Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rada Radiofonii represjonuje Radio Maryja |
...kobieta czasami potrzebuje też niemal brutalności ze strony faceta...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rada Radiofonii represjonuje Radio Maryja |
Ja mam kundla-przybłędę z wypadku, ale husky niezwykle mi się podobają (chociaż mój Misiek ich nie lubi, bardziej nie znosi chyba tylko dalmatyńczyków...). Chociaż jeszcze piękniejsze są malamuty. I tak udało mi się nabić kolejny post nic nie wnoszący do sprawy... :-) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
a co ma jedno z drugim wspolnego? papa kochani milego weekendu
|
|
No patrzcie tylko jaka to z Niej Wielka Dama, wszystko sama, wszystko... sama ;) "Wielka dama tańczy sama Z wielką damą igra czas... Wielkiej damie na kolanie Usiadł wielki czarny kot Mruży ślepia liczy złote łzy Dama gładzi go pod włos..." :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
na o i na d:) Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
ja wole standardowy dzwonek :D
|
|
o czym była? To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
|
Lisiczkaa - idź do sklepu i kup sobie potrzebne programy.a co darmowe to google podpowie. nie stać Cię na komputer? nie używaj. To jak z samochodami. Jeśli nie stać Cię na benzynę to nie kupuje się przecież 5litrowego silnika Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
...nie ma to jak surowe jajko :) To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
|
w **** cięcie też zajęcie ;)
|
|
Lisiczkaa po hoscie widze zes z ist, wiec sciagnij np strongdc i skonfiguruj wg http://siec.elomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=31
|
|
a tak lekko na marginesie. jaki jest aspekt prawny dotyczący nadawania przez IST telewizji w sieci.Niby my płacimy abonament RTV i powinniśmy mieć zagwarantowany dostęp do telewizji (przynajmniej do publicznej). Z drugiej jednak strony koncerny telewizji kablowej płacą grube pieniądze za licencje na nadawanie ich kanałów. Mam wrażenie że IST na pewno nie ma takowej licencji i w ten sposób działa wbrew prawu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
maciek773...akurat podales do dc++ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
własnie oto mi chodziło, żeby dostac sie do lokalnej sieci. A dc pożyczyłam od kumpla legalne;) Zamykamy temat;) To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
|
jaki to monitor?, ze tyle za niego dales? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Please.......... ja też robić cokolwiek. Ostatnio u siebie we firmie udaję, że jestem zepsuty i nie robię, ale przyjmijcie na próbę !! Integracja rzecz święta - jadę w ciemno !! rudy błazen z druhem
|
|
Dziękuję za info.... dobrze, że powiedziałeś.. ja będę czychal na "spadające gwiazdki" w dobrym miejscu :-)
|
|
U nas jest Hala Targowa przy dworcu PKS. Zbych
|
|
Firma Terrazyt zbankrutowała. Przejęła ją inna firma, która ma prawo do nazwy Terrazyt, ale czym się zajmuje - nie wiem. Zabudowy balkonów robi firma LaStra z Legionów, na przeciwko Gośki. Robią to naprawdę profesjonalnie, ale cen nie znam. A propos Gośki - przęła ten sklep Stokrotka.
|
|
Witam, mam zamiar w najbliższym czasie kupić nowy telewizor LCD, a że nie za bardzo sie na tym znam to prosiłbym o pomoc, a dokładniej na co zwracać uwagę przy zakupie, na jakie parametry itd. Z góry dziękuje za pomoc.
|
|
subedit player i dziobas rar player Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |