Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na pohybel aresom,adamosom i reszcie oszołomstwa! |
przede wszystkim obejrzyj budę, dużo tych samochodów przyjechało z zagranicy jako rozbitki i poprostu można trafic na bardzo lewy egzemplarz, tak więc sprawdz szyby czy wszystkie się zgadzają, numery nazdwozia odraz rok jego wyprodukowania, no i najważniejsze - sprawdzic nie ma ćwiary wspawanej albo połowki. Jeśli chodzi o silnik to takie standarowe pierdoły - wycieki oleju, turbo, przebieg itp. W sumie jeśli ktoś ma łeb do diesli to po pracy silnika pozna czy jest ok czy nie. Zawieszenie.. nie nastawiaj się że kupisz auto z bdb zawieszeniem, musisz byc przygotowanym, że pewnie coś będzie do zrobienia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na pohybel aresom,adamosom i reszcie oszołomstwa! |
Kup chłopie jakiś reuter np. Microkom i nie będziesz miał kłopotów. Net jest wykrywany od razu przy instalacji systemu. Sprzęt nie jest drogi, a wygoda duża, a do tego rozdzielisz net na max. 5 komputerów:) Ja jadę na Mandrivie, ale Open Suse 10.2 też instalowałem, ciągnęło pakiety od razu:) koziol0
|
|
silnik zwykly tdi ma 90km, tdi (i czerwone) 110km,tdi ( di czerwone 130km) mowie o silnikach 1.9 jest tez rzadki silnik (tdi czerwone) 150 koni
|
|
Po co tracić czas na allegro? Wystarczy podjechać do fachowca na ul. Niemcewicza 7. Jest tam zaklad krawiecki, który od wielu lat obszywa kierownice, gałki od biegów itp. Z jego usług korzysta w/w firma FOX.
|
|
graboś jest ok. Pokazałeś Łomżyniakom ludzi którzy mówią coś w swoim języku ale sami nie wiedzą co, bo ktoś ich nakręcił... Problem w tym że Ci właśnie nie czarni i nie dredowaci Łomżyniacy nie złapali zajarki, tylko właśnie jak ten "tępy, napalony trawą, dredowaty murzyn" powtarzają w kółko swoje. Oczywiście myśląc że rację mają. Tu takie drobne i nic nie znaczące przesłanie do prawie wszystkich.... ....***** WASZA MAĆ!!, CZYTAJCIE ŻESZ WRESZCIE ZE ZROZUMIENIEM !! ...a nie zara szabelka w dłoń...
|
|
jak Ci mowie ze w b5 nie ma silnika 1.9 o mocy 130 koni, mylisz b5 z b5FL kolego a ten twoj rzadki to ma silnik V6 TDI 2.5 litra:)
|
|
no nareszcie masz czarno na bialym co i jak :P a jak ja mowie ze nie ma 130 koni w b5 to nie ma (interesuje sie motoryzacjo i wiem co i jak gdzie ile i po co:):D pozdro
|
|
juz, zerknij :)
|
|
witam wszystkich forumowiczów.... Jestem w islandi od 7 miesięcy i spotkałem już cały niemal kryminał z Łomży... ta islandia to musi by niezla kryjówka... Kogo bym się nie zapytał ,to mówi "teraz Łomża rządzi polską" (w islandi oczywiście). Tylko dlaczego my tu swojego piwa nie mamy????
|
|
wpadłeś między wrony kracz tak jak one!!! Napisz sobie na plecach że nie miałeś problemów z prawem w Polsce. Może dadzą Ci podwyżkę lub lepszą pracę?? Andrzej,Tomek,Szymek pozdro.Miko też!!!
|
|
"Autor: xyz cv21 (---.introlan.pl) Data: 19-10-07 02:09 wpadłeś między wrony kracz tak jak one!!! Napisz sobie na plecach że nie miałeś problemów z prawem w Polsce. Może dadzą Ci podwyżkę lub lepszą pracę?? Andrzej,Tomek,Szymek pozdro.Miko też!!!" No q...wa co za prymityw! "Autor: xyz cv21 (---.introlan.pl) Data: 19-10-07 03:05 Piotrek a może spróbuj nawiązać kontakt z tymi /kryminailsitami /towłasną d*** uratujesz. Informacja dla Ciebie. W latach 90 Hannower byl Mekką Łomży teraz jest Reykjavik. Po co tam pojechałes? żeby kogoś opluć? jak napisałem w pierwszym poscie. Przeszkadza Ci że nie odowiednia przeszłosc???PAMIęTAJ!!!Ty tez mozesz sie......" Juz tylko czekac na nastepne posty typu "HWDP" i "Wolnosc ludziom i zlodziejom". Pifpaf
|
|
...loosac, dokładnie tak.
|
|
piotrek777 możesz napisac cos na temat zarobków i co mozna zabrac ze sobą jadąc tam ? ? ? waldek27 Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.
|
|
Ja też się interesuję motoryzacją i akurat znam passaty b5 dobrze. 1.9 tdi (zwykłe) - 90KM 1.9 td (i czerw) - 110KM 1.9 t (di czerw) - 115KM lub 130KM 1.9 (tdi czerw) - 150KM bardzo rzadko spotykane 1.6 benzyna - 101KM nie idzie 1.8T benzyna - 150KM :D 2.5 (nie pamietam, bodajże ok 170KM)
|
|
Pieknośc czy kawa ?
|
|
Kiedyś jechałem autobusem MPK. Gdy do niego wsiadałem, wysiadająca kobieta dała mi swój bilet, który włożyłem do kieszeni. Po minucie jazdy podszedł do mnie 'pan', przestawił się jako kontroler i powiedział 'pan nie skasował biletu' odpowiedziałem, zgodnie z prawdą 'nie'. Na to on 'pokaże mi pan ten bilet'. Wyjąłem, pokazałem, z dwóch stron nawet i schowałem znowu do kieszeni. on - ale mi pan da ten bilet ja - chciał pan aby mu tylko pokazać on - ale to nie jest pański bilet ja - pański też nie, a w tej chwili mój bo ja go mam on - zly - no to będzie mandacik, za jazdę bez ważnego biletu ja - ale ja mam ważny bilet on - nie będę z panem więcej dyskutował, proszę o jakiś dokument tożsamości albo jedziemy na policję ja - no coż, wyjąłem miesięczny i panu podałem... on - o! pan ma miesieczny ja - mam on - a nie powiedział mi pan o tym ja - nie pytał pan o to... Wiecie, to wszystko było dosyć głośno, w sumie ludzi było w autobusie spoto i wszyscy się temu przyglądali. Trzeba było widzieć ich wesołe miny i śmiech na koniec. A pan kontroler wysiadł na następnym przystanku :)
|
|
Kolega ze studiów, fajniutki. Kawy raczej nie pijaliśmy.... A kawę kupuje się w sklepie :))) blisko herbat stoi przewaznie :))
|
|
Liptona zamawiam przez Allegro, jak się trafi na okazję to można nawet z 1/3 ceny kupć :)) Ja się napiję dzisiaj, ale chyba raczej szarlotki wieczorem w Rzymiance :))
|
|
Loosac... albo wasza maska odkształceniu....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |