Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no i po Migalskim! |
Moj piesek ma jedno brązowe jedno niebieskie :) wcale nie straszne bez przesady slodkie :) i niepowtarzalne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no i po Migalskim! |
Ja też robiłam tam wesele, jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam :))
|
|
gans jak Ty to zrobiłeś???? Powiedz mi jak i gdzie Ty to sprzedales? To moze inaczej... Ja Ci bede sprzedawal za 100zl, a Ty za ile sobie sprzedasz to bedzie Twoj zysk, oki ???? Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Witam Nie wie może ktoś w jaki sposób można dostać się na dach bloku, jeżeli jest zamknięte?;/ A może ktoś wie gdzie jest otwarte wejście na dach?
|
|
Powiedzmy że zdjecia porobić... A obojetne jakiego. Najlepiej żeby jakieś fajne widoki były. Tyle że z tego co wiem to wszedzie są pozamykane.
|
|
po piorunochronie. jak będziesz szedł na góre to go przy okazji nasmaruj jakimś olejem :D a poważnie to i ja bym z chęcią takie fotki porobił :) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
bardzo polecam.w sierpniu robiłam tam swoje wesele i było super.goście byli bardzo zadowoleni i z obsługi i z jedzenia.własciciele sa bardzo fajni we wszystkim pomoga i doradza.polecam
|
|
mineło troche czasu ale odswiezam temat gdzie obecnie jakies uzywane oponki na zime ?? no i najlepiej zeby do tego dokupic jakies stalówki :)
|
|
A co do liczenia... No cóż, różnie z tym bywa. Ja sytuację słyszę od ok. 19.40. A w ciągu ostatniego kwadransa naliczyliśmy kilka przejazdów. A propos "Ahh" - Może mieszkasz bliżej OSP Jedwabne? Ale chyba się uspokaja, to ponoć na ulicy Kaliwody pali się domek jednorodzinny i są tam ciągle trzy wozy straży + policja i kuuuuupa gawiedzi... Kolejna ludzka tragedia - a zima za progiem... rudy błazen z druhem
|
|
hejka. ja dostawalam kase w listach z niemiec. zawsze byla wlozona w kartke z zeszytu i pozniej jeszcze w jakas karte np urodzinowa czy cos. tak zeby nie bylo mozna przeswietlic. kilka razy sie udalo. ale ktos musial sie zorientowac ze czesto na ten sam adres przychodza listy z zagranicy i ktoregos dnia sprawdzil co jest w srodku... i tak 300 euro (rowniutko moje 3 wyplaty!) ktos sobie dolozyl do pensji.... byl na tyle mily ze kartke urodzinowa zostawil... od tamtej pory wysyla mi tylko przez firme kurierska i nic nie ginie :)
|
|
Nosiłem papę i lepik, potem robiłem zdjęcia, podziwiałem krajobrazy, chłonąłem przestrzeń... Patrzyłem z góry! A cóżeś Waszmość tak ciekaw - teczkę mi zakładasz... :-)
|
|
Tak jak to na dachu... Poręczy nie ma! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
co za roznica, ludzie stracili moze dorobek zycia a wy ***** macie problem co napisali
|
|
No to jest i wersja oficjalna. Wątek uważam za zakończony. Dziękuję za współpracę i zainteresowanie. Dobrej, spokojnej nocy życzę! Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
no pewnie, jak jutro napiszą, że wygrał PiS a tak naprawdę wygra PO to też będzie mało ważne, po co komu szczegóły, nie
|
|
Panie Henryku to nadal aktualne ??:> bo z checia zabralbym lustrzanke i poszedl na dach :))
|
|
Tak, oczywiście. Proszę o propozycje "via mail only"... :-)
|
|
TAM W EURO przeciez sie nie zarabia jaki jest tam ten przelicznik na pln lub usd czy euro waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Jeszcze jedna taka moja refleksja przy tej okazji. Kiedyś pewni młodzi ludzie z łomżyńskiej grupy fotografujących wieżowce czy drapacze chmur (sic!) robili takie fotki z tej lokalizacji. Ale jakoś kontakt nie został podtrzymany. Może ktoś coś może mi podpowiedzieć w tej sprawie? Ponoć jest taka strona internetowa? rudy błazen z druhem
|
|
Dziękuję bardzo. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |