Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"VIA BIALTICA" ,łOMŻA a ciemne siły??!!! |
karze smierci definitywnie nie!!ze wzgledu na wszystko karzdy ma prawo do zycia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "VIA BIALTICA" ,łOMŻA a ciemne siły??!!! |
kronglejsze mają lepszy charakter.Z tego powdu są na pozycji przegranej wię muszą się starać.
|
|
Widzimy się za 6 godzin! Zapraszam wszystkich forumowiczów.
|
|
tulipan to spoko koleś brakuje mi jego tekstow o slonikach itp. aleniema co się przejmować tulipan żyje . Nagrywa swoą płyte .I zaczyna prace w TV .czekam z niecierpliwością .A RAaaaaaaadio BAB to nijjjjjjjjjjjlepsze radio w wtorki p czwartki po 18 w audycji Martyny Filipkawskiej.
|
|
Sporo.
|
|
Myslę że Lepsze radio wykupuje lepszych prezenterów. Zawsze tak było że dziennikarze przechodzą ze stacji do stacji. Np. z RMFki do Zetki i odwrotnie. No naturalna kolej rzeczy. A swoją drogą to i tak Radio Bab jest lepsze niż Radio Łomża. Przynajmniej nie grają znudzonych starych piosenek. Pozdrawiam całą ekipę. Trzymajcie tak dalej.
|
|
Radio Bab teraz gra super muzykę. Jest o wiele lepsze niż kiedyś. Myślę że się rozwija :)
|
|
Gosiczku, Basiu i Orange: dlaczego jesteście tą samą osobą? Dlaczego piszecie spod tego samego IP, chociaż część z Was jest w Stanach i dlaczego stosujecie podobny sposób pisania - tzn. "enter" po każdej linijce tekstu? Czy macie potrojenie jaźni? Czy wszystkie trzy słuchacie Radia BAB? Pozdrawiam, zwijając się ze śmiechu. grover
|
|
taki czerwony na twarzy.... Leszek... uważajcie na niego...
|
|
Trochę mały ten dysk ma być. Nie lepiej kupić dwie dyskietki po 1,44MB każda? :-) Pozdrawiam. grover
|
|
I jak się podobalo, bo dla mnie to słabo było.
|
|
jak nie masz to po co piszesz koleszko ? czekam na tych co mają do sprzedania. Nie na Ciebie.
|
|
Podejrzewam że nigdy nie zostanie zbudowany SkatePark na Strzelnicy ... :(
|
|
Nie ma dysków pojemności 2MB, chyba, że są to bardzo małe karty pamięci.
|
|
Przejęzyczyłem się. Przepraszam Chodziło mi o dysk ok 2 GB Więc jeśli ktoś ma to proszę o kontakt studiodef@poczta.wp.pl
|
|
Ok Przepraszam. Poszukuję dysku o pojemności conajmniej 2 GB. studiodef@poczta.wp.pl
|
|
mi rowniez sie podobało !! impreza była przygotowana profesjonalnie nic zarzucic !! przynajmniej z mojej strony !! bardzo dobra organizacja !! nagrody tez dobre :))) ogolnie spoko !!!
|
|
Ktoś sobie żarty robi na forum podając różne nicki a Wy się tym podniecacie. wyluzujmy. Innych problemów nie mamy ? Mamy.
|
|
Ja przejeżdzałem tamtędy i widziałem tylko kilka osób. :( a ile osób było tak naprawdę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |