP Jedwabne? Ale chyba się uspokaja, to ponoć na ulicy Kaliwody pali się domek jednorodzinny i są tam ciągle trzy wozy straży + policja i kuuuuupa gawiedzi... Kolejna ludzka tragedia - a zima za progiem...

rudy błazen z druhem

hejka. ja dostawalam kase w listach z niemiec. zawsze byla wlozona w kartke z zeszytu i pozniej jeszcze w jakas karte np urodzinowa czy cos. tak zeby nie bylo mozna przeswietlic. kilka razy sie udalo. ale ktos musial sie zorientowac ze czesto na ten sam adres przychodza listy z zagranicy i ktoregos dnia sprawdzil co jest w srodku... i tak 300 euro (rowniutko moje 3 wyplaty!) ktos sobie dolozyl do pensji.... byl na tyle mily ze kartke urodzinowa zostawil... od tamtej pory wysyla mi tylko przez firme kurierska i nic nie ginie :)

Nosiłem papę i lepik, potem robiłem zdjęcia, podziwiałem krajobrazy, chłonąłem przestrzeń... Patrzyłem z góry! A cóżeś Waszmość tak ciekaw - teczkę mi zakładasz... :-)

Tak jak to na dachu... Poręczy nie ma!

co za roznica, ludzie stracili moze dorobek zycia a wy ***** macie problem co napisali

No to jest i wersja oficjalna.
Wątek uważam za zakończony.
Dziękuję za współpracę i zainteresowanie.
Dobrej, spokojnej nocy życzę!

no pewnie, jak jutro napiszą, że wygrał PiS a tak naprawdę wygra PO to też będzie mało ważne, po co komu szczegóły, nie

Panie Henryku to nadal aktualne ??:> bo z checia zabralbym lustrzanke i poszedl na dach :))

Tak, oczywiście. Proszę o propozycje "via mail only"... :-)

TAM W EURO przeciez sie nie zarabia jaki jest tam ten przelicznik na pln lub

usd czy euro

waldek27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Jeszcze jedna taka moja refleksja przy tej okazji.
Kiedyś pewni młodzi ludzie z łomżyńskiej grupy fotografujących wieżowce czy drapacze chmur (sic!) robili takie fotki z tej lokalizacji. Ale jakoś kontakt nie został podtrzymany.

Może ktoś coś może mi podpowiedzieć w tej sprawie?
Ponoć jest taka strona internetowa?

rudy błazen z druhem

Dziękuję bardzo.
Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org