czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na pohybel aresom,adamosom i reszcie oszołomstwa!

przede wszystkim obejrzyj budę, dużo tych samochodów przyjechało z zagranicy jako rozbitki i poprostu można trafic na bardzo lewy egzemplarz, tak więc sprawdz szyby czy wszystkie się zgadzają, numery nazdwozia odraz rok jego wyprodukowania, no i najważniejsze - sprawdzic nie ma ćwiary wspawanej albo połowki. Jeśli chodzi o silnik to takie standarowe pierdoły - wycieki oleju, turbo, przebieg itp. W sumie jeśli ktoś ma łeb do diesli to po pracy silnika pozna czy jest ok czy nie. Zawieszenie.. nie nastawiaj się że kupisz auto z bdb zawieszeniem, musisz byc przygotowanym, że pewnie coś będzie do zrobienia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na pohybel aresom,adamosom i reszcie oszołomstwa!

Kup chłopie jakiś reuter np. Microkom i nie będziesz miał kłopotów. Net jest wykrywany od razu przy instalacji systemu.
Sprzęt nie jest drogi, a wygoda duża, a do tego rozdzielisz net na max. 5 komputerów:)

Ja jadę na Mandrivie, ale Open Suse 10.2 też instalowałem, ciągnęło pakiety od razu:)

koziol0

silnik zwykly tdi ma 90km, tdi (i czerwone) 110km,tdi ( di czerwone 130km) mowie o silnikach 1.9 jest tez rzadki silnik (tdi czerwone) 150 koni

Po co tracić czas na allegro?

Wystarczy podjechać do fachowca na ul. Niemcewicza 7.
Jest tam zaklad krawiecki, który od wielu lat obszywa kierownice, gałki od biegów itp. Z jego usług korzysta w/w firma FOX.

graboś jest ok. Pokazałeś Łomżyniakom ludzi którzy mówią coś w swoim języku ale sami nie wiedzą co, bo ktoś ich nakręcił... Problem w tym że Ci właśnie nie czarni i nie dredowaci Łomżyniacy nie złapali zajarki, tylko właśnie jak ten "tępy, napalony trawą, dredowaty murzyn" powtarzają w kółko swoje. Oczywiście myśląc że rację mają.

Tu takie drobne i nic nie znaczące przesłanie do prawie wszystkich....
....***** WASZA MAĆ!!, CZYTAJCIE ŻESZ WRESZCIE ZE ZROZUMIENIEM !!

...a nie zara szabelka w dłoń...

jak Ci mowie ze w b5 nie ma silnika 1.9 o mocy 130 koni, mylisz b5 z b5FL kolego a ten twoj rzadki to ma silnik V6 TDI 2.5 litra:)

no nareszcie masz czarno na bialym co i jak :P a jak ja mowie ze nie ma 130 koni w b5 to nie ma (interesuje sie motoryzacjo i wiem co i jak gdzie ile i po co:):D pozdro

juz, zerknij :)

witam wszystkich forumowiczów.... Jestem w islandi od 7 miesięcy i spotkałem już cały niemal kryminał z Łomży... ta islandia to musi by niezla kryjówka... Kogo bym się nie zapytał ,to mówi "teraz Łomża rządzi polską" (w islandi oczywiście). Tylko dlaczego my tu swojego piwa nie mamy????

wpadłeś między wrony kracz tak jak one!!! Napisz sobie na plecach że nie miałeś problemów z prawem w Polsce. Może dadzą Ci podwyżkę lub lepszą pracę?? Andrzej,Tomek,Szymek pozdro.Miko też!!!

"Autor: xyz cv21 (---.introlan.pl)
Data: 19-10-07 02:09

wpadłeś między wrony kracz tak jak one!!! Napisz sobie na plecach że nie miałeś problemów z prawem w Polsce. Może dadzą Ci podwyżkę lub lepszą pracę?? Andrzej,Tomek,Szymek pozdro.Miko też!!!"

No q...wa co za prymityw!

"Autor: xyz cv21 (---.introlan.pl)
Data: 19-10-07 03:05

Piotrek a może spróbuj nawiązać kontakt z tymi /kryminailsitami /towłasną d*** uratujesz. Informacja dla Ciebie. W latach 90 Hannower byl Mekką Łomży teraz jest Reykjavik. Po co tam pojechałes? żeby kogoś opluć? jak napisałem w pierwszym poscie. Przeszkadza Ci że nie odowiednia przeszłosc???PAMIęTAJ!!!Ty tez mozesz sie......"

Juz tylko czekac na nastepne posty typu "HWDP" i "Wolnosc ludziom i zlodziejom".

Pifpaf

...loosac, dokładnie tak.

piotrek777 możesz napisac cos na temat zarobków i co mozna zabrac ze

sobą jadąc tam ? ? ?

waldek27

Wtedy nie uważełeś co robisz, teraz rób co uważasz.

Ja też się interesuję motoryzacją i akurat znam passaty b5 dobrze.

1.9 tdi (zwykłe) - 90KM
1.9 td (i czerw) - 110KM
1.9 t (di czerw) - 115KM lub 130KM
1.9 (tdi czerw) - 150KM bardzo rzadko spotykane
1.6 benzyna - 101KM nie idzie
1.8T benzyna - 150KM :D
2.5 (nie pamietam, bodajże ok 170KM)

Pieknośc czy kawa ?

Kiedyś jechałem autobusem MPK. Gdy do niego wsiadałem, wysiadająca kobieta dała mi swój bilet, który włożyłem do kieszeni. Po minucie jazdy podszedł do mnie 'pan', przestawił się jako kontroler i powiedział 'pan nie skasował biletu' odpowiedziałem, zgodnie z prawdą 'nie'. Na to on 'pokaże mi pan ten bilet'. Wyjąłem, pokazałem, z dwóch stron nawet i schowałem znowu do kieszeni.
on - ale mi pan da ten bilet
ja - chciał pan aby mu tylko pokazać
on - ale to nie jest pański bilet
ja - pański też nie, a w tej chwili mój bo ja go mam
on - zly - no to będzie mandacik, za jazdę bez ważnego biletu
ja - ale ja mam ważny bilet
on - nie będę z panem więcej dyskutował, proszę o jakiś dokument tożsamości albo jedziemy na policję
ja - no coż, wyjąłem miesięczny i panu podałem...
on - o! pan ma miesieczny
ja - mam
on - a nie powiedział mi pan o tym
ja - nie pytał pan o to...
Wiecie, to wszystko było dosyć głośno, w sumie ludzi było w autobusie spoto i wszyscy się temu przyglądali. Trzeba było widzieć ich wesołe miny i śmiech na koniec. A pan kontroler wysiadł na następnym przystanku :)

Kolega ze studiów, fajniutki. Kawy raczej nie pijaliśmy....

A kawę kupuje się w sklepie :))) blisko herbat stoi przewaznie :))

Liptona zamawiam przez Allegro, jak się trafi na okazję to można nawet z 1/3 ceny kupć :))

Ja się napiję dzisiaj, ale chyba raczej szarlotki wieczorem w Rzymiance :))

Loosac... albo wasza maska odkształceniu....

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org